bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- yaşanmamışların yası5
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- claudian clouds33
- cok da abartmaya gerek uok6
- insan ne ister4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- anın görüntüsü25
- günlük2
- yazarların akşam yemekleri5
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- sözlük kızlarının kekleri24
- kadınlar6
- önyargı2
- true'nun engelli olması6
- true ile tatlı sert3
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- okan buruk9
- allah11
- morkstar2
- meriç dükalığı8
- sarapci koala hatayi33
- sevdiğiniz yazarlar8
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- islamda namaz yoktur30
- seni tanıyorum4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung8
- amedspor maçından korkmak3
- fusya semsiyeli yabanci22
- alışkanlığı karakter sanmak2
- kürdistan10
- victor osimhen2
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- kendini yok etmek istemek2
- cumartesi gecesi sıkıcılığı2
- sapık başlık açarken sapıklığa uğramak2
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- sözlüğün ölü gibi olması5
- remote çalışırken slack te flört etmek2
4.nesil sözlük yazarı.*
dört günde insanlar hakkında baya bilgiye sahip olmuş yazar, hem de iyi yazar.
hayatın sozlukten ibaret olmadığını bilen, sözüm meclisten dışarı sürü içindeki eşşekleri şak diye tanıma özelliği ile kendisini öven narşist yazardır.
(#1903012)nolu entry siyle yarılmama sebebiyet veren, klavyesine sağlık yazarı....
çıtırland zirvelerinin başarılı ismidir. evi çıtırland * karşısında olmasına rağmen en geç kendisi gelmektedir. gecenin sabahın 4-5 gibi acıkma eğilimi gösteren şahıstır.
vehhabiyi bilmediği için cahil olduğuna inanılan ve buna inanlara bir tarafıyla gülmekten çekinmeyip sevgilerini gönderen yazardır.
çelişkiye düşmüş yazardır. kendisini ekşileyenlerin ne halt olduklarını kestirememiştir ki keza #2663626 nolu entrysine bile ekşi oy verilmiştir.
türkünün ne olduğunu, nasıl söylendiğini, nasıl bir ses gerektiğini bilmeyen mallara selam eden yazardır.
#3495448 nolu entrysinin sozluk yazarları tarafından anlaşılmadığına kanaat getiren yazardır ayrıca.
kendi ismi altına yazı yuazarak, kendisinin nasıl bir duygunun eseri oldugu anlaşılan yazardır. özelden küfür edecek kadar kansız dır kendisi, bende isminin altına yazacak kadar aşikar etmeyi severim efenim.
konseptle biraz daha barışık olmasını dilediğim yazar arkadaşımız. biraz dikkat.
bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır. *
hiçbir şey değil de güldürdü yahu bu saatte.
ulan eskiden bir karşıtlık çıkardı sözlükte de insanlar "bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır." gibisinden şeyler yazarlardı eşlerinin-dostlarının başlıkları altına. söz konusu taraflar da kendi kavgalarını-davalarını "adam gibi" anlatırlardı kendi rumuzlarının altında.
öyle bir halde ki kendi rumuzuna "bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır." yazmış elaman. açıklasana yahu, nedir derdin; nesin sen?
ulan eskiden bir karşıtlık çıkardı sözlükte de insanlar "bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır." gibisinden şeyler yazarlardı eşlerinin-dostlarının başlıkları altına. söz konusu taraflar da kendi kavgalarını-davalarını "adam gibi" anlatırlardı kendi rumuzlarının altında.
öyle bir halde ki kendi rumuzuna "bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır." yazmış elaman. açıklasana yahu, nedir derdin; nesin sen?
ergen hezeyanları içerisinde bocalayan yazar.
sakin ol, otur bir ayranımızı iç yiğidim. sözlükte yazmak, orta asya bayırlarında at koşturmaya benzemez.
ucuz milliyetçilik pek para etmez burada, edeceği de 3-5 karma puanı bir şey.
sakin ol, otur bir ayranımızı iç yiğidim. sözlükte yazmak, orta asya bayırlarında at koşturmaya benzemez.
ucuz milliyetçilik pek para etmez burada, edeceği de 3-5 karma puanı bir şey.
değil dördüncü nesil, moderatör olsa bu format bilgisi, bu insan saygısıyla zerre önemsenmeyecek elma kurdu.
nesil nesil dediğin nedir be arkadaşım, ben 6 yaşından beri sözlük okuyorum.
kompleks yapacak bir durum yok senin anlayacağın.
nesil nesil dediğin nedir be arkadaşım, ben 6 yaşından beri sözlük okuyorum.
kompleks yapacak bir durum yok senin anlayacağın.
dörtte dört tutturmaya çalışırken üçün birini tutabilecek tutankamon.
sözlük dahilinde vatan kutararak popülaritesini arttırmıs ve kendini kanıtlamıs bir yiğidimiz. gözlerinden öpüyoruz.
populariteni yiyeyim sana bişey olmasın yazarıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar