bugün
- ismet gurbuz 202418
- küfreden kız iticiliği7
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar18
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması16
- telefon sinyali çekmeyen bölgede kaybolmak5
- lise defteri7
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler7
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı4
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- ideal sevgilinin en önemli özelliği17
- bacak kıllarını almadan şort giyen erkek4
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- yürüyüş partisi8
- beyaz otomobil satın almak15
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur3
- ankara da nato zirvesi tedbirleri4
- saba makamı ile okunan ezan4
- türkiye6
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi11
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- aylık 374 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- düşük iq belirtileri5
- şapkalılar suç örgütü operasyonu2
- göbek adınız2
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- rabbin para vermesi4
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- bugün de meme atan olmaması13
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- ibne penis nah3
- birader beyler biraderdirler3
- amerika birleşik devletleri6
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı3
- chp'deki değişimciler3
- almanya5
- makarna süzmek5
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- ilgi2
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- terlikle dövmek2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
- 65 şut çekip gol atamamak5
- diş ağrısı2
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
yardırsındır, helaldir, hoştur
Sahin k nin amca ogludur.
sevgili bulamayan kızın ağzının koktuğunu düşünen yazardır, hoşgelmiştir.
ilkokulu babasının yaptırdığı okulda okuduğundan sınıfları direk geçmiştir. pikniğe peçete yerine götünü yaprağa silen adam kendine ait bir başlıktır.
(#14836921)alevilik hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan boş boş konuşan, beyni saman dolu yazarcık. alevilere 'onlarla nasıl muhattap olunur ki' diyebilecek kadar kendini insandan sayabilecek biridir. 'insan' olanla muhattap olunur güzel kardeşim. sen yine de 'eline, beline, diline' sahip ol emi. dur anlamamışındır sen, ben açıklayım. hırsızlık yapma, tecavüze kalkışma, yalan yanlış konuşma demek bunlar. aleviler bunu ilke edinirler, denemekte fayda var bence. zaten kaybedeceğin bir şeyin yok, en azından topluma olan zararın ortadan kalkar.
(#14836921)
acıyorum gerçekten. yazık.
acıyorum gerçekten. yazık.
(#14836921) bizde troll oldukta, bir can kırmadık dedirten, yazık denilen yazardır.
şahin k nın nerede duracağını bilememesinin sonucudur.
Bugün, Türk Milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı bir dönemi simgeleyen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günüdür. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür.
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.
ve bu yazara sevgilerimi gönderiyorum.
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.
ve bu yazara sevgilerimi gönderiyorum.
#14984776 ayarın kıralını vermiş yazar... yalnız bende jeton hala düşmedi yani. tdk ne amk? öyle yasadışı örgütlerle alakam yok benim...
bir bayan arkadaş bunu bana anlatırsa çok sevinicem.
bir bayan arkadaş bunu bana anlatırsa çok sevinicem.
yüz numaralı nick altımın sahibi. adam sıkı dost, ayık olun. burdan yengeye selamlar. melaba yenge!
internet canavarı, facebookta bir dahi o.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar