bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
Yanlış. benim cem işçiler.
cem işçiler'im aslında. tepki alırım korkusuyla kamoyu önünde vermekten kaçındığım desteği bu şekilde veriyorum, sonra ss'leri mesut'a atıp gönlünü alıyorum.
Fazlı?...
kendimi bu derece tutkulu savunacak kadar tutmam. mesut'u tutarım ama.
binbasi warren demargue, mesut sen misin lan söyle swh...
Kim sallar senin selamını! Bu kafada kadınlardan her şey beklenir zaten. biz kendimizi savunuruz merak etme, düşmeyiz...
parıldama lafı bile batmış lavuğa, geçtim kendisini. nasıl doğru teşhis ama.
Mesut süre’yi mağdur gösterip gerçek erkek mağduriyetlerini değersizleştirmeyin daha fazla. Hala kim takar izlememeni diyor takma takmasın mesut’la çok samimisiniz madem hemen kadıköy’e çıkın mesut’u bulun ona selamlarımı iletin ve üzülmemesini söyleyin. Dikkat edin kadıköy sokaklarında çok parıldayıp da sizden faydalanmak isteyen kadınların ağına düşüp mağdur olmayın ama. O zaman kim savunur sizi…
Şu kapasite ile yazdıklarımı anlamıyorsun diye üst üste yazman da çok enteresan. AKP derken mağduriyetten çıkar yaratmaktan bahsediyorum.
Kamera takmadım ama tanıyorum. Böyle bir şey Olmadığını da biliyorum Ama görüyorum ki anonim hesaplardan yazılanları kaale alıp varmış gibi yargıda bulunup hatta karar verip tacizciyi aklamakla suçluyorsun bizi. Sen kimsin? Ayrıca Kim sallar senin onu izleyip izlemediğini? Yine anlayamayacaksın ama yine söyleyeyim. demek istediğim şu; böyle yaptıkça gerçek mağduriyetlerin de önüne geçiyorsunuz...
Kamera takmadım ama tanıyorum. Böyle bir şey Olmadığını da biliyorum Ama görüyorum ki anonim hesaplardan yazılanları kaale alıp varmış gibi yargıda bulunup hatta karar verip tacizciyi aklamakla suçluyorsun bizi. Sen kimsin? Ayrıca Kim sallar senin onu izleyip izlemediğini? Yine anlayamayacaksın ama yine söyleyeyim. demek istediğim şu; böyle yaptıkça gerçek mağduriyetlerin de önüne geçiyorsunuz...
bilader sen çorum'da falan mı yaşıyosun? kadıköy'den bilgi veriyoruz sana, buralarda son 10 yılda 10 gece dışarı çıkmış olan herkes bilir kadıköy slutlarının mesut süre ve benzeri tayfadan faydalanmak için attıkları taklaları. hani gözümüzün önünde yaşanıp durdu bunlar, geçtim mesut'u eli yüzü az düzgün adama bile ne girişimler ne salça olmalar.
adam karşılık verince, vermediğin her geceyi dönüp seneler sonra taciz girişimi olarak lanse etmenin ahlaki bi karşılığı yok, cezai hiç yok, onu diyoruz. cezai hiç yok çünkü gidip mahkemede anlatmaya götünün yiyeceği bi durumun da yok, en fazla instagram tipsizlerine mesaj atıp "beni de sikmek istediydi mesut bi ara" diye geçmişte kalmış güzel günlerini yad edersin.
adam karşılık verince, vermediğin her geceyi dönüp seneler sonra taciz girişimi olarak lanse etmenin ahlaki bi karşılığı yok, cezai hiç yok, onu diyoruz. cezai hiç yok çünkü gidip mahkemede anlatmaya götünün yiyeceği bi durumun da yok, en fazla instagram tipsizlerine mesaj atıp "beni de sikmek istediydi mesut bi ara" diye geçmişte kalmış güzel günlerini yad edersin.
Akp mi? Kafayı yemişsin ne alaka?
Gerçekten okuduğunu anlamıyorsun. benim izleyip izlemediğimi çok dert eder demedim. Mesut’u tanıyorum da demedim. Tam tersi siz Mesut Süre’ye kamera takmış her an yanındaymış gibi savunuyorsunuz. “O kız” değil birden fazla kadın. Hayır onları da tanımıyorum tanımam gerekmiyor. Bu kadar çok beyan varsa tacizci olma ihtimali çok yüksek izlemem dedim. herkes senin gibi tacizci aklayıcı olmak zorunda mı? Abuk sabuk konuşmalar ya. Ne bu dayatma hayırdır?
Gerçekten okuduğunu anlamıyorsun. benim izleyip izlemediğimi çok dert eder demedim. Mesut’u tanıyorum da demedim. Tam tersi siz Mesut Süre’ye kamera takmış her an yanındaymış gibi savunuyorsunuz. “O kız” değil birden fazla kadın. Hayır onları da tanımıyorum tanımam gerekmiyor. Bu kadar çok beyan varsa tacizci olma ihtimali çok yüksek izlemem dedim. herkes senin gibi tacizci aklayıcı olmak zorunda mı? Abuk sabuk konuşmalar ya. Ne bu dayatma hayırdır?
mesut'un avukatlığı bi durum yok, iş oraya gelirse sikeyim mesut'u. kahpelikle alıp veremediğimiz var sadece, cinsiyetten bağımsız, manayı vurgulamak için içerik olarak kullanıyorum kelimeyi.
Sen mesut'u ne kadar tanıyorsun, o kızı ne kadar tanıyorsun? Çoğu twitter'da takipçi kasan anonim hesaplar. Gerçekler ile ise kanun önünde hesaplaşılır. Nasıl ispatlayacaklarsa!
Şu mağduriyeti kullanıp çıkar amacı güden AKP taktiklerini bırakacaksınız. insanları tanımadan etmeden yorum yapmayacaksınız. Sizin izleyip izlemediğinizi de kimse sallamıyor zaten. Gerçek kadın mağduriyetlerini de bu tipler yüzünden değersiz hale getiriyorsunuz...
Şu mağduriyeti kullanıp çıkar amacı güden AKP taktiklerini bırakacaksınız. insanları tanımadan etmeden yorum yapmayacaksınız. Sizin izleyip izlemediğinizi de kimse sallamıyor zaten. Gerçek kadın mağduriyetlerini de bu tipler yüzünden değersiz hale getiriyorsunuz...
Breh breh sakin olun mesut süre avukatları. Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Evinde ıspanak olmaz bir savunma değildir ve aklanması için yeterli de değil hatta komik. Siz aklayabiliyorsanız, bayılıyorsanız, mesut’u hala içinize sokasınız geliyorsa, tecavüze ulaşmadıysa taciz de normaldir arada olur diyorsanız, alın sarın sarmalayın sizin olsun. Kadının beyanı esastır diye adamı hapse atmadılar zaten hemen de mağdur olamazsınız. Süreç devam eder ispatlanmazsa da bir şey olmaz. Bir şey de olmadı hala sahneye çıkıyormuş çok bir yeteneği varmış gibi. Vicdanınıza kalmış. Bana ne ben daha izlemem sular bulanık. Hayatımdan da bir şey eksilmez.
Mesut süre nesiyle parıldıyormuş bu ifade komple mesut süre’nin youtube programları kariyerinden daha komik. Mizahi anlamda biraz bir pırıltı varsa o da fazlı’daydı zaten. Konu komik olup olmaması değil tabii ki de. Neyse.
Mesut süre nesiyle parıldıyormuş bu ifade komple mesut süre’nin youtube programları kariyerinden daha komik. Mizahi anlamda biraz bir pırıltı varsa o da fazlı’daydı zaten. Konu komik olup olmaması değil tabii ki de. Neyse.
insanların parıldayan şeyleri boklarını sürerek karartma eğilimleri var. insana dair beni en fazla hayal kırıklığına uğratan, en karamsar hislere gark eden şey bu. ve insanların %99'unda falan var bu. en ummadıklarınızda bile. ben parlamıyorum da niye bu orosbu çocuğu parlıyor der, sıçıp sıçıp üstünüze sıvamaya çalışırlar. mesut'u da bu aç köpeklerin hedefi haline getiren şey buydu, çiçek gibi keyfi, iyi niyeti vardı paşamın. insan denen bok çukuruyla yüzleşmesi gerekti. aşarsın ama mesut, sana bişey olmaz, en azından bu dalyarak sürüsü hiç bişey yapamaz. yaparsa allah yapar.
Büyük ihtimalle söylenenler doğru.
LiSTELE
Haberler Magazin Tuluğ Özlü, ifade verdi: Mesut Süre, şikâyette bulunmuş
Tuluğ Özlü, ifade verdi: Mesut Süre, şikâyette bulunmuş
Mesut Süre'nin şikâyetçi olduğu Tuluğ Özlü, ifade verdiğini söyledi. Özlü; "Bana mesaj atan kadınlar, Mesut Süre'nin bizzat başlattığı bu yasal süreçte, yaşadıklarını savcılık ve / veya mahkeme huzurunda anlatmaya ve gerekirse tanıklık yapmaya hazır" dedi
Kaynak
Habertürk
Giriş: 17.01.2026 - 16:37
Güncelleme: 17.01.2026 - 16:38
ABONE OL
ABONE OL
"Şikâyette bulunmuş"
ABONE OL
ABONE OL
Podcast içerikleriyle tanınan Tuluğ Özlü, 13 yıl önce Mesut Süre tarafından tacize uğradığını iddia eden bir kadının iddialarını sosyal medya sayfasına taşımıştı. 'ilişki Testi' programını sunan komedyen ve radyo programcısı Mesut Süre'ye yönelik iddiaların ardından program ekibi, Süre ile yollarını ayırmıştı.
Tuluğ Özlü
Tuluğ Özlü
Mesut Süre, yaptığı açıklamada iddiaların gerçek dışı olduğunu söylemişti. Ünlü komedyen, şu ifadeleri kullanmıştı: Dün geceden beri yaşadığım durumun hâlâ şokundayım. Öncelikle belirtmeliyim ki; şahsıma itham edilen suçlamaların tamamı gerçek dışıdır. Sosyal medya mahkemeleri sayesinde bir anda lince uğradım. Gerçek hayattaki ailem, dostlarım, arkadaşlarım ve yıllardır beni dinleyen izleyen insanlar böyle bir konuda ne kadar hassas olduğumu bilirler. Bu yapılan bir ifşa değil itibar suikastıdır. Kişiliğime, mesleğime ve itibarıma yapılan bu haksız eylemlere karşı hemen tüm hukuki yollara başvuracağımı bildiririm.
REKLAM
Mesut Süre'nin şikâyetinin ardından Tuluğ Özlü, ifade vermeye gittiğini söyledi. Özlü; "Bugün ifadeye girdim. Mesut Süre, iftira ve hakaret suçlamasıyla aleyhime şikâyette bulunmuş. Hakaret isnadıyla ilgili yeni düzenleme kapsamında 'ön ödeme' teklif edildi. Kabul etmedim. Kabul etseydim dosya, hakaret suçlaması yönünden burada kapanacak; hakkımda kamu davası açılmayacaktı ama ben bunu, gerçeğin üzerinin örtülmesine yarayan bir kestirme yol olarak görüyorum. Bu mesele benim konforumdan çok bağımsız. Yıllardır konuşulamayan, bastırılan, 'aman uzatma' denilerek sessizliğe itilen deneyimlerin hukuki zeminde görünür olabilmesiyle ilgili. Bana mesaj atan kadınlar, Mesut Süre'nin bizzat başlattığı bu yasal süreçte, yaşadıklarını savcılık ve / veya mahkeme huzurunda anlatmaya ve gerekirse tanıklık yapmaya hazır. Kendileri açısından bu dava; yıllardır içlerinde taşıdıkları, çoğu zaman anlatmaya imkan bulamadıkları bir deneyimin ilk kez hukuki bir zeminde dile getirilebilmesi ve hukuksal yollarla kayıt altına alınabilmesi bakımından da bir iyileşme alanı açacağına inanıyorum. Faillerin, fiilleri nedeniyle utanması gerekirken, o fiili dile getirenlerin cezalandırılması artık 'Olağan' bir fail refleksi olmaktan çıkmalı. Utanç bizde de taraf değiştirecek, değiştirmeli ve bize inanıyorum. Bu arada fail Mesut Süre ve vekili telefonuma ve bilgisayarıma el konulmasını talep etmiş. Bu konuyu yazmayı atlamışım" ifadelerini kullandı.
Haberler Magazin Tuluğ Özlü, ifade verdi: Mesut Süre, şikâyette bulunmuş
Tuluğ Özlü, ifade verdi: Mesut Süre, şikâyette bulunmuş
Mesut Süre'nin şikâyetçi olduğu Tuluğ Özlü, ifade verdiğini söyledi. Özlü; "Bana mesaj atan kadınlar, Mesut Süre'nin bizzat başlattığı bu yasal süreçte, yaşadıklarını savcılık ve / veya mahkeme huzurunda anlatmaya ve gerekirse tanıklık yapmaya hazır" dedi
Kaynak
Habertürk
Giriş: 17.01.2026 - 16:37
Güncelleme: 17.01.2026 - 16:38
ABONE OL
ABONE OL
"Şikâyette bulunmuş"
ABONE OL
ABONE OL
Podcast içerikleriyle tanınan Tuluğ Özlü, 13 yıl önce Mesut Süre tarafından tacize uğradığını iddia eden bir kadının iddialarını sosyal medya sayfasına taşımıştı. 'ilişki Testi' programını sunan komedyen ve radyo programcısı Mesut Süre'ye yönelik iddiaların ardından program ekibi, Süre ile yollarını ayırmıştı.
Tuluğ Özlü
Tuluğ Özlü
Mesut Süre, yaptığı açıklamada iddiaların gerçek dışı olduğunu söylemişti. Ünlü komedyen, şu ifadeleri kullanmıştı: Dün geceden beri yaşadığım durumun hâlâ şokundayım. Öncelikle belirtmeliyim ki; şahsıma itham edilen suçlamaların tamamı gerçek dışıdır. Sosyal medya mahkemeleri sayesinde bir anda lince uğradım. Gerçek hayattaki ailem, dostlarım, arkadaşlarım ve yıllardır beni dinleyen izleyen insanlar böyle bir konuda ne kadar hassas olduğumu bilirler. Bu yapılan bir ifşa değil itibar suikastıdır. Kişiliğime, mesleğime ve itibarıma yapılan bu haksız eylemlere karşı hemen tüm hukuki yollara başvuracağımı bildiririm.
REKLAM
Mesut Süre'nin şikâyetinin ardından Tuluğ Özlü, ifade vermeye gittiğini söyledi. Özlü; "Bugün ifadeye girdim. Mesut Süre, iftira ve hakaret suçlamasıyla aleyhime şikâyette bulunmuş. Hakaret isnadıyla ilgili yeni düzenleme kapsamında 'ön ödeme' teklif edildi. Kabul etmedim. Kabul etseydim dosya, hakaret suçlaması yönünden burada kapanacak; hakkımda kamu davası açılmayacaktı ama ben bunu, gerçeğin üzerinin örtülmesine yarayan bir kestirme yol olarak görüyorum. Bu mesele benim konforumdan çok bağımsız. Yıllardır konuşulamayan, bastırılan, 'aman uzatma' denilerek sessizliğe itilen deneyimlerin hukuki zeminde görünür olabilmesiyle ilgili. Bana mesaj atan kadınlar, Mesut Süre'nin bizzat başlattığı bu yasal süreçte, yaşadıklarını savcılık ve / veya mahkeme huzurunda anlatmaya ve gerekirse tanıklık yapmaya hazır. Kendileri açısından bu dava; yıllardır içlerinde taşıdıkları, çoğu zaman anlatmaya imkan bulamadıkları bir deneyimin ilk kez hukuki bir zeminde dile getirilebilmesi ve hukuksal yollarla kayıt altına alınabilmesi bakımından da bir iyileşme alanı açacağına inanıyorum. Faillerin, fiilleri nedeniyle utanması gerekirken, o fiili dile getirenlerin cezalandırılması artık 'Olağan' bir fail refleksi olmaktan çıkmalı. Utanç bizde de taraf değiştirecek, değiştirmeli ve bize inanıyorum. Bu arada fail Mesut Süre ve vekili telefonuma ve bilgisayarıma el konulmasını talep etmiş. Bu konuyu yazmayı atlamışım" ifadelerini kullandı.
onlarca kadının beyanında mesut ırzıma geçti, mesut beni sikti gibi bir durum var mı? yok. beyanlar ne, evine çağırdı, sonra da öpmeye çalıştı, itince bıraktı. bu şekilde başlamayan bi skiş var mı dünyada? eli ayağı bağlı bi şekilde erkek oturacak, kadın gelip onunla cima edecek, bu heralde olması gereken he. onlarca kadının yalanlarını sikeyim.
Kadının beyanının esas olduğu bu ulkede tabi ki pardon diyeceksin. Kadın milletinin o kısmı değil mi, ünlü olacağım diye her şeyi yapar...
Onlarca kadının beyanı var ama evinde ıspanak olamazmış tamam o zaman. Pardon.
Mesut'un evinde ıspanak olmaz, Bir kız da ıspanak yemek vaadi ile kandırlıp eve atılamaz. Zor zamanlar geçirdi ama her şey düzelecektir...
bina diye sikten bi ortam vardı eskiden kadıköy'de. orda denk gelmiştik reis'le, çeşmenin orda göt göte oturuyomuşuz, mesut olduğunu fark edince fotoğraf da çekilmiştik, kuzenimle geldim demişti, erkekti kuzeni. 5 dakika oldu olmadı 2-3 tane at gibi karı yılıştı mesut'a uzun uzun sohbet etmeye başladılar.
kadıköy'deki hatunların hiç değilse 5'te biri falan mesut'u tanır ve popülaritesinden bi şekilde faydalanmak ister, bunun için de yavşarlar. sonra mesut bizi sikti ya da sikmeye çalıştı diye 10 sene sonra neye marazlandıysalar, ki vardır bi çıkar çatışması kesin, mevzu çıkardı bu gacıların bi kısmı. olay bundan ibaret. neyi büyütülüyor anlamış değilim. yok mesut kendini aklayacakmış da, yok bilmem neymiş. siktirin gidin lan ipneler.
kadıköy'deki hatunların hiç değilse 5'te biri falan mesut'u tanır ve popülaritesinden bi şekilde faydalanmak ister, bunun için de yavşarlar. sonra mesut bizi sikti ya da sikmeye çalıştı diye 10 sene sonra neye marazlandıysalar, ki vardır bi çıkar çatışması kesin, mevzu çıkardı bu gacıların bi kısmı. olay bundan ibaret. neyi büyütülüyor anlamış değilim. yok mesut kendini aklayacakmış da, yok bilmem neymiş. siktirin gidin lan ipneler.
Tanimadigimi nerden cikardin masal diyari?
Bilmeden konusmak, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak da bizim cahillere ait olan bir sey maalesef.
Bilmeden konusmak, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak da bizim cahillere ait olan bir sey maalesef.
Mesut adam gibi adamdir.
Bu aralar bu adama böyle karalama yaptıklarına göre belliki birinin canını sıkmış.
güncel Önemli Başlıklar