bugün

iki güzel kedi arasında geçen konuşmalar ve ifadeler. bu ifadeler genellikle miyavlamak ve yalamak üzerinde gibi görünseler de temelde çok derin anlamlar ve sevgi rol oynar. patiler her zaman daha güzel hissetmek için kalkar, diller, o pütür pütür mükemmel diller hep daha fazla zevk almak için oynaşır.

(bu kediler kavga etmek için değil, aşk eylemek için diyalog kurmaktadırlar)

misal,

"kedicik_5:
anarşizm havvayla başlar bi' kere
tüy_yumagi_3:
anarşizm nedir biliyor musun güzelim?
sevişmektir."
-mart ayı geldi hadi bağıralım da sevişiyo zannetsinler..

+lan olm bunlar çok salak ya gece gündüz seviştiğimizi sanıyolar..
kedi macırsa aradaki diyalog şu şekilde olacaktır;

- de be miyavvv
- miyav be yauuv
-miyaauvv meeuv?
+mööuğğvaaa..
-miyav?
+müğööhveee!
-ne diyon lan kediler muhabbet mi eder.
imam kedinin gelişiyle cemüat ayağa kalkar

- sizin gelecekte iyi günleri idrak ettiğiniz zaman, geriye dönüp yüzüne bakacağınız günler olacaktır
- purrrr

- Çok kimseler, tatlı günleri ileride arayacak, fakat siz yer yer dönüp gerilere bakacaksınız.
- maaav!

- "Meğer tatlı günler o günlermiş" diyeceksiniz. Belki ben de öyle diyeceğim. Ama belki yerin altında, belki de yerin üstünde ben de öyle diyeceğim.
- ağuuuuvvv
-şerafettin sevgilim bugun pis sokak kedileri beni taciz etti..

+vay ipneler, dur benim kuzeni arayım da adamları toplasın...indirelim şerefsizleri

-senin kuzenin kim ki şero?

+afrikada benim kuzen, serengiti aslanı kendisi...

-ohaaa şero ben de sizin aileyi evcil sanıyodum..

+kuzenim özünü terk edemedi sevgilim, pastoral seviyomuş dünyayı.. *
- Nesibe, yetiştiği gül devriyle şen, şâd ve hurrem değildi. O bUhud'u düşününce seviniyor ve gülüyordu.
- fuurrr

- Sırtında elin yumruğun girip saklandığı sırtındaki yarayı gösterdikleri zaman mesud ve bahtiyar oluyordu.
- miiiv!

- bAmmar yeldire yeldire geziyordu. Sırtında ateşlerin söndürüldüğünü düşünüyor hey gidi günler diyordu.
- mooouuuv
- Bir Cumartesi-pazar, burası Simav senin, orası Gediz benim, şurası da Demirci senin labada lubada dolanıyordun.
- moauauav

- Ama alınmıyordun gönül koymuyordun, "dinleyen yok" diye üzülmüyordun, "tesir etmiyorum" diye müteessir olmuyordun.*
- auuuv

- Ah tahta yuvam, her şey senin içinde kaldı gitti. Ah küçüklük, sen ne iyiydin, arkadaştık seninle...
- miüv!
-olm mahmut abiyi gördün mü, 9 numaradaki hatun onu evine almış

+ciğerleri götürüyodur pezevenk şimdi...nasıl başarmış acaba lan?

-tek gözüne mavi lens takmış ipne, van kedisi ayağına yatmış..

+has siktir,walla benim aklıma gelmişti yaa...hay a.k.
© copyright 2005 - 2026