bugün

aklımı kar$tırmı$ ifade... $öyle anlatayım ;
geçende msn de amerikalı bir kızla konu$urken happy christmas dedim ben buna... o da dalga geçti, öyle bi ifade yok, merry christmas'tır onun gerçeği diye... tamam yanılgıya dü$mü$üz, öğrendik gerçeğini diye dü$ündüm. aynı gün ba$ka bir amerikalı kızla konu$urken buna merry christmas dedim, bu sefer bu da dalga geçti biz happy christmas deriz diye... i$te amerikalılardan bi kez daha tiksindim o an... noluyo lan size? neyin otoritesini kuruyosunuz aklınızca..? allah allah neyse ne, merry ya da happy, anladın i$te dengesiz kız..!
(bkz: bu da böyle bir anımdır)
(bkz: sinirlenmek)
yozlaşmış Türk insanının yeniyıl tebrik cümlesidir.
yakında yozlaşmış tv lerimizde görebileceğimizi düşündüğüm yuh cümlesi, noel babaya alıştık bizle alakası olmamasına karşın, bunada alışırız nolur yani, son nokta olarakta paskalya çöreklerimizi komşuya dağıtırız olur biter. (bkz: dejenere olmakta sınır tanımayan tv kanalları)
kristmısın mubarek olsun demektir ..
hıristiyan aleminin dini bayramını kutlamak için söylenen ifadedir. bu gün itibariyle olduğu için sık sık dile getirmişimdir.
dün gece itibari ile dunya genelinde bol bol soylenen cümledir.
(bkz: geçen gün yine amerikalı bir kızla konuşuyorum)
https://www.youtube.com/watch?v=Cue7z5MtXJQ
Bazı mallar tarafından very christmas olarak telaffuz edilir.
allah yılbaşınızı mübarek kılsın anlamına da gelebilecek ingilizce cümle. tanrı daha mı cazip yoksa?
Tüm hristiyanlarin kutlu olsun.
öcü bir söz değil korkmayınız. demek zorunda değilsiniz.

görsel
Ç. "Mutlu noeller". Noel'in ne olduğuna girmiyorum hepiniz biliyorsunuz zaten.
Ama lütfen şunu "iyi seneler" demek için kullanmayın. Çok ayrı şeyler.

Yobazlığın bu kadarı.
Bugündür efendim...

Kutlamıyoruz çalışıyoruz..

Her şey ülkeye döviz girsin diye...
görsel
görsel
görsel
Evet bugün günlerden christmas...

Mutlu noeller.
El öpenleriniz bol olsun gençler.
Gelin hindi var..
görsel