bugün

/8
açıklanmasını 4 gözle beklediğim sınav. insan hayal kırıklığına uğramak için bu kadar bekler mi?
ösym nin bu seneki hızına bakılırsa bu hafta açıklanması beklenen sınav. ben ayrı bekliyorum iş yerim ayrı bekliyor, açıklansın artık da önümüze bakalım.
lys tercihlerinden önce açıklanması gerekiyor. biz bir haftadır kpss sonuçlarını bekliyoruz. lys sonucunu bekleyenler çocuklar 2 gün sabredemediler. lys bugün açıklanacakmış onlara göre.

ben bugün ya da yarın kpss sonuçlarının açıklanacağını düşünüyorum. sonra lys tercih sonuçları açıklanabilir.
bizi de görün artık denilesi durumdur.
daha açıklanmasına bir süre vakit olan sınav. evet.
(bkz: hadi oğlum hadi aslanım).
4 soru yanlış olduğu söylentilerinden sonra açıklanmasının gecikeceği söylentileri çıkmış ama zaten yeterince gecikmiş olan sınav.
sonuçları açıklandı mı diye merak ettiğim.
an itibariyle açıklanmış sonuçlardır.
an itibariyle açıklanmamış sonuçlardır.
gün içinde açıklanması beklenmektedir.
artık bokunun çıktığı sınavdır. açıklayın artık yeter saat 5 oldu.
cumaya açıklanacak sınavdır. boşuna beklemeyin dağılın. evet.
an itibariyle nihayet açılanan sonuçlardır.
bir haftadır sonuçları 2 güne kadar açıklanacak sınavdır.
bence ağustosa kadar açıklamayarak geleneği bozmayacaklar. o zamana kadar beklemekten başka çare yok.
sonunda açıklanmış sonuçlardır.
hayırlı olsun.
yds ingilizcesi ile hesaplanması mafetmiştir..
sonuçlarıyla hayalleri yıkan sınavdır.
açıklanmasaydı daha iyiydi dediğim sınav.
an itibariyle açıklanmış sınavdır. ağlamak istiyorum sayın okurlar ama mutluluktan hhuhhuahhh!
bu ne biçim sonuç ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dedirten sınav..
sonuçları hakkında hayal kurulmamış ama görünce fena sıçıldığının belli olduğu sınavdır.
beklenenin altında puanların fink attığı sınav. gerçi o sorularla kaç alabilirdik ki. buradan, hazırlayanların belalarının ilahi adalete sığınarak verilmesi temennisindeyim.
taze mezun bilgisiyle ağır sıvanmmış puanlar alınabileceğini göstermektedir .
cumartesi sabah ağlatan, pazar ise kahkaha attıran sınavdır.

87,6 puan aldığım sınavdır. ee ne oldu şimdi?
© copyright 2005 - 2026