bugün

hoş gelmiş,nesildaş. koşturcam sözlükte.
kendi kendine hoş gelmiş diyen yazar. * bu arada kiminle nesildaş acaba diye sorasım geldi.

hoş gelmiş, iyi yazmasını umut ediyorum.
takip edilesi yazardır.
(bkz: #11208843) yavaşş yıttıragorsun denilesi yazar. kendi başlığını kendi açan yazar.
başlatmış olduğum (bkz: nick altı sosyal sorumluluk projesi) kapsamında uğradığım yirmi altıncı yazar. takipteyim.
kaymasından rahatsız olmamdan razhatsız olmuş gibi görünen yazar, yanlış anlaşılmasın (bkz: #11254746)
(#11295900) entrysi ile yaran yazar. takipçisiyim.
(bkz: #11338325) kayan yazar. ****
(bkz: #11422687)
kim sessizde kayar hemde nasıl kayar
kaymak çözüm değil onu yatak paklar. ***
zeki bir insan. kanka ol lan benimle.
(bkz: alevi arkadaşın doğum gününde mumları üflemesi) başlığını açan yazardır. karakteri hakkında ipucu versin diye yazıyorum.

edit: alevilere hakaret edip, üstüne bir de açıklama yapıp utanmadan bunu hz. muhammed'e bağlayan yazardır kendisi. komik geldiği için yazmış. hz. muhammed hakkındaki saçma başlıklara niye böyle tepki gelmiyormuş falan. o başlıkları açanlar da komik geldiği için açtık diye savunma yapsalar "haa tamam o zaman" diyecek sanki. yazık. neyse, sanırım yaşı küçük, daha fazla bir şeyler yazmak istemiyorum. ilerde daha sağlıklı düşünebilmesini dilerim.
insanların inancı ile dalga geçebilen bir yazar.
çok aydınfikirli.
bu gençler sayesinde karanlıklardan aydınlığa çıkacağız.
(bkz: fossss)
alevilere hakaret bir eden bir .....
hayal gücünüze ve küfür dağarcığınıza bırakıyorum gerisini sevgili sözlük yazarları.
ve yaklaşık 6-7 yazar tarafından seri şekilde eksilenen yazar. eksileyin amk çok da skmde. benimle ilgilenip bana zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum *
adam king.
yardım sever bir yazar.
yeni keşfettiğim bir yazar. gece gece güldürmüştür.
(#12694609)
bariz olan şeyleri açıklayıp, teyit etmek ile kendini vazifelendiren cici yazar.

bu halinden dolayı "kimsesiz" olduğu aşikar.

edit akbayram: munis dost. munis.
(#13202789) panpa sen yanlış gelmişsin eski sevgilin incidedir.
msn konuşmalarımı teşhir eden yazar.

fakat, tekrar okuyunca bile yarıldım. (#13390827)
© copyright 2005 - 2026