bugün
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak8
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- yazarların en muhteşem özelliği4
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi2
- tecavüze ceza önerisi3
- oytunkaran'ı özlemek6
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- antipanik8
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- mahallenin muhtarları çaydanlık2
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- o son birayı içmek5
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- yılan hikayesi erkan2
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kitap okuyan erkek10
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- benim liderim özgür özel dir3
- gocu31
- beş büyük kişilik özelliği3
- nervio abla6
- rastgele diyalog etkileşimi2
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- silvermist8
- erkeklerin fetişleri8
- çok osurmak4
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- üniversite okumak5
teröristlere ''arkadaşlar'' demiş.
ulan nasıl bir ülkeyiz ki neredeyse her siyasi akımın terörist gözüyle bir türlü bakamadığı arkadaşları var amk.
ulan nasıl bir ülkeyiz ki neredeyse her siyasi akımın terörist gözüyle bir türlü bakamadığı arkadaşları var amk.
adam gibi adamdır. ulu önderimizdir.
tahir elçi'nin cenazesine katılarak bendeki kredisini bitirmiş siyasetçi.
önceki entrylerime bakabilirsiniz, kendisini severim, salak salak eleştirenlere, ssk yalanına sarılanlara hiç pabuç bırakmadım. ama tahir elçi konusundaki tavrı gözümde kendisini bitirdi.
kendisini çok iyi anlayan biriyim, ben de aleviyim, fakat kendisi aleviliği cihangir-nişantaşı solculuğu ile çok karıştırıyor, onların gazına çok geliyor. tahir elçi dediğimiz adam 'pkk terör örgütü değildir' deme gafletinde bulunmuş bir adam. ayrıca kendisini yine pkk'lılar öldürmüş, örgüt içi hesaplaşma gerçekleşmiş. senin ne işin var bu konuların içinde. türkiye düşmanlarının birbirlerini yemesinden sana ne? bırak öldürsünler birbirlerini. sen türkiye'nin en güçlü iç dinamiğini temsil eden partinin başkanısın, senin duruşun tavrın onların karşısında bir yerde olmalı, sana ne pkk'lılardan?
gerçekten çok sinirliyim, kendimi bildim bileli chp'liyim, ama kılıçdaroğlu'nun bu son hareketinden sonra, genel başkanlık koltuğunda oturmaya devam ederse chp'ye asla oy vermeyeceğim.
chp türk partisidir, türkiye'nin kurucusu olan partidir!
önceki entrylerime bakabilirsiniz, kendisini severim, salak salak eleştirenlere, ssk yalanına sarılanlara hiç pabuç bırakmadım. ama tahir elçi konusundaki tavrı gözümde kendisini bitirdi.
kendisini çok iyi anlayan biriyim, ben de aleviyim, fakat kendisi aleviliği cihangir-nişantaşı solculuğu ile çok karıştırıyor, onların gazına çok geliyor. tahir elçi dediğimiz adam 'pkk terör örgütü değildir' deme gafletinde bulunmuş bir adam. ayrıca kendisini yine pkk'lılar öldürmüş, örgüt içi hesaplaşma gerçekleşmiş. senin ne işin var bu konuların içinde. türkiye düşmanlarının birbirlerini yemesinden sana ne? bırak öldürsünler birbirlerini. sen türkiye'nin en güçlü iç dinamiğini temsil eden partinin başkanısın, senin duruşun tavrın onların karşısında bir yerde olmalı, sana ne pkk'lılardan?
gerçekten çok sinirliyim, kendimi bildim bileli chp'liyim, ama kılıçdaroğlu'nun bu son hareketinden sonra, genel başkanlık koltuğunda oturmaya devam ederse chp'ye asla oy vermeyeceğim.
chp türk partisidir, türkiye'nin kurucusu olan partidir!
yıl olacak 2016 bu çapsız hala chp'nin başında...
böyle giderse ssk'yı batırdı diyen süzme salaklar, iftiraci denyolar karşısında bile savunmayacağız kendisini.
kendisinden kurtulmak için işimiz azraile kaldı, herif yapıştı koltuğa...
böyle giderse ssk'yı batırdı diyen süzme salaklar, iftiraci denyolar karşısında bile savunmayacağız kendisini.
kendisinden kurtulmak için işimiz azraile kaldı, herif yapıştı koltuğa...
yönetici vasfı olmayan muhalefet lideridir, sevilmez.
CHP laikci sol kemalist peşinden inönist ideoloji ile haçlı siyonistlerin ilgisini popüleritesini çekmiş haçlı siyonist ittifakın destek ve himayesini kazanmıştır . Bu ittifaka rusyada dahildir islam düşmanlıgında diğerinden asla fikir ayrılığı olmaz .
Kemal kılıçtarogluda CHPnin kuklasıdır haçlı siyonistlerin yandaşıdır tabiki TCye karşı rusya yanlısı olacak ermeni asıllı rusya milletvekilleri rus devletine CHPyi ve kılıçtaroglunun rus yanlısı TCye muhalif olduğu bizzat söylemişlerdir putinin dediyi eski ve güvenilir rusya dostu ve aşığıdır kendileri .
chp genel başkanı ve hdp eş başkanıdır.
hdp nin yilmaz savunucusu, esip gurledi mi herkese korku salan minnik amca.
Değeri bilinmeyen adam gibi adam.
kendisi alevi olmasına rağmen alevileri chp'den soğutmuştur. aleviler cumhuryet'e ve atatürk'e bağlıdırlar. bunu unutma.
Eski ssk batakçısı. Şimdilerde chp genel başkanı. Türkiye yi yönetmeye aday.
Ssk yı batıran adam koca devleti nasıl yönetsin?
Vallahi Atatürk çü, aradığı kudret damarlarındaki asil kanda mevcut. Gerisini karıştırmayın.
Haaa! Şimdi anladım! Galiba kılıçdaroğlu 90 larda kemalist takılmıyordu. Onun için ssk yı batırmış olabilir.
Ssk yı batıran adam koca devleti nasıl yönetsin?
Vallahi Atatürk çü, aradığı kudret damarlarındaki asil kanda mevcut. Gerisini karıştırmayın.
Haaa! Şimdi anladım! Galiba kılıçdaroğlu 90 larda kemalist takılmıyordu. Onun için ssk yı batırmış olabilir.
Siyasetteki bir bug.
Bu ülkeye fazla adam gibi adamdır.
kendinin eleştirilicek bir tarafı bulunamayınca sgk yı batırdı diye bağırılan ve bunları çok güzel cevaplayan adam.
başı bozuk kokuşmuş boğazına kadar pisliğe batmış partinin dürüst vicdan sahibi ve bir o kadarda çaresiz lideri.
(bkz: kırıkoğlu)
Chp'ye gerçek siyaseti öğreten adamdır. Laiklik politikasına sıkışıp kalmıştı chp. Hdp nin baraji aşmasına göz yumarak erdogan'a frikikten kapattığı köşeye gol atmıştı yazın. Ama karşısındaki erdoğan uzatmada maçı çevirdi.
Velhasıl chp'ye v2.0 i yÜKLEMiŞ siyasetçidir.
Velhasıl chp'ye v2.0 i yÜKLEMiŞ siyasetçidir.
ya bu adamı chp nin başına akp getirdi bence. adam o kadar güzel kaybediyo ki her alanda. zaten çok güzel oyunlar oynanıyo chp nin başında kemalcix mhp nin başında tarihi eser olarak görevini yapan bahçeli e tabi dolayısıyla meydan akp ye kalıyor ve sonuç şike var. siyasette şike örneğidir kemal kılıçtarolğlu. (adınıda ilk defa yazıyorum o bile sıkıcı)
kılıçdaroğlu küçükken siyasetçi olacam diyordu herkes gülüyordu. büyüdü siyasetçi oldu yine herkes gülüyor.
ah biraz götürse çok daha fazla oy alacak ama götürmüyor işte, adamın içinde yok.
Nerdesin bro?
Adam gibi adam.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar