bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- yeni parti39
- odanın içine baykuş girmesi9
- diamond bosphorus7
- havanın kapalı olması2
- anın görüntüsü9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- sözlük kezoları7
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- meyveli soda içen erkek7
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- parmak patates vs elma dilim patates7
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- nervio35
- en güzel sevişme13
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- güne bir şarkı bırak14
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- soğan salatası6
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- iştahın kapanması7
- bu koyden olsam ne olacak18
- gece yatağın altından uzanan el5
- cinleri olan sözlük kızı5
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- velvet53
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- cin mısır kabilesi5
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- enayimiknatisii10
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- insan olmaya ceyrek kala19
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
an itibariyle başlamasına 2 gün 4 saat kalan amerikan yapımı dizidir.6.sezon merakla beklenmektedir. (bkz: yeteeerrr jj abrams yeterrr)
şuana kadar kurgulanmış en iyi dizidir,
uyumak istemene rağmen bir türlü senin başıdan ayrılmana izin vermeyen dizidir,
arkadaş ortamlarında dizi muhabeti açıldığında mutlaka bahsi açılan dizidir
uyumak istemene rağmen bir türlü senin başıdan ayrılmana izin vermeyen dizidir,
arkadaş ortamlarında dizi muhabeti açıldığında mutlaka bahsi açılan dizidir
bu güne kadar ortaya atılan 12244663 adet* teorinin 6. sezonun bitimiyle artık sonlanacak süper dizi.
dizinin altıncı sezonun başlamasına sayılı saatler kala yayınlanan sneak peek ile heyacan tavan yapmıştır.
--spoiler--
daha önce izlediğimiz sahneler, kahramanlarımız gene uçaktalar vs. yine bir yığın soru işareti. halbuki 2. sezonda john lock un hatch de ayağına kapı sıkıştığı bölüm nasıldı? ben hala ordayım. ışıkların sönmesi ile beraber duvarda haritayı görünce yüreğim kıpır kıpır olmuştu. ne maceraler çıkar burdan demiştim. hatta ve hatta bu harita üzerine yeni bir dizi yapsalar lost bittikten sonra onu izlesek fena olmaz mı?
--spoiler--
dizinin altıncı sezonun başlamasına sayılı saatler kala yayınlanan sneak peek ile heyacan tavan yapmıştır.
--spoiler--
daha önce izlediğimiz sahneler, kahramanlarımız gene uçaktalar vs. yine bir yığın soru işareti. halbuki 2. sezonda john lock un hatch de ayağına kapı sıkıştığı bölüm nasıldı? ben hala ordayım. ışıkların sönmesi ile beraber duvarda haritayı görünce yüreğim kıpır kıpır olmuştu. ne maceraler çıkar burdan demiştim. hatta ve hatta bu harita üzerine yeni bir dizi yapsalar lost bittikten sonra onu izlesek fena olmaz mı?
--spoiler--
araya sokalım micheal scofield ı bitirsin bu işi. hadi be hacı.
(bkz: bitmelisin)
(bkz: bit artık bit)
(bkz: bitmelisin)
(bkz: bit artık bit)
03.02.2010 itibariyle 6. sezonunun ilk bölümü yayınlanacak dizi.
1 haftada 5 sezonunu bitirdiğim dizi ötesi tv serisi.
baydıran dev prodüksüyon. ilk önce bi gazla izlemeye girişiyosunuz herkes izledi ben eksik kalmamalıyım diye ama 3.-4. sezone geldiğinizde başladığınız güne lanet ediyorsunuz.gece uyurken rüyanızda kara duman görüyosanız, diğer sınıftan olan elemanlara ''the others'' gibiymiş davranmaya başladıysanız bırakmanın zamanı gelmiştir artık.çekinmeyin bırakın fazla bişey kaybetmeyeceksiniz emin olun.
kimilerinin 6. sezonu kimilerinin 5. sezonu beklediği çok parçalı bulmaca gibi dizi.
2 şubat'a sayılı günler kala giderek artan bir heyecanla beklenen dizi. lakin 5. sezona dair kafama takılan bir soru var. kahramanlarımız tekrar adaya döndüklerinde kendilerini birden 70li yıllarda buldular. fakat sun ise günümüzde kaldı. neden aynı şekilde sun da 70lere dönmedi?
yapım ekibinde kesin olarak türklerin olduğuna kanaat getirdiğim dizi. yoksa bi işin böyle sakız gibi uzatılmasının başka bi açıklaması olamaz.
(bkz: şafak 5)
geceyarısı sıcak yatakta izlenirken göz kapakların kapanmamak için savaştığı ve böyle uyunulduğunda olayların devamının rüyada heyecanla yaşanıldığı tek dizidir.
abc tarafından 5 sezonun özeti şöyledir efendim, biz abc olduk kocamanız dememişler kendi kendileriyle dalga geçebilmişlerdir .
http://www.facebook.com/#.../video.php?v=245451208203
http://www.facebook.com/#.../video.php?v=245451208203
bu kadar uzun bir tatilin ardından cacık bir finalle ve akıllarda soru işareti bırakarak veda edicek olan dizi ve sonrasında senaristlerin biz bütün cevapları 6 sezona yaydık anlamadıysanız buyrun bir daha izleyin diyerek dizinin adının zaten lost olduğunu ve bilmeceleri genellikle seyirciye bırakmayı seven yapısıyla bilinmeyene olan ilgimizden dolayı bu kadar tutmuş dizi halbuki başından olayı izletselerdi belkide kimse kaybolmayacaktı..
son yayınlanan isa nın son yemegi fotografı ile büyük ihtimalle din unsurları ile baglanıp bitecek bir dizi gibi geliyor bana. iyi ve kötü savaşı.
iilk dört sezonunu internetten 2 haftada izlediğim, beni sabahlara kadar uykusuz bırakan dizi.
4 gözle beklenen dizi. akılda hiç bir soru işareti kalmadan bitmesini temenni ediyoruz.
2 şubatta 6. sezonun başlayacağı dizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar