bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri10
- enteresan beddualar9
- seni hayata bağlayan şey8
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- dövmesi olan yazarlar6
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak3
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- nervio'nun kedi kumu5
- kimseyle tanışamamak2
- türkiye a milli futbol takımı14
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı2
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- siz yazın ben yatıyorum3
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- sevgilisini paylaşan adam3
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- vurduran erkek davranışları3
- treni kaçırmak5
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- platonik aşk5
- keranenin darvinci açıklaması2
- gavat bir insan olmak3
- ankara mı istanbul mu9
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- berberlere zam gelmesi7
- spino2
- crrc corporation3
- köle isaura2
- 0 gol 0 puan2
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- erkeklerin akılsızlıkları9
- jd vance2
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- haiti3
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- iç anadolu ağzı3
- billy joel2
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- yaz gribi3
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması3
şimdiden bir çok ünlünün, özellikle futbolcuların daire satın aldığı ataşehirin yanında kurulu mini şehir.
ismiyle yine insanları kızdıran şey; nedir birader bu yabancı özentiliği denilmektedir.
artışehir yapsana şunun ismini !
diyesimde gelmektedir.
artışehir yapsana şunun ismini !
diyesimde gelmektedir.
Güvenliğin üst seviyede tutulduğu, trio konutları ve hillside sinemalarına yurume mesafesi site. uphill evlerinin de hemen yanındadır.
Almond hill, arte verde gibi projelerle kıyaslandığında çok ucuz denilebilecek dairelere sahiptir.
havuzbaşısında lcd ekrandan tv izleyenleri, carte d'or standını, en önemlisi, ayak temizleme solüsyonunu görüp şok olduğum sitedir. sakinlerine tesisatçı parası ödetmez, aidatlar 150 YTLyi geçmez.
ilginç. yapay ama güzel olabilen sayılı yaşam alanlarından. hillsidetrio'ya ve 2.köprü yoluna yakınlığı da cabası.
ilginç. yapay ama güzel olabilen sayılı yaşam alanlarından. hillsidetrio'ya ve 2.köprü yoluna yakınlığı da cabası.
rentplus adlı bir kampanyayla ev satan proje.. Ataşehir ve Mimarsinan'dan (beylikdüzü) sonra şimdi de kartal'da başlamış proje.
Bugün bizzat gidip gördüm. istanbul'a 1 saat mesafede bir site. Evler müthiş, site de öyle ammavelakin çok uzak.. (avcılar metrobüs durağından mavi minibüslere biniyorsunuz, adam bası 2 tl verip yarım saat sonra sitenin önünde iniyorsunuz. araba ile gidecekseniz de tem'den 40 dk'da oradasınız)
Ayriyetten internet sitelerinde 3+1 daireler için 219.000 tl fiyat biçen arkadaşlar beğendiğimiz daireye "yok o üst kat, cephesi de böyle" dedikten sonra 255.000 tl diyerek beni fitil etmişlerdir orası da ayrı.
edit: eve giriş 2.000 tl depozito ve 1 peşin kira; aidat 125 ytl (sauna, yüzme havuzu ve spor salonu dahil)
hatta: http://www.kentplus.com
Bugün bizzat gidip gördüm. istanbul'a 1 saat mesafede bir site. Evler müthiş, site de öyle ammavelakin çok uzak.. (avcılar metrobüs durağından mavi minibüslere biniyorsunuz, adam bası 2 tl verip yarım saat sonra sitenin önünde iniyorsunuz. araba ile gidecekseniz de tem'den 40 dk'da oradasınız)
Ayriyetten internet sitelerinde 3+1 daireler için 219.000 tl fiyat biçen arkadaşlar beğendiğimiz daireye "yok o üst kat, cephesi de böyle" dedikten sonra 255.000 tl diyerek beni fitil etmişlerdir orası da ayrı.
edit: eve giriş 2.000 tl depozito ve 1 peşin kira; aidat 125 ytl (sauna, yüzme havuzu ve spor salonu dahil)
hatta: http://www.kentplus.com
geçen yıllar boyunca sürekli değerlenen yaşam mekanı.
heyecan arayanların, bela mıknatısı olanların, tekdüzelikten sıkılanların, bohem yaşam tarzından bunalanların hemen gelip taşınması gereken siteler topluluğudur. Bu kadar rezil sitecilik, bu kadar basiretsiz yönetim, bu kadar pişkinlik başka yerde bulunmaz çünkü.
Yaklaşık 1 yıldır içerenköy tarafındaki centrium lokasyonundayım. asansörde 45 dakika kalanları mı görmedim, evinizin camı su alırken 1.5 ay boyunca her haftasonu çocuğu hastalanan (!) teknik ekip mi duymadım, sizden önceki kiracının takıp gittiği elektrik faturalarını size kilitlemeye çalışıp elektriğiniz kesilirse açma kapama bedelini de ödersiniz diye tehdit eden yönetimle mi karşılaşmadım, bozuk jeneratör yüzünden 30 kat merdiven inip çıkan insanlarla mı karşılaşmadım, iki gündür su veremeyip aradığınızda arıza var mail atıldı almadınız mı diyebilen pişkin çalışanlarla mı tanışmadım, all in one olarak kentplus yönetimi size sunuyor.
ama aidat zamanı üst üste 58253712 mail göndermesini, aidatlara fahiş fiyatta zam yapmasını, adım başına billboard reklamları almasını çok iyi bilirler. insanların alın teriyle kazandığı paradan, ver(e)mediği hizmetler için aidat altında para toplayan bu yönetimin de, uzantılarının da her kuruş gözüne dizine dursun.
uzun lafın kısası, etrafınızda buralara taşınmayı düşünen niyetlenen varsa bir an önce caydırın, aklını çelin, hatta gidip siz başka bir ev bulup oraya yerleştirin, sevap alırsınız yeminle.
Yaklaşık 1 yıldır içerenköy tarafındaki centrium lokasyonundayım. asansörde 45 dakika kalanları mı görmedim, evinizin camı su alırken 1.5 ay boyunca her haftasonu çocuğu hastalanan (!) teknik ekip mi duymadım, sizden önceki kiracının takıp gittiği elektrik faturalarını size kilitlemeye çalışıp elektriğiniz kesilirse açma kapama bedelini de ödersiniz diye tehdit eden yönetimle mi karşılaşmadım, bozuk jeneratör yüzünden 30 kat merdiven inip çıkan insanlarla mı karşılaşmadım, iki gündür su veremeyip aradığınızda arıza var mail atıldı almadınız mı diyebilen pişkin çalışanlarla mı tanışmadım, all in one olarak kentplus yönetimi size sunuyor.
ama aidat zamanı üst üste 58253712 mail göndermesini, aidatlara fahiş fiyatta zam yapmasını, adım başına billboard reklamları almasını çok iyi bilirler. insanların alın teriyle kazandığı paradan, ver(e)mediği hizmetler için aidat altında para toplayan bu yönetimin de, uzantılarının da her kuruş gözüne dizine dursun.
uzun lafın kısası, etrafınızda buralara taşınmayı düşünen niyetlenen varsa bir an önce caydırın, aklını çelin, hatta gidip siz başka bir ev bulup oraya yerleştirin, sevap alırsınız yeminle.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar