bugün

ankara sakaryada bulunan bir dil kursu. türkçe konuşmak katiyen yasaktır. kayıt olurken size bir belge imzalatırıyolar hatta imzayı çaktığınızda türkçe konuştuğunuz an sutlanmaya razı oluyorsunuz.

öğretmenlerinin hepsi yabancı. bundan ötürü daha cabuk söküyorsunuz ingilizceyi. sahibi karslıydı bide yamılmıyorsam.eşi de inglizdi.ne alaka onu yazdım buraya bende bilmiyorum.
uzun süren kurs araştırmalarından sonra hem ekonomik hem de kaliteli bulduğum için dün yazıldığım ve pişmanlık duymamayı umduğum ingilizce kursu. sözleşme imzalarken öncelikle türkçe konuşmam, derse türkçe kitap veya gazete getirmem halinde para iadesiz kursdan uzaklaştıracağımı kabul ediyorum benzeri bir kağıt imzalattırılır. kantincisinden temizlikçisine kadar tüm görevlilerin de türkçe konuşması kesinlikle yasaktır.
her kurda farklı bir yabancı öğretmenin derse geldiği dil kursu. yani en azından benim gittiğimde öyle denk gelmiş olabilir. hepsinin de kelime telaffuzu birbirinden farklıydı yanılmıyorsam, dil öğrenmeye çalışırken birde farklı telaffuzlar öğrenmek güzeldi.
© copyright 2005 - 2026