bugün
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- deniz göktaş33
- uyuşturucuyu bırakmak3
- sözlüğün mal dolması9
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- velvet31
- bik bik abla vs vurduranlar12
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- uludağ sözlük bir ailedir6
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- kemal kılıçdaroğlu18
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- diamond bosphorus13
- ciddi ciddi aşure seven insan7
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- erectoton7
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- gizli artı vermek7
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- mutlu yaşamın sırrı2
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- seninle şöyle böyle olabilirdik2
- sıcaktan kilo vermek3
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- yine geliyorum yilanoglu4
- dona kara sinek kaçması2
- togg limuzin2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- aylık 419 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- ona bir şey söyle9
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- tai lung30
- opel grandland2
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- bu sözlüğe son ihtarımdır3
- james deenin kulaklarından tutup havaya kaldırmak2
entry'ler (73)
Amerika ve diğer haçlı siyonistler savaş yapmadan kazanmak öncelikleridir .savaştan önceki yol ve yöntemleri deniyorlar . psikolojik moral yıkımı sonra ekonomik abluka kültürel işgal .
O değilde asıl insan hak ve hürriyetleri şampionu ingiltere ne yapardı ? Kızılderililere yaptığı malum ruslar olsa çoktan kökünü kazımıştı .
Haçlı siyonistlerin kıç yalayıcısı uşağı suudiler saltanatları karşılığında haçlı siyonistlere hizmet etmektedirler .
Suudi sülalesi ve elitlerinin sapkınlıklarının binde birini ortaya çıksa şeytanlar yüzlerine tükürür. Amerikanın tam köpeyi kuklası ve uşağıdırlar haçlı siyonist itifakın kıç yalacısıdır bu suud rejimi . DAHA Gizli mekanlarda yaptıkları kumar uyuşturucu topluca sex alemlerinden bahsetmiyorum bile .
CHP hem laikliyi hem atatürkcülüğü istismar ederek halktan oy alıyor . Dış dünyadan laikcilik sekülerizmi oynayarak kullanarak himaye ve destek alan gayri milli ve halkına milletine yabancı bir yapay partidir .
Bu işi kimler yaptırıyor yada teşvik ediyor malumun ilamı haçlı siyonist ittifak .tepkileri takip ederseniz ferasetle basiretle araştırırsanız anlarsınız .
Yabgu kagan siz provakatör musunuz ? her ikisininde istismarı zararlıdır . Hem terörizmin hem ırkcılığın yani Türk ırkcılığı kötüde kürt ırkçılığı iyidir normaldir hoşgörülmelidir asla ilkeli haklı olamaz .
Amerikada ingiterede rusyada bunu savunanı kıçıyla gülerler .Devlet sırrı olmasın dersen ahmak CHPli olduğun anlaşılır .
Haini Herdaim bol olan TCde bunu savunan laikci sol kemalistler olabilir .
Bunu amerikada rusyadada savunsana kurnaz adam kendini akıllı sanan ahmak amerikadada devlet sırrı yok olsun ingilteredede rusyadada .senin gibiler haini bol TCde yetisir .
Cizreyi yakanların yıkımına sebeb olanların pkklı teröristler olduğunu ülkemizi haçlı siyonistlere muhtaç edenlerin yine pkk yandaşlarının hdpnin oldugunu bilmeden inkâr eden bok yemiş başlık açan .
Dinime küfreden bari müslüman olsa artık o da oluyor bunuda başardılar din deyince sadece islamiyeti kast etmiyorsun umarım hırıstiyan ve yahudilikte din yoksa sadece güçünüz islamiyete mi yetiyor ?. CHPliler gibi haçlılara siyonistler hoşgörünmek mi islam alehtarıgı yapıyorsunuz ?.
Umarım dinime küfreden müslüman olsa bari pozisyonunda degilsindir.
Irkcı görmek isteyenler haçlılara siyonistlere baksın tarih ve sicilleri binlerce vakayla doludur . BU iŞiN KiTAPINI YAZMIŞLARDIR .
Eski köy ortamı samimiyetinden eser kalmışmıdır acaba ?.
Hırsızlık haydutluk haksız kazanç kim yaparsa büyük günahtır kul hakkıdır . Sadece dindarmış gibi görünen tanınanlar değil hedef sadece dindarmış bilinenler olmamalı .bu tesbit peşin hüküme önyargıya sebeb olur buda büyük haksızlıktır .
Hayır mültecilere olumsuz yaklaşan dışlayan ekseri milliyetcilerden çok laikci sol kemalist cenahtır . Tesbit bu konuda doğru degildir .
Allah korusun bu laikci sol kemalistler en az rusya kadar tehlikeli iç düşmandır . Asla milli ve yerli olmadılar olamazlar varlık sebeblerine ters .
Eşki sözlük malum CHPden ödüllüdür . kurucusu sedat kapanoglu ABDye tranfer edilimiş terfilendirimiştir .
Rusya yaltakcıları yandaşları hemen devreye girer rusyayı hep haklı bulurlar .nede olsa rusyanın güvenilir eski dostlar kadrosu boş kalmaz .