bugün
- azerbaycan2
- pakistan3
- hindistan3
- dünya7
- düşün ki o bunu okuyor17
- 2026 dünya kupası22
- futbol15
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı7
- fas6
- yaşamak üzerine2
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler2
- guyana4
- velvet13
- japonya4
- sözlük kızlarının vücutları15
- anın fotoğrafı2
- bosna hersek3
- falıma bakmak isteyen var mı24
- karadeniz ağaçlarından yapılan kağıt2
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- moğolistan2
- gülüm diyen kız10
- kuzenin içine boşalmak14
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- yılmaz güney12
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek6
- cezayir2
- ekonomi3
- fakirin sevmesi hak mıdır6
- hızlı para kazanmanın yolları4
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
- dolandırılan insanların genel özellikleri9
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip10
- bir insana inanmak2
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- kolu kıllı kız3
- arnavutluk2
- ona bir şey söyle10
- türk moğol kardeştir3
- gün gelecek dün olacak5
- aşk her şeyi affeder mi4
- okullarda zorunlu din dersi meselesi5
- kemal kılıçdaroğlu18
- kılıçdaroğlu cemaati4
- çekya3
- eskiden sevilen kızı görünce gelen mide bulantısı4
- avustralya2
- iveco daily3
efsane olucak hocam efsane, tabi türkiyede "elektrik çok yazıyor amarak" diyip çoğu yerde kapatıcaklar ışıkları internetsiz kalabiliriz.
ışık dalgalarıyla internet yaymak olarak bilinen yeni nesil internet taşıyıcısıdır. sorun şu ki her internete girmek istediğimizde ışıklar açık mı olacak diye sordurtur adama. peki ya geceleri?
isterse 1000 kat hızlı olsun benim makinemin veri yolu 4 mb.
teknoloji için güzel tabi.
teknoloji için güzel tabi.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Tüm dünyayı 22 yıldır internete bağlayan Wi-Fi teknolojisi iyice şişti. insanlık iletişimi her seferinde daha hızlı ve bir o kadar güvenli kurmak istiyor. Wi-Fi'nin koltuğunu zorlayan Li-Fi'nin mucidi Profesör Haas, Independent Türkçe için yanıtladı.
https://www.indyturk.com/...e-ya%C5%9Fas%C4%B1n-li-fi
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Tüm dünyayı 22 yıldır internete bağlayan Wi-Fi teknolojisi iyice şişti. insanlık iletişimi her seferinde daha hızlı ve bir o kadar güvenli kurmak istiyor. Wi-Fi'nin koltuğunu zorlayan Li-Fi'nin mucidi Profesör Haas, Independent Türkçe için yanıtladı.
https://www.indyturk.com/...e-ya%C5%9Fas%C4%B1n-li-fi
Li-Fi, yalnızca yüksek hızlı veri aktarımı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda bu veriyi eşzamanlı olarak şifreleyecek. Bu sayede, ekstra güvenlik sistemlerine duyulan ihtiyaç ortadan kalkıyor.
temel olarak bu yeni teknolojide, elektrik verildiğinde yoğun ışık yayan çevre dostu kuantum noktaları kullanılıyor. Bu noktalar, pinhole adı verilen mikroskobik deliklerle kaplı özel bir elektrot katmanıyla birleştiriliyor. Elektrik akımı bu mikro deliklerden geçtiğinde ışık belirli bölgelerde yoğunlaşıyor ve kuantum noktaları aktive ederek veri iletimini sağlıyor.
temel olarak bu yeni teknolojide, elektrik verildiğinde yoğun ışık yayan çevre dostu kuantum noktaları kullanılıyor. Bu noktalar, pinhole adı verilen mikroskobik deliklerle kaplı özel bir elektrot katmanıyla birleştiriliyor. Elektrik akımı bu mikro deliklerden geçtiğinde ışık belirli bölgelerde yoğunlaşıyor ve kuantum noktaları aktive ederek veri iletimini sağlıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar