bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük20
- manifest dinleyen erkek9
- insan zamandan ibarettir3
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- mauro icardi3
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- dost2
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- yaz yemekleri5
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- scooter'a 6 kişi binmek5
- mesele ne senin benden ayrılman2
- taksici muhabbeti5
- mohamed salah ghaly12
- aylık 700 milyon lira iyi para mıdır sorunsalı2
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- deprem2
- spiderman mi döver batman mi5
- muğla2
- marmaris2
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- gram altın4
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- gocu bay bey birader3
- nirmal purja2
- trabzonspor6
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- ismet gürbüz mehdi mi mesih mi sorunsalı2
- küfür2
- 7 ağustos 20012
- stres yönetimi6
- gulmekicinyaratilmis11
- petrol4
- elalem ne der4
- doğuda yaşayan yazarlar5
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- gammazların çok kötü insanlar olması3
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- can kolukısa4
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- kosova2
- stres3
- türkiye5
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- solcu dövmek2
- david bowie yi tanımayan insan2
$ehirlerimizi i$gal eden insanlar.istemiyoruz.gitsinler, kara karalar ve kebaptan ba$ka bir$ey bilmiyorlar. sevmiyoruz!
içinde benim de bulunduğum güruhtur.
hatta arkadaşlarım kaşlarımı megdanız logosuna, deri rengimi lebron james'e, konuşma tarzımı da ibo'ya benzetir. kara karayım ve kebap yapmaktan/yemekten başka bir şey bilmem. şehirleri işgal etmek ise en sevdiğim hobimdir. sürekli şehir işgal ederim.
hatta arkadaşlarım kaşlarımı megdanız logosuna, deri rengimi lebron james'e, konuşma tarzımı da ibo'ya benzetir. kara karayım ve kebap yapmaktan/yemekten başka bir şey bilmem. şehirleri işgal etmek ise en sevdiğim hobimdir. sürekli şehir işgal ederim.
otopark kahyasi mafyalari, kizlarimiza bakan insanlar surusu, ni$anta$i ve ta$vikiye gibi seckin yerlerde yurumemize engel olan ki$ilerdir.
istanbula vize yakla$imi yeniden du$unulmeli seckin istanbul hayati korunmalidir. unutmayin ki biz bu hayati dedelerimizden miras almadik, cocuklarimizdan odunc aldik.
istanbula vize yakla$imi yeniden du$unulmeli seckin istanbul hayati korunmalidir. unutmayin ki biz bu hayati dedelerimizden miras almadik, cocuklarimizdan odunc aldik.
nişantaşı ve taşvikiye gibi t.şaklı yerlerde yürümeyi seven, aynı zamanda insanların kızlarına bakan insanlar, yani benim gibi terbiyesiz insanları refere eden kelime, öbek.
sevim sevim seviyorum kıro olmayı. seçkin istanbul hayatını da seviyorum, zira o olmasaydı biz de varolmazdık.
sevim sevim seviyorum kıro olmayı. seçkin istanbul hayatını da seviyorum, zira o olmasaydı biz de varolmazdık.
(bkz: in other words kurdish)
(bkz: dag kirosu)
çok iğrenç insanlardır azizim. bir örnek vereyim;
biz ki ulu göğ, ulu dağ ve ulu taş bu şehri kırolar bassın diye inşa etmedik. bu şehir zaten vardı biz geldik 1453'te aldık, o zamanki elebaşı kürt abdullah efendi ve kırk haramilerini temizledik. sonra nişantaşı'nı taşvikiye'yi kurduk. çok sevinip gülüp oynarkene bir anda bu kırolar geldi şehrimizi bastı. şehrimizi işgal etti. kızlarımıza baktı, at taksilerinden park ücreti aldı. sonra da en son sözlüğü kurduk, buradan nefretimizi kustuk.
biz ki ulu göğ, ulu dağ ve ulu taş bu şehri kırolar bassın diye inşa etmedik. bu şehir zaten vardı biz geldik 1453'te aldık, o zamanki elebaşı kürt abdullah efendi ve kırk haramilerini temizledik. sonra nişantaşı'nı taşvikiye'yi kurduk. çok sevinip gülüp oynarkene bir anda bu kırolar geldi şehrimizi bastı. şehrimizi işgal etti. kızlarımıza baktı, at taksilerinden park ücreti aldı. sonra da en son sözlüğü kurduk, buradan nefretimizi kustuk.
(bkz: kurt cobain)
metroda insanları rahatsız edecek derecede siktiriboktan şarkılar söylen ibnelerdir.
https://www.youtube.com/watch?v=mjx01taKXH8&feature=related
bir diğeri için http://www.youtube.com/watch?v=PZFx71P1S6Q&NR=1
https://www.youtube.com/watch?v=mjx01taKXH8&feature=related
bir diğeri için http://www.youtube.com/watch?v=PZFx71P1S6Q&NR=1
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar