bugün

Aşağıdaki gibidir.

görsel
Hiçbirinden alışveriş yapmıyorum zaten.
boykot edersin eyvallah da gidip dükkanlara zarar vermezsin be kardeşim , aq nasıl bi milletiz ya .
1-2 Ülker ürünü var sevdiğim onları da bırakıyorum.

Zaten diğerleri ile işim olmuyor.
Valla pazar günleri trtde kovboy filmleri var vazgeçmem. Ayrıca boykot etsen TRT kanalımı kapatacak yine saçma.
hepsini not ettim kafama.
kitlenin sözde boykotu hayata geçse çıkacak rakamsal sonuç kocaman bir gazoz ağacına tekabül eder.
demek ki kullanacağımız markalar bunlar artık.
Gazze’deki soykırım sürecinde hiç bir israil markasına boykot çağrısı yapmamış CHP Genel Başkanı Özel’in son hali;

Soykırımcı siyonist israil’in kahve markasına karşı yerli markaya boykot…

imamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet dosyaları ile yerli kahve markasının ilgisi ne?
Elbette yok sadece sahibinin sesi
Özgür Özel yerli kahve markası
Espressolab’dan neden rahatsız?”
işte cevabı;

EspressoLab Kurucusu Esat Kocadağ:

Eğer böyle gidersek 3-4 sene sonra
Starbucks’u geçebiliriz.
Ciro olarak Starbucks’ı kesin olarak geçiyor

Bıdur.
şahsi çıkarlarını gözeterek ülkenin ve milletin zararına her şeyi yapabileceklerin ya da her şeye göz yumabileceklerin sömürü çarklarının bozulması için katıldığım boykottur. duruma göre bunlara başka şeyler de eklenebilir.
vah vah kemoşlar boykota başlamış kim sever sizin boykotunuzu. ulan hiç güleceğim yoktu amk.
Boykot listesindeki tüm firmalar daha önceki boykotlarda olduğu gibi yine daha da zengin olacaklar. Biz boykotu beceremeyen bir milletiz.
şunların hepsi birleşip tazminat davası açsınlar da göreyim eczacının halini, yalvarsın donumu bari bırakın diye.
ben zaten farkında olmadan boykottaymışım ama artık daha dikkatli olacağız tabi. aç sefiller de soğan ekmek yemez, gider buralardan alışveriş yapar artık...
Sizin yaptığınız boykot küçük albay'a kadar azizim. Uleyn sığırlar siz ne zaman adam oldunuz da örgütlü hareket etmeyi öğrendiniz. Ramazan bitsin , içmeye başlayınca her şeyi unutursunuz.