bugün
- tai lung50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı29
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması13
- dünyayı kimler yönetiyor5
- gece gelen makarna yeme isteği10
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- claudian clouds15
- çağımızın ahlak tiyatrosu2
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- havaların soğumaya başlaması3
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- akrostişli şiir8
- sedat pekmez4
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- ölmüş birini özlemek3
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- büyü yapan sözlük yazarları11
- esenyurt ta polis memurunun şehit edilmesi2
- belaruslu kızlar2
- sözlükte cin var mı6
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- arkadaşlar bir şey dicem7
- geceye bir şiir bırak7
- bu hesap gizlidir3
- enayimiknatisii21
- güne bir ahmet kaya şarkısı bırak2
- salça yapan sözlük kızı10
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- türkiyede doğmak3
- demleme usulü makarna5
- eşşek gözlü sözlük yazarı5
- nervio8
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- victor osimhen10
- singapur da doğmak3
- mucizelere inanıyor musunuz6
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- sarapci koala55
- kendini eleştirebilen insan7
- çin de doğmak3
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- biliyorum ama soylemem4
bilkent üniversitesi'nde cultures, civilizations and ideas programında görev yapan asistan profesör. teksaslıdır. ders anlatırken de teksas'ı ve çok sevdiği burger king'i örnek verir sürekli. uzmanlık alanı pragmatizmdir. kendisi humanities olarak geçen dersleri vermektedir. ben kendisinden hum112'yi almıştım. bu derste diğer hocalardan çok daha farklı bir program izlemişti. ilk olarak kendisi course package hazırlamış ve içerik tamamen devlet yönetimine ilişkin felsefik, politik ve sosyolojik metinlerdi. felsefeden nefret eden şahsım dersinde çok eğlenmişimdir. hem derste hem ders dışında on numaradır. kendisi ondan geçen sene ders almamama rağmen william james -ki kendisi favori yazarıdır- hakkındaki essayimde çok yardımcı olmuştur. bu dönem de hum 331 kodlu özel bir ders vermektedir ütopya ve distopyalarla ilgili. adama o kadar hastayım ki güzeller güzeli ders programımı bok ettim ve dersi yükledim. hum dersi alacak bilkentliler -ki onlardan çok var sözlükte- ne yapın edin o iğrenç dersleri sorrell'den alın.
eskiden amer bölümünde american pragmatism dersleri de veriyordu ama sevgili bok bölümüm artık izin vermiyor o dersleri restrected elective olarak almamıza, o yüzden de açılmıyor tabi. oysa ki çok da popüler bir dersti tüm okulda.
kendisinden ders alanlar veya almayı düşünenler için; not konusunda da çok tatlıdır. hem gerçekten bir şeyler öğrenirsiniz, birçokları için daha önemli olanı ise iyi notlar alırsınız.
eskiden amer bölümünde american pragmatism dersleri de veriyordu ama sevgili bok bölümüm artık izin vermiyor o dersleri restrected elective olarak almamıza, o yüzden de açılmıyor tabi. oysa ki çok da popüler bir dersti tüm okulda.
kendisinden ders alanlar veya almayı düşünenler için; not konusunda da çok tatlıdır. hem gerçekten bir şeyler öğrenirsiniz, birçokları için daha önemli olanı ise iyi notlar alırsınız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar