bugün
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- sudekiray2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- fahriye evcen3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- manifest dinleyen erkek10
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- tofaş2
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- mohamed salah ghaly13
- türkiye7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- gocu4
- trabzonspor7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- birleşik krallık3
- falkland yasası3
- murphy yasası2
- insan zamandan ibarettir3
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- ona bir şey söyle7
- mauro icardi3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- almanya5
- dost2
- spiderman mi döver batman mi5
- ispanya7
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- gulmekicinyaratilmis11
- hırvatistan16
- mesele ne senin benden ayrılman2
- avusturya3
- stres yönetimi6
- fransa3
- deprem2
- muğla2
- marmaris2
- gocu bay bey birader3
- gram altın4
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- elalem ne der4
- doğuda yaşayan yazarlar5
malmö. müslümanların ve göçmenlerin, diğer şehirlere göre daha çok bulunduğu isveç şehri. suç oranı olarak da isveç'in en boktan yeri sanıyorum. bunun sebebi kimilerine göre göçmenler ve buradaki müslümanlar. fakat pek çok insan "sokayım böyle devlete, adamlara bok gibi yer veriyorlar ondan sonra göçmen suçlu. göçmen ne yapsın?" diyor.
bir de bunların allsvenskan'da mücadele eden malmö ff adlı bir futbol kulüpleri var ki, acayip nefret ederim. onlar da beni sevmezler zaten. "nasıl koydu göte göteborg?" dersiniz, kudururlar. ama gelen geçen koyar bu malmö'ye. yeni sezona da 1 puanla başladılar.
bir de bunların allsvenskan'da mücadele eden malmö ff adlı bir futbol kulüpleri var ki, acayip nefret ederim. onlar da beni sevmezler zaten. "nasıl koydu göte göteborg?" dersiniz, kudururlar. ama gelen geçen koyar bu malmö'ye. yeni sezona da 1 puanla başladılar.
kulu vatandaşlarımızın çoğunlukta yaşadığı, şirin ve soğuk bir iskandinav şehri.
(bkz: malmö)
(bkz: malmö)
ibrahimovic , rosenberg , toivonen gibi golcüleri ajax 'a ucuza verip bu futbolcuları elma misali 2 sezon parlatıp hayvani paralara satışını izleyen takımdır.
isveç'in 3.ncü büyük şehri olan liman kentidir. kopenhag'a boğaz köprüsü gibi bir köprüyle bağlanır.
esas yazili$i "malmö" dur.
isvec'in güneyinde, kopenhag'a çok yakın olan, turkiye'de adını daha çok futbol takımı ve recep çetin ile duyurmuş şehir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar