bugün
- true silik olsun7
- gammazların yetkiyi kötüye kullanması5
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- akepeli olmak karakter meselesidir5
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız6
- rick sanchez3
- gammaz diye diye başımızın etinin yenmesi3
- okula uyum sürecinde ebeveynlere uyarılar4
- ismail kartal30
- haşlanmış yumurta9
- gocunun entry başına 1 tl para aldığı iddiaları4
- islamda kadın6
- arkadaşlar öğlen ne yesem2
- sözlüğün kırbacı4
- karınızı kucağınızda taşır mısınız15
- istanbul da kiralık sosyal konut başvuruları2
- yeralti edebiyatcisi9
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- gocu34
- çok eşlilik olsaydı3
- hah şöyle yola gelin3
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- jahrein2
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler7
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı5
- platon un mağara alegorisi10
- 11 eylül saldırılarından çıkarılan dersler3
- şu an dinlenen şarkı2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- isa aras mersinli2
- aşk6
- lastik değiştirmeyi bilmeyen erkek3
- yazarların beğendiği kadın tipleri7
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız12
- 2000 yılında dünya nasıl olacak3
- güne iyi başlamak3
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- ey insan8
- ona bir şey söyle5
- fenerbahçe19
- ilk türettigim sözcük2
- sabah alarmını ertelemenin felsefi anlamı2
- kiraz cicegi kolonyasi28
- anın görüntüsü28
- karanlıkta bi şey var hissi9
- sözlük sapıkları12
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
metroda insanları rahatsız edecek derecede siktiriboktan şarkılar söylen ibnelerdir.
https://www.youtube.com/watch?v=mjx01taKXH8&feature=related
bir diğeri için http://www.youtube.com/watch?v=PZFx71P1S6Q&NR=1
https://www.youtube.com/watch?v=mjx01taKXH8&feature=related
bir diğeri için http://www.youtube.com/watch?v=PZFx71P1S6Q&NR=1
(bkz: kurt cobain)
çok iğrenç insanlardır azizim. bir örnek vereyim;
biz ki ulu göğ, ulu dağ ve ulu taş bu şehri kırolar bassın diye inşa etmedik. bu şehir zaten vardı biz geldik 1453'te aldık, o zamanki elebaşı kürt abdullah efendi ve kırk haramilerini temizledik. sonra nişantaşı'nı taşvikiye'yi kurduk. çok sevinip gülüp oynarkene bir anda bu kırolar geldi şehrimizi bastı. şehrimizi işgal etti. kızlarımıza baktı, at taksilerinden park ücreti aldı. sonra da en son sözlüğü kurduk, buradan nefretimizi kustuk.
biz ki ulu göğ, ulu dağ ve ulu taş bu şehri kırolar bassın diye inşa etmedik. bu şehir zaten vardı biz geldik 1453'te aldık, o zamanki elebaşı kürt abdullah efendi ve kırk haramilerini temizledik. sonra nişantaşı'nı taşvikiye'yi kurduk. çok sevinip gülüp oynarkene bir anda bu kırolar geldi şehrimizi bastı. şehrimizi işgal etti. kızlarımıza baktı, at taksilerinden park ücreti aldı. sonra da en son sözlüğü kurduk, buradan nefretimizi kustuk.
(bkz: dag kirosu)
(bkz: in other words kurdish)
nişantaşı ve taşvikiye gibi t.şaklı yerlerde yürümeyi seven, aynı zamanda insanların kızlarına bakan insanlar, yani benim gibi terbiyesiz insanları refere eden kelime, öbek.
sevim sevim seviyorum kıro olmayı. seçkin istanbul hayatını da seviyorum, zira o olmasaydı biz de varolmazdık.
sevim sevim seviyorum kıro olmayı. seçkin istanbul hayatını da seviyorum, zira o olmasaydı biz de varolmazdık.
otopark kahyasi mafyalari, kizlarimiza bakan insanlar surusu, ni$anta$i ve ta$vikiye gibi seckin yerlerde yurumemize engel olan ki$ilerdir.
istanbula vize yakla$imi yeniden du$unulmeli seckin istanbul hayati korunmalidir. unutmayin ki biz bu hayati dedelerimizden miras almadik, cocuklarimizdan odunc aldik.
istanbula vize yakla$imi yeniden du$unulmeli seckin istanbul hayati korunmalidir. unutmayin ki biz bu hayati dedelerimizden miras almadik, cocuklarimizdan odunc aldik.
içinde benim de bulunduğum güruhtur.
hatta arkadaşlarım kaşlarımı megdanız logosuna, deri rengimi lebron james'e, konuşma tarzımı da ibo'ya benzetir. kara karayım ve kebap yapmaktan/yemekten başka bir şey bilmem. şehirleri işgal etmek ise en sevdiğim hobimdir. sürekli şehir işgal ederim.
hatta arkadaşlarım kaşlarımı megdanız logosuna, deri rengimi lebron james'e, konuşma tarzımı da ibo'ya benzetir. kara karayım ve kebap yapmaktan/yemekten başka bir şey bilmem. şehirleri işgal etmek ise en sevdiğim hobimdir. sürekli şehir işgal ederim.
$ehirlerimizi i$gal eden insanlar.istemiyoruz.gitsinler, kara karalar ve kebaptan ba$ka bir$ey bilmiyorlar. sevmiyoruz!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar