bugün
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- kurbağa öpüp prens beklemek8
- telefon sapığı5
- hayattan zevk alamamak6
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- ammına koydumun ergenleri4
- nickten isim tahmini yapmak43
- doktor ve mühendislerin iki oy hakkı olmalı5
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- bilgi içerikli entry giriyorum3
- the merich13
- sözlükten hatun kaldırmak4
- from dizisi5
- mehdinin almanyada olma ihtimali2
- ceplerimde şiirlerim var diyen erkek2
- mahmut orhan3
- tahta kavenin tahtadan olması2
- sözlükte erkek taklidi yapan kadın yazarlar4
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- seviyorum ulan3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum13
- fal bakabilen sözlük yazarları2
- japon denince akla gelenler9
- çapayla süslenen omuz2
- bursalı erkekler15
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- sözlük kızlarının kombinleri9
- beynimi aldırdım vs solcuyum4
- türklerin soykırım yaptığı gerçeği4
- arap yarımadası ndan sıcak hava dalgası2
- sözlükte kadın taklidi yapan erkek yazarlar3
- sözlüğün en güzel burunlu erkek yazarı3
- az yakar diye dizel araba alan memur4
- g'i l d'e d l'i l y24
- yazarların aylık gelirleri5
- manyak mısınız nesiniz7
- bana onu sormayin2
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması6
- habire12 adamdır37
- diamond bosphorus23
- sözlüğün kralı olmak5
- enayimiknatisii16
- sözlük kadınlarının erkek halleri2
- kahve içelim mi4
- ioçk15
- ipkis efendi3
- homofobik erkek3
- tai lung24
- türkiye ekonomi modeli3
dünyaca üne sahip çizgi romanın ilk sinema uyarlamasıdir.
filmkolik ve cizgi roman meraklilarina hitap eden lakin vasati asamayan filmdir. arsen lüpen filmi gibi kendinizi bir olay yumaginda yuvarlanip kosusturmaca icinde buluyorsunuz. zorlama kavgalar, diyaloglar ve surprizler. tipik thriller'dan oeteye gitmiyor.
amerikan sinama endustrisinin basit bir kopyasidir. amerikaya film ihrac eden fransiz sinamasinin artik ithal etmeye basladiginin gostergesidir.
eski halini alip yaratici olmasini bekliyoruz.
--spoiler--
Yönetmen : Jerome Salle
Senaryo : Julien Rappeneau, Jerome Salle, Philippe Francq (Kitap), Jean Van Hamme (Kitap)
Tomer Sisley (Largo Winch), Kristin Scott Thomas (Ann Ferguson), Miki Manojlovic (Nerio Winch) , Melanie Thierry (Lea / Naomi), Gilbert Melki (Freddy), Karel Roden (Mikhail Korsky).
Zengin iş adamı Nerio Winch'in ölümünden sonra tek başına yarattığı krallığında iktidar savaşı başlar. Fakat yönetim kurulunun bilmediği, Winch'in herkesten gizlediği bir oğlu olduğudur.
Maceraperest, asi ve savaşçı biri olan Largo, babasının şüpheli ölümünü araştırmak ve şirketin iktidarına geçmek için mücadeleye başlar.
Dur duraksız takip ve dövüş sahneleriyle dolu film, Akdeniz ve Hong Kong'da geçiyor.
--spoiler--
filmkolik ve cizgi roman meraklilarina hitap eden lakin vasati asamayan filmdir. arsen lüpen filmi gibi kendinizi bir olay yumaginda yuvarlanip kosusturmaca icinde buluyorsunuz. zorlama kavgalar, diyaloglar ve surprizler. tipik thriller'dan oeteye gitmiyor.
amerikan sinama endustrisinin basit bir kopyasidir. amerikaya film ihrac eden fransiz sinamasinin artik ithal etmeye basladiginin gostergesidir.
eski halini alip yaratici olmasini bekliyoruz.
--spoiler--
Yönetmen : Jerome Salle
Senaryo : Julien Rappeneau, Jerome Salle, Philippe Francq (Kitap), Jean Van Hamme (Kitap)
Tomer Sisley (Largo Winch), Kristin Scott Thomas (Ann Ferguson), Miki Manojlovic (Nerio Winch) , Melanie Thierry (Lea / Naomi), Gilbert Melki (Freddy), Karel Roden (Mikhail Korsky).
Zengin iş adamı Nerio Winch'in ölümünden sonra tek başına yarattığı krallığında iktidar savaşı başlar. Fakat yönetim kurulunun bilmediği, Winch'in herkesten gizlediği bir oğlu olduğudur.
Maceraperest, asi ve savaşçı biri olan Largo, babasının şüpheli ölümünü araştırmak ve şirketin iktidarına geçmek için mücadeleye başlar.
Dur duraksız takip ve dövüş sahneleriyle dolu film, Akdeniz ve Hong Kong'da geçiyor.
--spoiler--
efe tur otobüslerindeki mevcut filmlerden bir tanesi, "tehlikeli miras" adı altında.
bu arada hayatımda gördüğüm en kötü öpüşme sahnesine sahip film, ben bile daha iyi öpüşüyorumdur emenike.
yol boyunca izlenecek filmlerden bir tanesi.
bu arada hayatımda gördüğüm en kötü öpüşme sahnesine sahip film, ben bile daha iyi öpüşüyorumdur emenike.
yol boyunca izlenecek filmlerden bir tanesi.
Çok sevdiğim avrupa ve fransız sineması için hayal kırıklığı yaratan bir film. Avrupa ve asya aksiyon filmlerini tercih etmemin nedeni sıradışı olmalarıdır; mesela "oha" dedirten bir hikaye yahut final; gerçekçi hatta vahşi aksiyon sahneleri vb. Lakin Largo Winch bildik orta sınıf bir hollywood aksiyonundan öteye gidemiyor; hadi onlarda espri olur bunda o bile yok. Süresi çok uzun, aksiyon sahneleri vasat, oyuncu performansları son derece kötü ve daha ilk dakikalardan itibaren sizi bombardımana tutan klişeler serisi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar