bugün
- ben geldim naneler26
- rus kızlarının ilik gibi olması6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları5
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek11
- türkiye nin en güvenilir insanı9
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sigarayı yudum yudum içen kadın güzelliği3
- ahbap10
- olgayella2
- kuranda namaz yok5
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- profesyonelliğe geçiş ligi2
- üniversite diploması6
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir4
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- atletle gezen erkek8
- bik bik'in erkek olması7
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- ümmetçilik6
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- 13 temmuz 2026 ulu erkeklerin yükselmesi3
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- göbekli erkekler9
- insan olmaya ceyrek kala12
- haluk levent'e para emanet etmek23
- mokv'nin uysaljakoben olması6
- antalya'nın bir seks cenneti olması3
- erkek eşek gibi çalışacak hanımına bakacak5
- çırılçıplak şekilde ağlayarak soğuk baklava yemek2
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- osmanlı torunu4
- rte vs allah3
- askerde ilk gece3
- 20 li yaşlar5
- tff bal ligi katılım ücreti4
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- almanya'nın 62 ülkeye vizesiz giriş hakkı vermesi2
- uzak mesafe ilişkisi4
- velvet'in başı açık mı sorunsalı7
- ne zaman mutlu olacağız8
- anın görüntüsü18
- laiklik hasan abi3
- kadınları çekici yapan detaylar8
- günün şiiri14
- şaka maka türkiye'nin yükseliş dönemine geçmesi5
- imam hatipli kızların verici olması6
- mason greenwood12
bugün sultanahmet'te karakola yapılan hain saldırıdan sonra şehit olmuş polistir. siyasi görüşü ne olursa olsun, allah ailesine sabır versin.
bugün terörist bir saldırı sonucu şehit olan polis memuru. unutmayın unutturmayın.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27906110.asp
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27906110.asp
Allah mekanini cennet etsin.
mekanı uçmağ olsun hemşerimin. gün gelecek bu orospulara ve çocuklarına bu kadar tavizi verenlerin de hesabı sorulacak.
Asla ve asla unutulmaması gereken şehit.
sosyal medya tarafından hükumetin polisi olarak lanse edilen türk polis teşkilatının (ki mevzuat bunu gerektiriyor) mensubuydu kenan kumaş. yazılı ve görsel medyadaki pervasızca yapılan eleştirileri üzülerek takip ediyordu büyük olasılıkla. öğretmendi, ama atanamayınca polis olmayı tercih eden ve bu katılımla polis teşkilatının kalitesini artıran da bir şahsiyetti.
ölüm aslında bir kurtuluş insanoğlu için. ama kahbece, şerefsizce bir ölüm düşündürücü olan. 2 yıl önce devlet bizim kişisel bilgilerimizi kamuya deşifre etti, yaşam güvencem yok diyen bir kanı-bozuk tarafından şehit edilmesi düşündürücü olan.
allah rahmet eylesin. mekanın cennet olsun temennisinde bulunmuyorum. mekanı cennet oldu çünkü. aslında manidarı bizlerin algısı. bizler birkaç haftaya bu anlamsız ve acımaszız eylem sonucu şehit edilen kenan kumaş'ı unutacağız. ya anne ve babası. ya eşi ve akrabaları. en önemlisi daha 2 yaşındaki çocuğu babasız büyüyecek. babası şehit olan bir çocuğun gözünden dünyaya bakın ve bir kaç satır yazı kaleme alın deseler hangimiz anlamlı cümleler kurabiliriz.
sen iyi büyü çocuk...
ölüm aslında bir kurtuluş insanoğlu için. ama kahbece, şerefsizce bir ölüm düşündürücü olan. 2 yıl önce devlet bizim kişisel bilgilerimizi kamuya deşifre etti, yaşam güvencem yok diyen bir kanı-bozuk tarafından şehit edilmesi düşündürücü olan.
allah rahmet eylesin. mekanın cennet olsun temennisinde bulunmuyorum. mekanı cennet oldu çünkü. aslında manidarı bizlerin algısı. bizler birkaç haftaya bu anlamsız ve acımaszız eylem sonucu şehit edilen kenan kumaş'ı unutacağız. ya anne ve babası. ya eşi ve akrabaları. en önemlisi daha 2 yaşındaki çocuğu babasız büyüyecek. babası şehit olan bir çocuğun gözünden dünyaya bakın ve bir kaç satır yazı kaleme alın deseler hangimiz anlamlı cümleler kurabiliriz.
sen iyi büyü çocuk...
trabzonlu olduğunu öğrenince ayrı üzen şehit polisimizdir.
Allah mekanını cennet eylesin.
Allah mekanını cennet eylesin.
Şehadet şerbetini içmiş trabzonlu polis memuru. Belki hepimiz unutacağız bir gün ama yeni doğmuş bebeği için hep bir acı olarak kalacak. allah yakınlarına sabır versin. Allah rahmet etsin.
cenaze namazı kılınmış şu sıralar defnediliyor olması lazım. tinin şad olsun yiğidim.
görsel
görsel
resimlerin kaynağı facebookta yerel bir sayfa; https://www.facebook.com/...zon/posts/830085617037178
görsel
görsel
resimlerin kaynağı facebookta yerel bir sayfa; https://www.facebook.com/...zon/posts/830085617037178
hemen unuttuğumuz şehit öğremen polisimiz.
Kabri trabzon bahçecik mezarlığında..
Kabri trabzon bahçecik mezarlığında..
Paris'te öldürülen islam düşmanları için yüzlerce entry girilirken, bu şehit vatan evladı için üç beş entry yazıldığını görünce, sözlük milliyetçiliğinin, tırt ve klavye milliyetçiliğinden öteye gidemeyeceğini, ölümüyle gösteren şehit.
Mekanın cennet olsun.
Mekanın cennet olsun.
Şehit öğretmen polisimiz. Unutmadık hocam. Mekanın cennet olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar