bugün
- atatürk ü sevme zorunluluğu11
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- arkadaşlar larissa kim12
- hoşçakal uludağ sözlük7
- pandela 35
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- mekanda patronu tanıdığını belli etme hevesi4
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- en iyi dizi film karakterleri4
- arnavut mehmet akif in şiirinin milli marş olması4
- fusya semsiyeli yabanci28
- sözlükteki gammazlar lobi si12
- atatürk 12 adayı ve musulu neden bıraktı sorunsalı4
- karton toplayan çingene6
- sözlüğün deli kaynaması4
- uludağ sözlük size ne kattı18
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi9
- atatürk ü sevmediğini belirtme gereği4
- istiklal marşı nda türk kelimesinin geçmemesi2
- uludağ sözlüğün ikiye bölünmesi4
- rklb2
- her genç kızın rüyası zetina dikiş makinesi2
- başka kırbaç yemek isteyen var mı6
- ay diyen lülüklü2
- recep tayyip erdoğan10
- may parker4
- türklerin soykırımdaki ustalığı4
- nervio23
- larisalisa8
- bir kadını taşımanın zorluğu3
- fetöcülerin sızmadıkları alanlar4
- bir sözlük kızıyla edebiyat hakkında konuşmak8
- şarapçının birden tayyipçi olması10
- sürekli gelen trollerle uğraşmamız2
- hemşehri dayanışması4
- sözlükteki lobicilik faaliyetleri5
- sözlükte kendini sibel can diye tanıtan nineler9
- uber eats2
- sözlüğün en normal yazarları2
- mika raun ile sevişir misiniz2
- akşam serinliği2
- kırbacı ile adalet dağıtan yakışıklı4
- doğukan xd anonim hesap pandela2
- yağmur yağınca açılmayan orospu çocuğu şemsiye3
- ilk hedef akdenizdir emri gelip karadenize fıymak2
- en son ne yediniz4
- serhat kılıç21
- erdoğan ı sevmeyip onun ülkesinde yaşamak5
Uludağ Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümü hocalarından. Doçent doktor şu sıralar. Bildiğim kadarıyla ali ıldırın asistanı idi evvelki seneler.
kendisinden mali tablolar analizi dersini aldım bu dönem. tabi ki bir tek o kaldığı için. 90 almıştım vizeden kolay sayılabilecek konulardı, dikey yüzde analizi, eğilim yüzdeleri falan. iyi geçmişti. kariyer günleri cart curt aktiflikten final derslerine girmedim , nakit akım fon akım tablolarıydı final konularıda , girmediğimden anlamadım.
05 aldım finalden. ve kaldım. kendi sorumsuzluğum kabul . ama hiç mi vizeden soru sorulmaz. 1 tane sorulsa yapardım diye düşünüyorum , ki vizeden soru bekliyordum yani. o 90 a yazık değil mi, yaz okuluna yazık değil mi.. 20 vermek zor mudur bilmiyorum?
ders anlatışına gelince, bu yıl bebeği var küçük, dersleri pek ara verme taraftarı olmadan işledi, bence doğru bir karardı, çünkü sigara içmek dışında sabahın köründe kimse ara vermek istemez zaten bitsin ister, onun için o kısmı iyiydi. Ancak ders anlatışı slaytlarla olduğundan elimde rasyonel anlamda işlem, çözümlü soru olmadı. belki olsa diyorum ya final konularından yine geçerdim. çünkü kitaptaki soru çözümleri ile hocanın sınavda istediği çözümler çok farklıydı.
çok ah ettim sözlük bu ders için , çok içlendim, yanına gidip konuşmak mı? .. hiç gerek yok bence. yaz okulunda alırım, o doksanı yine alırım, üstüne de bir yüz alırım.
kendisinden mali tablolar analizi dersini aldım bu dönem. tabi ki bir tek o kaldığı için. 90 almıştım vizeden kolay sayılabilecek konulardı, dikey yüzde analizi, eğilim yüzdeleri falan. iyi geçmişti. kariyer günleri cart curt aktiflikten final derslerine girmedim , nakit akım fon akım tablolarıydı final konularıda , girmediğimden anlamadım.
05 aldım finalden. ve kaldım. kendi sorumsuzluğum kabul . ama hiç mi vizeden soru sorulmaz. 1 tane sorulsa yapardım diye düşünüyorum , ki vizeden soru bekliyordum yani. o 90 a yazık değil mi, yaz okuluna yazık değil mi.. 20 vermek zor mudur bilmiyorum?
ders anlatışına gelince, bu yıl bebeği var küçük, dersleri pek ara verme taraftarı olmadan işledi, bence doğru bir karardı, çünkü sigara içmek dışında sabahın köründe kimse ara vermek istemez zaten bitsin ister, onun için o kısmı iyiydi. Ancak ders anlatışı slaytlarla olduğundan elimde rasyonel anlamda işlem, çözümlü soru olmadı. belki olsa diyorum ya final konularından yine geçerdim. çünkü kitaptaki soru çözümleri ile hocanın sınavda istediği çözümler çok farklıydı.
çok ah ettim sözlük bu ders için , çok içlendim, yanına gidip konuşmak mı? .. hiç gerek yok bence. yaz okulunda alırım, o doksanı yine alırım, üstüne de bir yüz alırım.
beni dersine girmedim diye geçirmedi kompleksli kadın .
muhasebe 2'yi az da olsa öğrenmemi ve geçmemi sağlayan, derslerine gittiğim kadarıyla öğrencileriyle diyaloğu iyi olan uludağ üniversitesi doç. dr. unvanına sahip işletme bölümü hocası.
dersine hiç girmedim, yüzünü görsem tanımam vize sınavına girmedim ama finalde sorduğu sorular gayet kolay olsa da yapamadım ve kaldım. gittiğim her üniversitede muhasebeden kaldım anasını satim.
melek gibi kadındır. puan kırmaz, aksine fazladan puan verir. sınavlarının kolay olması da cabası. haa dersi çok sıkıcı ve uzun anlatıyor o ayrı. 10-15 dakikada anlatılacak yeri 1 saatte anlatıyor. bu da sınıfın gerizekalı olmasından ötürü tabiki.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar