bugün
- yapay zeka denet illet8
- testis kokusu10
- akp'nin oyunun yüzde 30'a düşmesi9
- 2009 i20 vs 2012 getz8
- balıklar suyu görebiliyorlar mı14
- fransa denilince akla gelenler9
- günün videosu9
- dublajcısıyla bütünleşen ünlüler10
- sırrı süreyya önder41
- sürekli dinle uğraşmak15
- kemal sunal'ın r tayyip erdoğan'a verdiği ayar9
- anın görüntüsü14
- kaynanasını hamile bırakan damat38
- banyoda yıkanan sözlük yazarları11
- okullarda 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi17
- chp ye kayyum atanması20
- rasim ozan kütahyalı13
- sevgilinin ilk kez görüldüğü an10
- mesut yılmaz'ın kumarhanede dayak yemesi31
- 3 farklı erkekle duş alan kadın14
- küresel ıkınma16
- gulmekicinyaratilmis35
- füzeye benzeyen banyo kazanı8
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz14
- 16 nisan 2025 real madrid arsenal maçı10
- beraber dus almak12
- yazarların başına gelen enteresan olaylar9
- evinizde beyaz kedi besler misiniz10
- hangi yazarla aşk yaşamak istersiniz12
- sicarkentitreyenadam26
- fatma zehra kınık11
- sapanca daki bungalovda gizli kamera19
- eski eşle sevişmek11
- istanbul da halk otobüsleri kontak kapatıyor18
- pilav şehriyeli mi olmalı şehriyesiz mi15
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz20
- yazarların uzman oldukları konular11
- cinler alemini gören insan19
- tedavisi olmayan hastalıklar13
- sözlüklerde foto atan erkekler8
- rabbime sordum cleveland dedi8
- aykolik bugün acaba nereyi gezecek8
- gelinin iç giyimi14
- kayınvalide damat ilişkisi13
- chp'nin cumhurbaşkanına cuntacı demesi8
- nervio16
- karınızın giyimine karışır mısınız18
- ssilvermist14
- cupra11
- kim ulan bu pandela 210

entry'ler (2303)
Hırsıza mı versin?
Alavere dalavere ile hak etmediği, kazanmadığı üniversiteye kapak atan üç kâğıtçıya mı versin?
Seçimden önce verdiği vaatlerini seçimden sonra hatırlamıyorum diyen yalancıya mı versin?
Tabiiki yine reis’e tercih mührü.
Alavere dalavere ile hak etmediği, kazanmadığı üniversiteye kapak atan üç kâğıtçıya mı versin?
Seçimden önce verdiği vaatlerini seçimden sonra hatırlamıyorum diyen yalancıya mı versin?
Tabiiki yine reis’e tercih mührü.
Estağfurullah ben de sadece vaat ettiği şeyleri yerine getirdi diyorum zaten. Başka bir anlam yüklemedim tövbe haşa.
Mesela haliçin lağım kokusu sorunu varmış, hiçbir başkan çözememiş, bu sorun çözülmesi imkansız denirken Erdoğan gelmiş çözmüş.
Yani ekrem imamoğlu gibi vaatleri sorulduğunda hatırlamıyorum deyip cumhurbaşkanlığı hayali kurmamış. Çalışmış.
Yani Erdoğan'ın bir başarı hikayesi var adam bu şekilde buralara gelmiş.
Mesela haliçin lağım kokusu sorunu varmış, hiçbir başkan çözememiş, bu sorun çözülmesi imkansız denirken Erdoğan gelmiş çözmüş.
Yani ekrem imamoğlu gibi vaatleri sorulduğunda hatırlamıyorum deyip cumhurbaşkanlığı hayali kurmamış. Çalışmış.
Yani Erdoğan'ın bir başarı hikayesi var adam bu şekilde buralara gelmiş.
Yav bu kırlangıçların bir yan versiyonu olan ebabil kuşları vardır. Onlar da geldi.
Bunlar benim klima dış ünitesi arasındaki boşluğa yuva yapıyor.
Apartmandaki bütün klimalara yuva yapmışlar.
Dokunmuyorum yuvalarına. Her sene bu zamanda gelirler, yavrularlar. kasım gibi giderler.
Penceremde kuş sesleri. ilginç bir ötüşleri var sesi falan.
Bunlar benim klima dış ünitesi arasındaki boşluğa yuva yapıyor.
Apartmandaki bütün klimalara yuva yapmışlar.
Dokunmuyorum yuvalarına. Her sene bu zamanda gelirler, yavrularlar. kasım gibi giderler.
Penceremde kuş sesleri. ilginç bir ötüşleri var sesi falan.
Eski Türkiye'den bir kesit olan ibretlik bir videodur.
Eski Türkiye'de istanbul ve ankara'da sular sık sık kesilirmiş. Vatandas susuz perişan.
Erdoğan seçim kazanıp belediye başkanlığı koltuğuna oturunca istanbul'un su sorununu çözeceği sözünü vermiş.
Rahmetli kemal sunal gibi sol cenahtakiler de erdoğanla dalga geçiyorlarmış. Çok komik tatlı makaralar. Şimdiye kadar hiçbir başkanın başaramadığını mı yapacak? imkansiz geçelim gırgırımızı.
işte bu video da onlardan biri.
Peki sonuçta ne oldu?
Erdoğan su sorununu çözdü ve o dalga geçenleri itin götüne soktu.
Yani yemişim ayarını.
Eski Türkiye'de istanbul ve ankara'da sular sık sık kesilirmiş. Vatandas susuz perişan.
Erdoğan seçim kazanıp belediye başkanlığı koltuğuna oturunca istanbul'un su sorununu çözeceği sözünü vermiş.
Rahmetli kemal sunal gibi sol cenahtakiler de erdoğanla dalga geçiyorlarmış. Çok komik tatlı makaralar. Şimdiye kadar hiçbir başkanın başaramadığını mı yapacak? imkansiz geçelim gırgırımızı.
işte bu video da onlardan biri.
Peki sonuçta ne oldu?
Erdoğan su sorununu çözdü ve o dalga geçenleri itin götüne soktu.
Yani yemişim ayarını.
Şerefsiz hurdacıymış.
Şeker gibi tatlı biri olan kankamı nasıl üzer...
sinirimden masaya yumruk attım.
Sen yine ticaretine bak kanka boş ver ya.
Şeker gibi tatlı biri olan kankamı nasıl üzer...
sinirimden masaya yumruk attım.
Sen yine ticaretine bak kanka boş ver ya.
Bu mantığa göre 12 Eylül darbesi de meşru.
Öyle ya 12 Eylül öncesi 5000 kişi sokak çatışmalarında ölmüş.
Ülkede kötü hatta korkunç şeyler yaşanmış.
Sonıç 12 eylül.
Eee çözüm askeri darbe mi?
Zihniyetiniz kötü kardeşim hiç kusura bakma.
Sivas’ta insanlar yakılarak öldürüldü diyorsun ki hakkaten vahşice alçakça insanlar katledidi haklısın ama o katliamın intikamı olarak 2 gün sonra başbağlarda 40 kişinin katledilmesini olmamış gibi söylememen iyi niyetli olamaz. Sivas’ta öldürülen insanlar ve Erzincan’da öldürülenler. Hepsi insan toplam 80 insan. Doksanların aydınlık Türkiye’sinde gerçekleşen olaylar.
Çözüm asla darbe değil.
Öyle ya 12 Eylül öncesi 5000 kişi sokak çatışmalarında ölmüş.
Ülkede kötü hatta korkunç şeyler yaşanmış.
Sonıç 12 eylül.
Eee çözüm askeri darbe mi?
Zihniyetiniz kötü kardeşim hiç kusura bakma.
Sivas’ta insanlar yakılarak öldürüldü diyorsun ki hakkaten vahşice alçakça insanlar katledidi haklısın ama o katliamın intikamı olarak 2 gün sonra başbağlarda 40 kişinin katledilmesini olmamış gibi söylememen iyi niyetli olamaz. Sivas’ta öldürülen insanlar ve Erzincan’da öldürülenler. Hepsi insan toplam 80 insan. Doksanların aydınlık Türkiye’sinde gerçekleşen olaylar.
Çözüm asla darbe değil.
https://www.uludagsozluk.com/e/47443141/
yoo darbeci zihniyet aynıdır. ister fetöcü olsun ister başka bir şeyci. hepsi aynı bok. darbeci darbecidir aynıdır.
sonuçta bu darbeci zihniyeti 15 temmuz'da mağlup etti millet.
yoo darbeci zihniyet aynıdır. ister fetöcü olsun ister başka bir şeyci. hepsi aynı bok. darbeci darbecidir aynıdır.
sonuçta bu darbeci zihniyeti 15 temmuz'da mağlup etti millet.
--spoiler--
bir de bunların "ühü ühü 28 şubat" muhabbeti yok mu
--spoiler--
hah işte bam teli bu. desene ben 28 şubatçıyım, kıyafetinden dolayı insanların üniversitelere alınmadığı, kıyafetinden dolayı aşağılandığı 28 şubatçı.
tabi tabi tabi eski türkiye'nin en aydınlık günleri de buydu 28 şubat değil mi?
bitti olum bitti daha yok amk alışın artık.
ama hala özlem duyuyorsun seni anlıyorum, hayal kur tabii. kih kih kih
bir de bunların "ühü ühü 28 şubat" muhabbeti yok mu
--spoiler--
hah işte bam teli bu. desene ben 28 şubatçıyım, kıyafetinden dolayı insanların üniversitelere alınmadığı, kıyafetinden dolayı aşağılandığı 28 şubatçı.
tabi tabi tabi eski türkiye'nin en aydınlık günleri de buydu 28 şubat değil mi?
bitti olum bitti daha yok amk alışın artık.
ama hala özlem duyuyorsun seni anlıyorum, hayal kur tabii. kih kih kih
kan parası yasalarda bile var.
--spoiler--
silahlı kuvvetlerinin istanbul'u, ankara'yı bombalamadığı bir devlet vardı.
--spoiler--
yoo o zamanda tanklar kışladan çıkıp sivillere namluyu çevirmişti. sincan'da tanklar sokakta diye bir arat gör 28 şubat rezilliğini. o zamanlar güçlü bir lider olmadığı için halk sinmişti. korkmuştu. kimse o tankların karşısına geçip dur diyemedi. eğer 15 temmuz'daki gibi yapsaydı halk aynı şekilde kan dökülürdü.
silahlı kuvvetlerinin istanbul'u, ankara'yı bombalamadığı bir devlet vardı.
--spoiler--
yoo o zamanda tanklar kışladan çıkıp sivillere namluyu çevirmişti. sincan'da tanklar sokakta diye bir arat gör 28 şubat rezilliğini. o zamanlar güçlü bir lider olmadığı için halk sinmişti. korkmuştu. kimse o tankların karşısına geçip dur diyemedi. eğer 15 temmuz'daki gibi yapsaydı halk aynı şekilde kan dökülürdü.
--spoiler--
eski türkiye diye dem vuran mallar var. özal bu adamı o tarihlerde bakan olarak atadı.
--spoiler--
özal 1993'te öldü ama yine de sen haklısın. kih kih
--spoiler--
24 kasım 1996’da başbakan mesut yılmaz değildi.
--spoiler--
doğru başbakan erbakandı. mesut yılmaz 3-4 ay önve haziran ayında seçimde mağlup olup koltuğu erbakan'a kaptırmıştı.
burada daha trajedik bir durum var 1 yıl sonra 28 şubat darbesiyle erbakan devrildi ve yerine kumar oynayan mesut yılmazı başbakan yaptı cumhurbaşkanı süleyman demirel.
ne güzelmiş eski türkiye amk.
eski türkiye diye dem vuran mallar var. özal bu adamı o tarihlerde bakan olarak atadı.
--spoiler--
özal 1993'te öldü ama yine de sen haklısın. kih kih
--spoiler--
24 kasım 1996’da başbakan mesut yılmaz değildi.
--spoiler--
doğru başbakan erbakandı. mesut yılmaz 3-4 ay önve haziran ayında seçimde mağlup olup koltuğu erbakan'a kaptırmıştı.
burada daha trajedik bir durum var 1 yıl sonra 28 şubat darbesiyle erbakan devrildi ve yerine kumar oynayan mesut yılmazı başbakan yaptı cumhurbaşkanı süleyman demirel.
ne güzelmiş eski türkiye amk.
yoo haber geldi. iyiye gidiyormuş. değerleri normale gelmiş, atlatıyor.
https://www.uludagsozluk.com/e/47443054/
aaa niye öyle diyorsun hocam. eski türkiye idi o günler güzeldi. sakın haaa utanç verici karanlık günlerdi deme o günler için şimdi gelir herif.
ama erdoğan yah ama bahçeli yah der.
aaa niye öyle diyorsun hocam. eski türkiye idi o günler güzeldi. sakın haaa utanç verici karanlık günlerdi deme o günler için şimdi gelir herif.
ama erdoğan yah ama bahçeli yah der.
ben de onu diyorum kanka aynen senin gibi düşünüyorum.
kumar oynayan başbakanımız vardı güzel günlerdi.
yahu bak kafanı kaldır lütfen başlığı açanın entrysini bir oku. yazar azılı erdoğan ve cumhur ittifakı hükümeti muhalifidir. o bile bak ne demiş; 1990'larda böylesi rezaletler de vardı.
bitti be kardeşim başbakanın kumar oynaması rezalet ötesi yav niye bunu savunmaya çalışıyorsun?
ülkenin en tepesindeki adamın kumar oynaması nerden bakarsan bak iğrenç, korkunç ve utanç verici bir olay.
ya ama erdoğan da ya ama bahçeli yah.
aynen haklısın güzeldi çok aydınlık günlerdi.
kumar oynayan başbakanımız vardı güzel günlerdi.
yahu bak kafanı kaldır lütfen başlığı açanın entrysini bir oku. yazar azılı erdoğan ve cumhur ittifakı hükümeti muhalifidir. o bile bak ne demiş; 1990'larda böylesi rezaletler de vardı.
bitti be kardeşim başbakanın kumar oynaması rezalet ötesi yav niye bunu savunmaya çalışıyorsun?
ülkenin en tepesindeki adamın kumar oynaması nerden bakarsan bak iğrenç, korkunç ve utanç verici bir olay.
ya ama erdoğan da ya ama bahçeli yah.
aynen haklısın güzeldi çok aydınlık günlerdi.
--spoiler--
birine yumruk atıldı. biri öldürüldü.
--spoiler--
canım benim burada korkunç olan yumruk değil ki, yani olabilir nasıl olmuşsa olmuş koskoca ülkenin tepesindeki adam dayak yemiş ama o burada korkunç olan şey ülkenin başbakanı kumarhaneye gidiyor kumarhaneye.
bak tekrar söylüyorum erdoğan'ın kumarhaneye gittiğini düşün.
dayağı bir kenara bırak. o ayrı bir trajedi.
amaaan neyse eski türkiye iyidir iyi.
birine yumruk atıldı. biri öldürüldü.
--spoiler--
canım benim burada korkunç olan yumruk değil ki, yani olabilir nasıl olmuşsa olmuş koskoca ülkenin tepesindeki adam dayak yemiş ama o burada korkunç olan şey ülkenin başbakanı kumarhaneye gidiyor kumarhaneye.
bak tekrar söylüyorum erdoğan'ın kumarhaneye gittiğini düşün.
dayağı bir kenara bırak. o ayrı bir trajedi.
amaaan neyse eski türkiye iyidir iyi.
türkiye cumhuriyeti başbakanı-sinan ateş ha tamam yani evet haklısın. kih kih kih
bu akşam yaptığı gaf değil artık suç gibi.
kendisi için Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığınca, Türk Ceza Kanununun 217/A maddesi gereğince “Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma suçu” kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmıştır.
kendisi için Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığınca, Türk Ceza Kanununun 217/A maddesi gereğince “Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma suçu” kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmıştır.