bugün

dünya'nın en iyi bilişim firması. bill gates'in muazzam firması. bir çok servisi mevcuttur microsoft'un.

(bkz: windows)
(bkz: windows live)
(bkz: so cl)

hala apple ile kıyaslanan firma'dır. performans bakımından osx lion işletim sisteminin daha iyi olduğunu söyleyenler var. öncelikle donanım ile alakalı'dır. bilgisayarınızın sağlam, bir de ssd'niz var mı? o zaman keyfinize doyum olmaz. rahat rahat vakit geçirebilirsiniz. ayrıca yakın zamanda outlook.com servisini aktif etmiş firma.
"Fişe takın veya başka bir güç kaynağı bulun"

artist artist uyarılar yapan yazılım. Jeneratör mü getirelim lan sana bu saatte yarraam.
(bkz: microsoft tan usb li tablet)
bütün gecemi harcayarak kurmaya çalıştığım fakat tam %99'a geldiğinde takılıp hayatı bana ve bütün kat sakinlerine zindan eden işletim sistemi
AOL'dan 1 milyar dolar karşılığında satın aldığı 800 patent ile patent savaşlarına dahil olan firma.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
motorola'nın xoom ve yanında birkaç farklı model cihazının ithalatını durdurtmuş , ancak kendi dibe doğru batışını durduramamış firma.
çok ciddi bir müessese olmasına karşın, türkiye'deki merkezlerinde çalışanlar kafayı sıyırmış durumdalardır. birbirlerine kağıt fırlatıp, biscolata erkekleri hakkında asılsız dedikodular çıkarmakla kafayı bozmuşlardır.
görsel
teknolojiyi ilk önce çıkartan sonra nedense o teknolojide diğerlerinin arkasından bakakalan bir acaip firma.
görsel
görsel
hayatımızı yaptığı tenknolojilerle güzelleştiren şirket.
görsel
görsel
windows 8 i piyasaya sürmeye hazırlalanan işletim sistemi firması. muhtemelen sadece görüntü değişecektir. mobil platformlarda durum biraz daha farklı tabi.
ev için home os adlı işletim sistemi çıkaracak yazılım şirketi:
görsel
görsel
görsel
görsel
''maykrosoft'' şeklinde okunur.
© copyright 2005 - 2026