/22
Sokak lambası gibi olma be güzelim kime yandığın belli olsun.
galiba beni merve sanmış yazar, seri beğenileri ile beni cezbetmiyor da değil yani şimdi.
Bende çok severim kendisini.
adamın hammaddesidir.
dayanamayıp benim de ona bir artı attığım yazar.
çok aşırı derecede sevimli yazar. yalnız bir şey söyleyeyim mi? öyle böyle değil çok sevimli, badem şekeri gibi maşallah.
Biliyorum bana karşı boş değilsin, seni havlayacağıma inanıyorum.
+ vermekten sıkılmadımı acaba? her girdiğim entryi açıktan + lamakta.
Çok seri artılıyor kendisini tebrik ediyorum entry yetişmiyor artık.
Entrylerimi + lıyordu bende seviniodum meğer herkesi + lıyomuş.
Severim, ama bu saatten sonra artık eskisi kadar sevemiyorum.
Tanımam geni, amma görürüm ara sıra beğenir benim entryleri.
Ekşi sözlükten (ç)aldığı entryleri Uludağ sözlükte paylaşan zat-ı muhterem. istediğimizde ekşi Sözlüğe girip okuyabiliyoruz, buraya yazmasına gerek yok.
yılbaşı gecesi oynanıp bu gece sende kalabilir miyim diye sorulması gereken oyun.
bir oyun.
ipekgorgun ve oyrunkarana anticilik yapan aktivist bir yazar.
yakında tavlayacağım az kaldı.
oyun ise merve-i tavla olması gerekmez miydi merve reyiz? sorusunu akıllara getirmiştir.
Hayırdır yazarı. Sürekli artı oylama yapıyor ve açıktan. Bana mı yürüyorsun ablası? Ayrıca adım merve de değil. Senin derdin ne dostum. Gülücük.
Edit: şimdi altlarda bi yerde ironiyi anlayamayacak kadar geri Zekalıları çıkacaktır. Açıklayalım: anlamadığın veya bilmediğin şeye yorum yapma. Ne kadar da ileri görüşlüyüm. Swh.
Bildiğim kadarıyla kızdı. Hala öyle mi bilmiyorum.

Kavga etmeyin kızlar. Hepinize yetecek kadar döş var.
yine götümle güldüğüm entry ler. la açıktan oylayınca yürümüş mü oluyor adam yada artık bayan neyse beğenmiştir yazdığını oylamıştır aq 5 6 kere oyladı beni hiç böyle düşünmemiştim. bakış açısına bak aq nasıl bi yokluksa.. haha
canı sıkıldıkça artılayan yazar. sağolsun var olsun.
Beğenileri ile beni sevindiren yazardır.
Ondan başka oylayan yok serefsizim de amacı ne ben pek bir sey anlamadım. Neyse eline sağlık efendim.
surekli arti oy veren yazar.
© copyright 2005 - 2026