bugün
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek9
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- iç sıkıntısından intihar etmek10
- tek başına tatile çıkmak3
- yazarların şu an istediği şey5
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı7
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- 1 dakikada 47 mekik çekmek2
- makyaj öncesi alt tabaka hazırlığı2
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- m r e r e c t o24
- bir şarkı sözü der ki2
- yazarları gülümseten şeyler6
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- sarı yeleli aslan trump8
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor19
- kontrat fosfor karburator4
- kamu görevlilerinin zıvanadan çıkması2
- müslim sarı3
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- hababam sınıfı semra hoca7
- yaz günü bira içmek6
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- nargile tütünü2
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi3
- aylık 279 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı5
- mor semsiyeli yabanci21
- zallın fake hesabı var mı9
- anın görüntüsü19
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- en gey özelliğiniz13
- sıradan biri olarak ölmek istememek2
- kendi kendine konuşmak5
- montla sıçmak3
- gocu26
- chp'nin hali ne olacak49
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- siyah araba4
- kıçına tekmeyi basmak2
- ya maho ağa feyzo yla anlaşsaydı2
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- kalmadı3
- ben bir hata yaptım4
- dinciler4
- klima çarpması2
En sevdiğim oyunun en sevdiğim karakteridir kendisi. Heyt be.
hoş gelmiş çıtır yazar, inşallah kızdır.
9. Nesil yeni gelmiş yazar, hoş da gelmiştir, troll olmasın efendim.
(bkz: #16783913) sanırım felsefe okuyor.
tarzını beğendiğim yazar, ayrıca yeni gelmiş umarım hoşgelmiştir.
güzel yazan yazar, hoşgelmiş sefalar getirmiş.
zeki, ne yazdığını bilen bir arkadaştır.
çocukken bir sabah annesi ekmek alması için fırına göndermiş, ekmeği aldıktan sonra para üstünü cebine atmış ve koşa koşa eve dönerken bu paraları düşürdüğü için annesinden çok kötü azar işitmiş. bu yüzden biraz ezik kalmış gibi görünse de aslında bu travmayı zamanla geride bıraktığına beni inandırmıştır.
çocukken bir sabah annesi ekmek alması için fırına göndermiş, ekmeği aldıktan sonra para üstünü cebine atmış ve koşa koşa eve dönerken bu paraları düşürdüğü için annesinden çok kötü azar işitmiş. bu yüzden biraz ezik kalmış gibi görünse de aslında bu travmayı zamanla geride bıraktığına beni inandırmıştır.
(#18177706) beni güldürmüş renktaş.
(#18445385) battalbey amcayla seni tanıştıracağız. başka ne yapalım.
(bkz: #19788014)
son bir dakikadır aralısız gülmeme sebep olan yazar. ironi yoktur kendisi reelite olarak son derece haklıdır, tebrikler efenim.
son bir dakikadır aralısız gülmeme sebep olan yazar. ironi yoktur kendisi reelite olarak son derece haklıdır, tebrikler efenim.
allahı kim yaratı sorusunu trolluk amacıyla sorduğumu iddia eden şahıs iyide böyle bir kanıya neden vardı.ne yani bizim niyetimiz milletin inancıyla mı oynamak niyetimiz sadece beyinde olan gizli soruları açıklığa kavuşturmak.soru oldukça ustaca kurgulanmış diyebilirim,kendisi alıp sorsun.marjinallikle ,trolüğü karıştırmayalım.hakaten sinir oldum.
(#20821194) bu kadar birikime, 1 dk. boş zamanı olmaması gerekirken nasıl sözlükte zamanını çar çur ettiğine şaşırdığı yazar.
aklının yetmediği işlerle uğraşan yazar.
(#20865373)
ilk ibadet eden ile ilk müslüman aynı mı sence? Islamiyet ten önce hangi dinler yollandı biliyor musun? Musevi ve hristiyan dinleri. Hz. Musa hangi dinin peygamberiydi? Musevilik. Ilk ibadet eden musa dır. Çünkü ilk gönderilen dindir musevilik. Ilk müslüman hz. Muhammed dir.
Ya saçmalamayı denemeden önce iyi araştır ya da beyninin yetmeyeceği şeyler hakkında konuşma.
(#20865373)
ilk ibadet eden ile ilk müslüman aynı mı sence? Islamiyet ten önce hangi dinler yollandı biliyor musun? Musevi ve hristiyan dinleri. Hz. Musa hangi dinin peygamberiydi? Musevilik. Ilk ibadet eden musa dır. Çünkü ilk gönderilen dindir musevilik. Ilk müslüman hz. Muhammed dir.
Ya saçmalamayı denemeden önce iyi araştır ya da beyninin yetmeyeceği şeyler hakkında konuşma.
gecenin sorusu başlığına eklediği soruyla cevabın kendisini geceye dönüştüren yazar. Ama kesinlikle zeki bir yazar. Şöyle sormuş sorusunu;
"Var olmak denilen şey bizim muhtelif duyularımız ile bir şeyleri algılamak ise eğer, varlığını algılayamadığımız bir şeyin olmadığını nereden biliyoruz ?"
Varolma ediminin kendisi görülür, hissedilir olma durumlarından ibaretse eğer Almanca'daki hiç (nichts) kelimesi aynı zamanda varlık anlamına gelir. martin heidegger'in meşhur önermesini hatırlarsak:
"insan dünyaya atılmıştır(geworfen). insan Hiç(Nichts) içine düşmüş bir Neliktir (Wesen).Bunu kendisi seçmemiştir. "
Ve benim kabaca getirdiğim açıklama:
"Hiç sözcüğü aynı zamanda varlık anlamına da gelir. Bu yüzden "insan varlık'a terk edilmiş" anlamına da gelir. Varlığın sınırsızlığı ele alındığında varolan aynı zamanda "hiç" olduğu da rahatlıkla çıkarsanabilir. Aynı zamanda varolan görülmesi yani ne'liği görünür kılınmasıyla aynı zamanda kendini görünür-kılınan'ın içinde geri çeker. "
Bu soruya ilk etapta farklı bir giriş gibi görünse de sorunun doğasını oluştan şeyin yani "algılanamayan bir şeye nasıl "yok" deriz" noktasında söylenecek şey "algılanamayan" bir şeye dair hissiyatımızı, hissettiğimizden nasıl emin olabiliriz, şeklinde olabilir. Bunun da yanında kavrayamadığımız bir varlığa dair savımızın nitelik-nicelik eksenindeki ilişkisi de önemlidir; zira burada bir kesinlik yok, aksine belirsizlik vardır. işte bizzat bu belirsizliğin kendisi bile bir duyumsamadır.
"Var olmak denilen şey bizim muhtelif duyularımız ile bir şeyleri algılamak ise eğer, varlığını algılayamadığımız bir şeyin olmadığını nereden biliyoruz ?"
Varolma ediminin kendisi görülür, hissedilir olma durumlarından ibaretse eğer Almanca'daki hiç (nichts) kelimesi aynı zamanda varlık anlamına gelir. martin heidegger'in meşhur önermesini hatırlarsak:
"insan dünyaya atılmıştır(geworfen). insan Hiç(Nichts) içine düşmüş bir Neliktir (Wesen).Bunu kendisi seçmemiştir. "
Ve benim kabaca getirdiğim açıklama:
"Hiç sözcüğü aynı zamanda varlık anlamına da gelir. Bu yüzden "insan varlık'a terk edilmiş" anlamına da gelir. Varlığın sınırsızlığı ele alındığında varolan aynı zamanda "hiç" olduğu da rahatlıkla çıkarsanabilir. Aynı zamanda varolan görülmesi yani ne'liği görünür kılınmasıyla aynı zamanda kendini görünür-kılınan'ın içinde geri çeker. "
Bu soruya ilk etapta farklı bir giriş gibi görünse de sorunun doğasını oluştan şeyin yani "algılanamayan bir şeye nasıl "yok" deriz" noktasında söylenecek şey "algılanamayan" bir şeye dair hissiyatımızı, hissettiğimizden nasıl emin olabiliriz, şeklinde olabilir. Bunun da yanında kavrayamadığımız bir varlığa dair savımızın nitelik-nicelik eksenindeki ilişkisi de önemlidir; zira burada bir kesinlik yok, aksine belirsizlik vardır. işte bizzat bu belirsizliğin kendisi bile bir duyumsamadır.
(bkz: (#18663772)) şöyle bir entry girip sonra da bana "dikkat çekmeye çalışıyorsun." diyebilen yazardır. ilginç tabii..
ihanetlerin akittigi kan ile beslenen ebony blade'in yaraticisi olan daedra.
isim yapmaya çalışan vasat bir troll.
iyi ki doğmuş yazar.
köprüde havai fişek gösterileri yapacağız demiştim.*
http://www.youtube.com/watch?v=rjwFXraekb0
köprüde havai fişek gösterileri yapacağız demiştim.*
http://www.youtube.com/watch?v=rjwFXraekb0
(bkz: türkiyenin kış olimpiyatlarına 6 kişiyle katılması/#22812979)
kemalin zamanındA Altın madalya diziyorduk zira...
kemalin zamanındA Altın madalya diziyorduk zira...
(#22989331) yüce fenerbahçe taraftarına ezeli rakibini izliyor diyor ama kendisi grup aşamasındaki 6 maçı takip etmiş. tabi kendi iddiasına göre.
Yazarliktan istifa eden kimse. Buralarin ortami eski tadi vermiyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar