bugün

/26
gelecekte bunun gibi adamları hastanelerde yedek parça olarak kullanacaklar. oksijen israf etmelerine izin vermeyecekler.
bu adamı hiç tanımıyorum ama tanımadan nefret ettim. bunun gibileri sözlükte imza falan toplayıp attıramıyor muyuz? duy sesimizi zall...

edit: lan donuz tuşu vardı, hepten aklımdan çıkmış. donuz bölümümün en nadide maskotu olacaksın!
atatürkü peygamber olarak gören yeni ateist olmuş mehmetstir.

(img:#763570)
troll olayım derken kafir olmak . üç şeyin şakasıda ciddidir ,ciddiside ciddidir . talak , yemin küfür .
Yeni ateist olmuş ergenlerin kıl olduğu yazardir. Hakkında bu kadar entry girdiklerine gore de bayagi canlarini yakmistir.

Meydani bos bulup islam dusmanligi yapan tifillar hazetmez kendisinden.

Biz sizi taniyoruz.
yeni ateist olmuş ergenlere ayar veren zeki yazar. sakalını yerim.
tamam, babanın bir yunanlı olmamasını sağlayan atatürk'ü sev dedik ama bu kadar da demedik.

görsel
kendisine yapılan memoş yakıştırması güldürmüştür.
mehmetler demektir.
Sanki bir tek kendisi müslümanmış gibi iktidarı eleştiren herkese yeni ateist olmuş ergen şeklinde yaftalama yapmaktadır. Bu gibilerin genel özelliği devran dönüp iktidara komunistler gelse o anda en koyu kızıl olacakları gerçeğidir.
yeni ateist olmuş ergenleri deşifre ettiği için yeni ateist olmuş ergenler tarafından saldırıya uğrayan yazar.
şüphesiz ki fikirleri ile akp ekseninde olan sevgili dinli yazarımızın 23 nisan 2015'de 1 günlüğüne başbakan olmasını ve de sözlüğümüzü temsil etmesini isteyen dimaların haykırışı. televizyonumun uzaktan kumandasından arıyorum şu anda başbakanın danışmanlarını. hadi yine iyisin. evet.
Sempati duyuyorum, hizmetine devam etsin.
Çocuklarda gözü olan sapık yazar.
Ölmedi mi bu hala dedirten itici yazar.
akpli ateist bizzat tanıyorum.
oksijen israfı.
Sade iyi bir yazara benziyor biraz da boş vakti var galiba.
nefret abidesi.
(bkz: kötü insan)
http://prntscr.com/6wv5d8
atatürk'e tapan putperestin tekidir. şerr'i hükümlere göre donuzlamak farzdır,sünnetir,câizdir.
(bkz: ya bir dur mehmets zaten ortalık karışık) *

Pardon konu neydi ?
Ne ile eleştirecektik arkadaşı unuttum ,yolda gelirken *
troll lan bu,

kategorisi ise dini troll.

dikkate alamamak lazım.
bazen kızıyorum bazen seviyorum . mehmet neysen bana özel mesaj at söz açıklamayacağım . zaten birkaç kişiyi biliyorum .
ismi mehmet olan yazar.
© copyright 2005 - 2026