bugün

Yemeyiniz.
Sirkeli su tüketin. Bol bol yürüyün veya koşun.

Aklıma başka gelmedi sözlük.
üzülün, çok üzülün ve aç kalın. bizzat denendi günde yarım kiloya kadar yolu var. ha sağlıklı mı orası tartışmaya açık.
15 günde 5 kilo veren birisi olarak söylüyorum: yemeyin. 2 günde bir yemek yedim, değişim inanılmaz.

He, benim yemek yemeye param olmadığı için yemedim o ayrı. Ama iyi yönünden bakarsak fit olmak huzur verici.
Günde iki öğün yemek,bol su,spor.
Su için. Metabolizmayı hızlandırdığı için sağlıklı zayıflarsınız ve geri almanız zor olur. Günde en az 2,5 litre.
Çikolata yemek kesinlikle. ben de hep işe yarıyor.
SABAH KALK YARIM SAAT YURU, AKSAM 19'DAN SONRA BiŞE YEME 30 DK 45 DK YURU UZUN VADEDE VERIRISIN.
g.tünüzü kaldırın.
görsel
Düşünün uzun uzun düşünün. Bide canan karatayın yeme dediklerini yemeyin.
Yemeyin.!!!!
Yemeyin.
yemeyin diye öğütleri dinlemeyin yemeden kilo verilmez.
az az (gerçekten az ama) sık aralıklarla yiyin ve düzenli spor yapın.
besinleriniz genelde protein ağırlıklı olmalı.
karbonhidratlar önemli.
yemeyin diyen mallara aldırmayın siz gençler. yemeyen insan kilo veremez. az ama sık sık yiyen insan kilo verir bu kadar net. bir de kendi kendime verebilirim diyerek kendinizi kandırmayın, bir diyetisyen eşliğinde yapın bu işi. gitmeden evvel de güzel bir araştırın edin. böyle "kihviltidi bir kibrit kitisi kidir piynir" gibi mal diyetisyenlere gitmeyin tabi. benim diyetisyenim son derece iyi, kibar ve kafa bir kadındı ve birkaç zımbırtı dışında herşeyi ayarında serbest bıraktı bana. hayatı da etkilemiyordu , gerçekten keyif alıyordum hayattan. yememek çözüm değil anlayacağınız. iyi bir diyetisyenin vücut yapınıza göre düzenleyeceği bir diyet ve günlük egzersizi aksatmadan gayet kolay bir şekilde kilo verirsiniz.
bir kere bira çok feci yağlandırıyor bunu anladım. birayı 15 gün bıraktım birden kilo düşüşe geçti. kola ve şeker çok tüketiyorum. bir de bunları kessem iyice yağlar eriyecek demek ki. bir de kilo vermenin amacı yağları yakmak olmalı. kaslardan ve sudan kilo kaybetmek tamamen mantık dışı.
görsel

Yerken uuu beybi ondan sonra bütün akşam boyunca suçluluk psikolojisi.

Mantı pişmanlıktır. Yemeyiniz yedirmeyiniz.* *
Bu gidişle 300 kilo olacağım sözlük.
Bıkana kadar patlayana kadar yiyin.
diş ağrısı.
yeşil çay.
doğadanın portakallı a,c,e vitaminli yeşil çayı var. tadı epey güzel *
akşam yemek yemeyin yeter. birde fazla hareketsiz kalmayın. kendinizi fazla kasmayın. 1 haftada 20 kilo vermeyi bekleye insanlar var.
(bkz: sakin olun)
görsel
Kesinlikle az yemek. Az yemedikten sonra sabahtan akşama koşsanız ise yaramaz.

Yani yarar tabi de zaten sabahtan akşama koşamazsınız.
(bkz: diş teli)
karar verin ve gerçekten isteyin sadece gerisi kendiliğinden gelecektir. başkalarının tavsiyelerine kulak asmayın. başka bir insanda başarılı olmuş bir durum siz de ters tepebilir. gidin güzelce tahlillerinizi yaptırın. bir diyetisyenle gitmek size çok şeyler katar. ama gitmeseniz de önemli değil. bunu 20 kiloyu tek başına vermiş birisi olarak söylüyorum. motivasyonunuz sağlam olsun, bunalımdan buhrandan uzak durun.