bugün
- puura9
- velvet44
- true yahudi mi10
- ben eskiden birinci nesildim4
- 7 şişe eker çilekli kefir içmek5
- arkadaşlar bakar mısınız9
- nick uzunluğu ile zeka arasındaki ters orantı6
- ctrlx vs velvet4
- bir yazara uzaktan aşık olmak5
- sol frame'in sözlük içi başlıklarla dolması3
- bu başlıkta üstteki yazarı övüyoruz4
- habire1239
- fake hesapların sahibi6
- eğer gerçekten mehdi varsa o da atatürk tür3
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım3
- lezbiyenler kız hakkımızı yiyorlar6
- hepinizi karim yapacam olum4
- mastürbasyon yapmayı unutmayın10
- velvet bu sevgi ve ilgi selinden memnun mu soruau4
- sözlükteki israil sempatizyanları4
- true nefreti6
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir7
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- erdoğan'ın peygamber gibi bir adam olması3
- yeni parti24
- 2026 yılında kablolu kulaklık kullanan tip3
- canın erdoğan'a oy atmak çekmesi3
- bu entry 15 artı oy alsın true'ye veriyorum4
- hadise'yi seksi bulmayan erkek3
- sözlüğün elleri en güzel kızını seçiyoruz3
- velvet'in amca çocukları3
- tarih bölümü çok mu gereksiz sorunsalı3
- kız arkadaşa alınabilecek hediyeler9
- arkadaşlar lütfen kitap okur musunuz2
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan2
- true vs yagmurcu12
- gocu25
- din olmadan ahlak temellendirilemez10
- velvet'in elini sıkmak2
- kızların keko erkek seviyoruz demesi13
- antipanik7
- erkek adamın erkek sevgilisi olur2
- seri gizli artı oy veren melek8
- ahmet sezer bey2
- 43100 entry girmek2
- sedat peker'e küfür etmek6
- adana'ya damat gitmek2
- lamine yamal6
- lionel messi vs lamine yamal4
- erkeğine poğaça yapan hamarat kadın2
billboardlardan görüldüğü kadarıyla indirime girmiştir. sevgilisi, karısı, osu, busu olan kardeşlerime, arkadaşlarıma başarılar ve sabırlar diliyorum.
Bir kızla girilmesi işkence olan yer. (bkz: Kız cenneti erkek cehennemi)
heathcliff adlı çizgi filmdeki şişko bir o kadar da saf kedi karakteri.
lost karakterlerinin sürekli yediği meyve.
"oranın kendine çeken özel bir cazibesi var." önünden geçerken içeri girmediğimi şu yaşıma kadar hiç hatırlamıyorum. hele ki şu son zamanlarda %70 indirim varmış. sokakta yürüyen herkesin elinde bir mango torbası görmek mümkün. outlet mağazalarına girilmesini tavsiye etmem. nefes alamazsınız çünkü içeride. banka kuyruğunun kat be kat daha fazlasına sahiptir kasasının kuyruğu. lakin diğer mağazaları çoğunlukla daha sakin ve dingindir.
ilk yendiğinde yanlışlıkla gaz lambasının içine düşmüş ham şeftali tadı veren, afrodizyak etkili olduğu öğrenildiğinde baldıran zehiri olsa yerim denilen meyve.
34 beden ürünlerin rahatça bulunabildiği güzel markadır. % 70 indirim zamanlarında salı pazarından daha kalabalık olan mağazalar zinciridir. ancak 100 liraya beğendiğin montu 30 liraya alabildiğin için pekte önemsenmeyecek durumdur..
Forum istanbul alışveriş merkezindeki mağazası alışılmışın dışında çok düzenli olan yer.
hangi şubesine gitsem tıklım tıklım olan, hele indirim günlerinde kadınların üst üste takıldığı mağaza. yine de uzak duramıyorum.
yakında Bodrum'da da şube açacak olan ispanyol giyim ve aksesuar mağazası.
1997 yılından beri türkiye operasyonunu başarıyla yürüten sezai eren'i şirkete ortak ederek emeğe ve özverili çalışmaya ne kadar çok değer verdiğini cümle aleme duyurmuş markadır.
not: türkiye mango'nun 2009 yılında ulusal pazardaki satış oranı %5.4'tür.
not: türkiye mango'nun 2009 yılında ulusal pazardaki satış oranı %5.4'tür.
pazar malı satan etiket.
gidildiğinde mutlaka bişeyler bulunan mağzadır.
Outlet mağazası tıklım tıklım parfüm kokan marka.
Hayır 200 liralık bir etek nası olur da 20 liraya iner.
Hayır 200 liralık bir etek nası olur da 20 liraya iner.
trikoları çok çok kötü olan iki giyinmede tüylenen ama diğer ürünleri ve tarzı hoş olan ortalama marka.
bu sezon bok gibi vitrin yapmış, kalitesi gittikçe düşen giysi firmasıdır.
&
kuyruğu, yurdum erkeğinin kabusudur.
&
kuyruğu, yurdum erkeğinin kabusudur.
erkekleri değil kadını ciddiye alan marka.
onunde bekleyen erkek esprisi ile baymis olan magaza.
yakında bir şubesini de izmir forum bornova'ya açacak olan ve adı söylendiğinde kadınları uçuş moduna sokan ispanyol bir giyim markası.
bayanların evrimleşmesini açıkça gözlemleyeceğiniz mağaza.
outlet leri pazar yerinden daha beterdir.
indirim günlerini iyi takip etmezseniz aynı ürüne bi ton para verdiğinizi farkedip saç baş yolabilirsiniz.
diğer yönden türkiye de çıkan koleksiyonları, yabancılar tarafından dünyada ki benzerlerine oranla tercih sebebidir.
outlet leri pazar yerinden daha beterdir.
indirim günlerini iyi takip etmezseniz aynı ürüne bi ton para verdiğinizi farkedip saç baş yolabilirsiniz.
diğer yönden türkiye de çıkan koleksiyonları, yabancılar tarafından dünyada ki benzerlerine oranla tercih sebebidir.
ne yapmaya calisiyorlar, anlamiyorum.
arkadas gecen sene koydunuz penelope cruz'lu fotograflari, mango'nun onunden ve duraklardan gecerken salak olduk. simdi de scarlett johansson'ugetirdiniz basimiza.
reva mi bu?!!
ben simdi kime anlatayim su foto yuzunden otobus kacirma raddesine geldigimi?
görsel
arkadas gecen sene koydunuz penelope cruz'lu fotograflari, mango'nun onunden ve duraklardan gecerken salak olduk. simdi de scarlett johansson'ugetirdiniz basimiza.
reva mi bu?!!
ben simdi kime anlatayim su foto yuzunden otobus kacirma raddesine geldigimi?
görsel
mango iki oluşumdan oluşan bir mağazalar zinciridir.
1. oluşuma dışarda bekleyen sevgili,izdihama dayanamayan kanka, baba ve bilimum sıkıntılı vatandaş katılabilir. alsancaktaki outletinin önünde ufak banklar ve devasa saksılar vardır,sıkıntılı insanlar bank tepsi ve saksı kösesine bile oturur o mağzaya girmesin yeterdir.
2.oluşumu içerdeki her yaştan bayanın katılımı sağlar. doğal seleksiyonla cazgır olmayanlar elenir, cazgırların çabası muvaffakiyetle sonuçlanır. kabinlerin önü deli kuyruk olduğundan kenarda köşede soyunup giyinen insanlar görülebilr.
1. oluşuma dışarda bekleyen sevgili,izdihama dayanamayan kanka, baba ve bilimum sıkıntılı vatandaş katılabilir. alsancaktaki outletinin önünde ufak banklar ve devasa saksılar vardır,sıkıntılı insanlar bank tepsi ve saksı kösesine bile oturur o mağzaya girmesin yeterdir.
2.oluşumu içerdeki her yaştan bayanın katılımı sağlar. doğal seleksiyonla cazgır olmayanlar elenir, cazgırların çabası muvaffakiyetle sonuçlanır. kabinlerin önü deli kuyruk olduğundan kenarda köşede soyunup giyinen insanlar görülebilr.
erkek(he) bölümündeki ürünleri çok asortiktir..
erkekler için bir nevi sevgi testi olan mağazalar zinciri. bayan kişisi erkek kişisini 3 saat boyunca bu mağazada gezdirir. çıkarken hala birliktelerse erkek aşkından ölüyordur. git sigara iç dışarda birader,çekilir mi o eziyet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar