bugün
- futbol8
- süper lig4
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı16
- milan skriniar8
- nervio varıdı nerede o11
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı4
- arkadaşlar sizce bu kürk nasıl4
- sağcıların ortak özellikleri3
- velvet50
- kasımpaşa3
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak3
- nabıcaz be kamil2
- çorum3
- kasımpaşa sk3
- çorum fk3
- üniversite okumanın gereksiz olması7
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- truenun amı olması2
- yakışıklı türk ünlüler3
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler3
- brezilya2
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- tuvaletin tıkanması3
- sözlük kızlarının babaları5
- 22 ağustos 2026 rizespor samsunspor maçı2
- fenerbahçe20
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru3
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- 1948 arap israil savaşı8
- sözlük yazarlarının favori dizisi6
- tai lung26
- osuruktan şiirler89
- ismet gurbuz 202412
- filistin de genel seçimlerin zamanında yapılması2
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz7
- yapay zekanın ortadan kaldıramayacağı 10 meslek3
- x files dizisindeki elinden sigara düşmeyen adam4
- yazarların favori oyun karakteri4
- gelecek partisi2
- filistin4
- allah4
- elma ve tarçın2
- bira6
- günde 2 paket parliament içen öğrenci2
- acı acı osurmak5
- dolar isterse 100 olsun41
- duş alıp yeni serilmiş nevresimde uyumak2
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
eylül 93 doğumlu jamaika asıllı ingiliz sağ bek. bu sezon başında tottenham altyapısından liverpool altyapısına bedelsiz geçiş yaptı. birkaç maçını izledim kendisinden bir sikim olmaz gibi duruyor. zaten olacak olsa altyapısı gayet iyi olan tottenham kendisini bırakmazdı. 21 yaşında bir de. jamaikalı, boyu kısa ve sağ bek. bu 3 etmen yüzünden hızlı ve hücumu defansından iyi bir sağ bek gelmiştir aklınıza. oysa izlediğim maçlarda böyle bir durum gözlemlemedim. hızı iyi gibi ama dribbling özelliği pek iyi değil. defansı da hücumundan kaliteli. hatta boyu 10 cm uzun olsa stoper olarak başarılı bir oyuncu olabilirdi. ya da yanılıyorumdur, izlediğim maçlarda kötü oynamıştır sadece. liverpool'da geleceği yok ama hazır türk takımları yabancı sınırı da kalkmışken kendisini değerlendirsin. premier lig seviyesinde şans bulması zor fakat, ligimizde 3,5 yıldızlı bir oyun oynar. bursaspor'a yakışır.
edit: kendisiyle bir yıllık sözleşme imzalanmış hem, sene sonu sözleşmesi bitiyor. keşke şu adamı türkiye liginde izleyebilsek. liverpool, tottenham, arsenal, southampton altyapılarında çok güzel adamlar var. premier lig için yeterli olamıyorlar, sonra forma şansı bulamayıp alt liglerde coşuyorlar. gelişimleri sürerse de hull city kalibresinde takımlar için premier lig'e dönüş yapıyorlar. türk takımları böyle durumlardan faydalanmalı. ligin kalitesi inanın çok artar.
edit2: şimdi baktım da bu sezon en az forma şansı bulduğu mevkii sağ bek. ben de o maçları izledim sanırım. kiralık gittiği Cheltenham takımında 4 maçta 1 gol atmış ve orta sahada oynamış. tüm maçlarda 90 dakika forma giymiş sonra geri çağırılmış. liverpool u21 takımında ise 2 maç sol bek, 2 maç sağ bek, 3 maç stoper ve 5 maç önlibero oynamış. ilk 11 başladığı tüm maçlarda 90 dakikayı tamamlamış. iyi özellik bu. yani arkadaş sağ bek değil, önlibero. liverpool için yine yetersiz ama türkiye ligi için muazzam potansiyeli var. şimdi de geçen seneki tottenham istatistiklerine baktım. tottenham u21 takımında sol bek ve stoper olarak oynamış sadece. 21 maçın 7 tanesine kaptan olarak çıkmış. acayip bir adam çıktı bu. bakalım neler olacak.
önemli not: tottenham altyapısı bu çocuğu serbest bırakmamış, liverpool taraftarı olduğu için sözleşme yenilemeyip liverpool'a transfer olmuş. bakalım neler olacak. kendisi hakkında fikirlerim biraz değişti. liverpool seviyesi için halen yetersiz ama premier lig'de forma giyebilir gibi. bursaspor, eskişehirspor gibi takımların seviyesinde de 3,5 yıldız oynar demiştim. onu da değiştiriyorum 4 yıldız oynar. hadi kolay gelsin. o kadar yazı yazdık şu vitaminsize umarım adam olur.
edit: kendisiyle bir yıllık sözleşme imzalanmış hem, sene sonu sözleşmesi bitiyor. keşke şu adamı türkiye liginde izleyebilsek. liverpool, tottenham, arsenal, southampton altyapılarında çok güzel adamlar var. premier lig için yeterli olamıyorlar, sonra forma şansı bulamayıp alt liglerde coşuyorlar. gelişimleri sürerse de hull city kalibresinde takımlar için premier lig'e dönüş yapıyorlar. türk takımları böyle durumlardan faydalanmalı. ligin kalitesi inanın çok artar.
edit2: şimdi baktım da bu sezon en az forma şansı bulduğu mevkii sağ bek. ben de o maçları izledim sanırım. kiralık gittiği Cheltenham takımında 4 maçta 1 gol atmış ve orta sahada oynamış. tüm maçlarda 90 dakika forma giymiş sonra geri çağırılmış. liverpool u21 takımında ise 2 maç sol bek, 2 maç sağ bek, 3 maç stoper ve 5 maç önlibero oynamış. ilk 11 başladığı tüm maçlarda 90 dakikayı tamamlamış. iyi özellik bu. yani arkadaş sağ bek değil, önlibero. liverpool için yine yetersiz ama türkiye ligi için muazzam potansiyeli var. şimdi de geçen seneki tottenham istatistiklerine baktım. tottenham u21 takımında sol bek ve stoper olarak oynamış sadece. 21 maçın 7 tanesine kaptan olarak çıkmış. acayip bir adam çıktı bu. bakalım neler olacak.
önemli not: tottenham altyapısı bu çocuğu serbest bırakmamış, liverpool taraftarı olduğu için sözleşme yenilemeyip liverpool'a transfer olmuş. bakalım neler olacak. kendisi hakkında fikirlerim biraz değişti. liverpool seviyesi için halen yetersiz ama premier lig'de forma giyebilir gibi. bursaspor, eskişehirspor gibi takımların seviyesinde de 3,5 yıldız oynar demiştim. onu da değiştiriyorum 4 yıldız oynar. hadi kolay gelsin. o kadar yazı yazdık şu vitaminsize umarım adam olur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar