bugün
- silver ile evlenecek erkek31
- fenerbahçe nin transferi kapaması16
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği6
- sözlük yazarlarının kombinleri11
- parayla saadet olması18
- ismet biradere koşarken çelme takmak6
- gammazların sözlüğü bitirmiş olması8
- kot ceketin havalı olduğu yıllar9
- amedspor19
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı3
- ışıktan altın elde etmek4
- kürt sorunu12
- zengin olunca yapılacak ilk görgüsüzlük9
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir5
- evlenme masrafını balayında kullanmak8
- sabah kahvaltısını gevrekle yapmak3
- iran düşmanlığı11
- crimson desert2
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- gammaz gammazı neresinden tanır4
- karizmatik soyadları6
- sinem dedetaş4
- hepinizi karim yapacam olum2
- 2026 ağustos ayı nasıl geçti2
- evlilikle saadet olması3
- silvermist vs zendaya2
- ama yeni parti tüzüğü11
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz8
- sözlükten hatun götürmek3
- era7capone4
- evlenecek kız kalmaması13
- bostanlı da kahve içip kitap okumak7
- çekirdek yiyen erkek3
- diamond basphorus2
- ibrahim mbaye2
- çin halk cumhuriyeti4
- mauro icardi6
- küpe takan erkek3
- altındaki 12 tl 74 kuruşluk zararımı kim ödeyecek6
- trafikte sinirlenip bağırmak10
- mühendis abazanlığı2
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- montun cebinden tek çekirdek çıkması2
- flört yapay zekası5
- dürüm yerken suikaste uğramak6
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- 1 eylül dünya barış günü4
- 2026 yazı3
- sarapci koala60
nerede bir ünlü isim görse entry girmeyi kendine ilke edinmiş yedinci nesil yazar.
Hoş gelmiş yazardır efendim.
Hoş gelmiş yazardır efendim.
(#18416457)entrysinde güzel bir sosyal mesaj vermiş olsa da, "sinema"ya defalarca "sinama" diyerek sinemadan ne kadar anladığı hakkında bize biraz ipucu vermiştir. ayrı yazmadığı de, da'dan hiç bahsetmiyorum bile.
fazla meraklanmaması gerekir.
armutun başına gelenleri görmeli.
ayılar yer.
armutun başına gelenleri görmeli.
ayılar yer.
gördüğü her entry altına aynı resmi koyan yazardır.
her başlığın altına bordo klavyeliler resmi koyan yazar. hayatımdan kaç saniye yedin kim bilir.
her başlığa manyak gibi aynı görselin görüntüleme linkini atan yazar. Amaç ney panpa görsel ekle tuşumu basılı kaldı?
beyni yıkanmış yazar. insan gibi mesajlaşmaktan bile acizdir. hemen küfre sarılır. ciddiye alınmaması gerek.
nurcu yazar.
Burcu yazar.
(bkz: #19406187) milliyetçilik fikriyatı ile kafasını bozan yazar. sen önce git milliyetçilik ne demek öğren. ayrıca her sakallıyı da deden sanma.
(bkz: de ayrı yazılır/#19473754)
(bkz: allah razı olsun) bunu zaten dedik, ama ne kadar desem boş.
kabul ediyorum evet ben bilmiyordum, yok vallahi!. ama halen anlayabilir miyim onu sorarsan kafayı verirsem diye cevaplarım bunu sana!.
yani kardeş uzatmayayım, ben bu sözlükte böyle güzel bir entry ( abartmıyorum bak ) az gördüm, tamamen bana hitap etmesi de çok hoş olmuş, ben yalanı sevmem, yalan söyleyeni de anlarım sen rahat ol, böyle paylaş artını al, allah tekrardan vallahi razı olsun senden. keşke herkes böyle öğretici olsa da sözlük sözlüklüğünü, yazar yazarlığını bilse, ne kinaye ne bir ironi sezme kardeşim. mutluluklar. ben yarım saatimi bunu anlamaya vereceğim şimdi görüşürüz. bana da mesaj atmazsan sevinirim ayrıca. yani öyleyim ben biraz. he atacağım yoktu zaten diyorsan da inanmam onuda söyleyeyim.
(bkz: allah razı olsun) bunu zaten dedik, ama ne kadar desem boş.
kabul ediyorum evet ben bilmiyordum, yok vallahi!. ama halen anlayabilir miyim onu sorarsan kafayı verirsem diye cevaplarım bunu sana!.
yani kardeş uzatmayayım, ben bu sözlükte böyle güzel bir entry ( abartmıyorum bak ) az gördüm, tamamen bana hitap etmesi de çok hoş olmuş, ben yalanı sevmem, yalan söyleyeni de anlarım sen rahat ol, böyle paylaş artını al, allah tekrardan vallahi razı olsun senden. keşke herkes böyle öğretici olsa da sözlük sözlüklüğünü, yazar yazarlığını bilse, ne kinaye ne bir ironi sezme kardeşim. mutluluklar. ben yarım saatimi bunu anlamaya vereceğim şimdi görüşürüz. bana da mesaj atmazsan sevinirim ayrıca. yani öyleyim ben biraz. he atacağım yoktu zaten diyorsan da inanmam onuda söyleyeyim.
(bkz: #19516805)
mini mini bir kuş doğmuştu
pencereme konmuştu
aldım onu içeriye
cikcik cikcik ötsün diye...
mini mini bir kuş doğmuştu
pencereme konmuştu
aldım onu içeriye
cikcik cikcik ötsün diye...
kürt- müslüman bilim adamı.
ayrıca bu tek hücrelinin sürekli bahçelievler katliamından ve türevlerinden bahsetmesi sosyalistler ve bunun gibi yarım akıllı gericiler arasındaki hiç kopmayan kalın bağın göstergesidir.
ayrıca bu tek hücrelinin sürekli bahçelievler katliamından ve türevlerinden bahsetmesi sosyalistler ve bunun gibi yarım akıllı gericiler arasındaki hiç kopmayan kalın bağın göstergesidir.
nikinin hakkını veren yazar! hakikaten ayva kendisi.
#18399417 şoven kelimesinin nasıl yazıldığını bilmeden türkiye cumhuriyetine şoven diyen ve kemalizmi faşistlikle suçlayan yazar. buradan ne faşizmi ne kemalizmi bilmediğini anladığımız yazar.
bölücü, gerici yazar.
sözleri anlamlarına göre değil kendi istediği gibi anlama gayretinde olan ulusozluk yazarlarından biridir. #19544993
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar