bugün
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini9
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- cinsel taciz5
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük6
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip3
- chp'nin hali ne olacak33
- iran'dan israil'e tehdit3
- yalnızlık4
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- mount and blade ii bannerlord2
- günün şiiri8
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- x men2
- kimseye borç vermeyen insan11
- koca bulmak5
- twilight2
- en sevdiğiniz müzik türü10
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- 5 ayda 84.114 suriyeli'nin ülkesine dönmesi2
- m r e r e c t o20
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- normal sözlükten gelenler için çalışma kampı2
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- sedat pekmez24
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- konya2
- ilgi manyağı olmak5
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- diamond bosphoruss denen yazar22
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- sözlükte herkes kaleminin ekmeğini yer2
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- gocu27
- kapri tayt giyen kızların sekste sınır tanımaması2
- hitlerin amfetamin bağımlısı olması2
- zayıflamanın en güzel yanı5
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- ankara nın en berbat semti4
(img:#1347608)
Lan bu nasil bir nick amk!
Perte cikmis da okeye donuyor turden.
Yazik.
Perte cikmis da okeye donuyor turden.
Yazik.
Karmasında bile yazıyor (bkz: klavye delikanlısı).
Pıçakla tecavüze uğradığı Haberleri çıkan yazar.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Ak partiyi destekleyen bir yazar. Entryleri onu gösteriyor bence.
Kendisine nick altında hakaret eden kuduz faşistlere eeennn deriiiinnn hürmetlerini sunan yazar, naş hadi faşistler bana salça olacağınıza karınıza kızınıza musallat olan suriyelilere laf edin.
Edit. Akepeli değilim ama bir Kürt olarak referandumda evet diyorum bu yüzden akepeli olduğum zannedilmesin lütfen.
Edit. Akepeli değilim ama bir Kürt olarak referandumda evet diyorum bu yüzden akepeli olduğum zannedilmesin lütfen.
Yakında nickini değişecek olan yazar, "aramasın gözler o yine burada".
Kürdün devrimcisi olmaz. Şahsen onların dindarlarından bir sykm anlamadım yıllarca. 30 yıllık din kardeşimin götü kürt devleti için yanıyor. "Ulan bu israil in oyunu, gelmeyin bu oyuna, islam da ırkçılık yoktur, ümmetçilik vardır" diyorum başını şeyine eğiyor.
Onun için kürten devrimci de olmaz.
Onun için kürten devrimci de olmaz.
Tüm sözlüğe iyi geceler dileyen yazar, sözlük faşoları size de iyi geceler.
görsel
Fotodakilerden birisidir, şerefinize.
Not. Devrimci yoldaşlarla kutlama yapıyoruz, yer doğu Karadeniz dağları, tarih bugün.
Fotodakilerden birisidir, şerefinize.
Not. Devrimci yoldaşlarla kutlama yapıyoruz, yer doğu Karadeniz dağları, tarih bugün.
Eşek siken türev.
Ben acıyorum bu elemana. Muhtemelen hayatının hiçbir döneminde kürt olduğu için sklenmedi ve bu tip bir sosyal medya platformunda büyük devrimci ve bilge biriymiş gibi rol kesiyor. Yazık gerçekten.
Ezilen Kürt halkının sözlükteki sesi.
Evet faşistlere inat moderasyon beni susturana kadar gerçekleri yazmaya devam edeceğim.
Evet faşistlere inat moderasyon beni susturana kadar gerçekleri yazmaya devam edeceğim.
Moderasyonun hışmına uğramış yazardır, kert bir Kürt yiğididir ve asla kaçmaz, en kötü entrylerim infomda buyurun bakın kert neyi silip kaçmış ki bunları silsin, ayrıca çok komiksiniz faşistler hadi gidin kumunuzda oynayın.
sözde "kürt ırkçılığını" ateşlemeye çalışan, muhtemelen troll olan yazar.
An itibariyle sözlük faşistlerinin yoğun saldırısına maruz kalan yazar, sizleri 3 hassiktirle uğurluyoruz efem.
Komikli trolldür.
günden güne iyice sapıtan yazardır. selahattin hapse girdikten sonra buna bir haller oldu.
yalnız sapıtsa bile adamın kafa yapısı hep aynı. en son, madem silahla yapamıyoruz o halde üreme yoluyla bu işi bitirelim, bütün türkiye'ye yayılarak nüfus yoluyla türkiye'yi ele geçirelim türünden şeyler söylüyordu.
pkk'dan daha tehlikeli bu kert! silahsız, yumuşak güç ile, perde arkasından işi kotarmak istiyor ama neyse ki artık herkes uyandı. bunları geldiği yere postalamak, bunlarla yolları ayırmak istiyor.
ne diyordu sahi öcalan zamanında? artık silahlarınıza sarılma dönemi bitti, artık karılarınıza sarılma dönemi! işte kert de bu gruptan. savaş karşıtı diye, silahsız çözümü savunuyor diye iyi biri sanmayın kendisini sakın! kendisi tam bir kürtçü!
yalnız sapıtsa bile adamın kafa yapısı hep aynı. en son, madem silahla yapamıyoruz o halde üreme yoluyla bu işi bitirelim, bütün türkiye'ye yayılarak nüfus yoluyla türkiye'yi ele geçirelim türünden şeyler söylüyordu.
pkk'dan daha tehlikeli bu kert! silahsız, yumuşak güç ile, perde arkasından işi kotarmak istiyor ama neyse ki artık herkes uyandı. bunları geldiği yere postalamak, bunlarla yolları ayırmak istiyor.
ne diyordu sahi öcalan zamanında? artık silahlarınıza sarılma dönemi bitti, artık karılarınıza sarılma dönemi! işte kert de bu gruptan. savaş karşıtı diye, silahsız çözümü savunuyor diye iyi biri sanmayın kendisini sakın! kendisi tam bir kürtçü!
Kert:
Kuru yaprağın üzerine düşen bok sesi.
Kuru yaprağın üzerine düşen bok sesi.
faşo olması muhtemel bir yazar. bir de sosyalist geçinirler bu tipler.
Kürt halkının sözlükteki temsilcilerinden biri, evet faşisler kendisini sevmez.
Karşıtları ile ortak paydada buluşan aslında bir konuda bizzat karşıtları ile aynı olan ülkemizdeki araştırmayan kayıp bireylerden ..o ortak payda elbette sabit fikir. Konuşulmaz anlatılmaz milyonlarcasından sadece bir birey.
Ortadoğu insanının en karakteristik özelliği olan sabit fikir. ..
Ortadoğu insanının en karakteristik özelliği olan sabit fikir. ..
seni seçtiğimi hatırlamıyorum pikaçu.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar