bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez20
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- mehdiye inanıyor musunuz4
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- balerion4
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı4
- cennetten düşerken canın yandı mı3
- forlove19 sorunsalı3
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- am ile pm yi karıştırmak5
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- sessizliğin artık korkutmaması2
- the odyssey6
- aylık 403 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- manifest grubu vs tarkan16
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- huzur7
- renault modus2
- islam düşmanlarına bir soru3
- kanlı gözlerle aynaya bakmak2
- nissan skyline r342
- sözlük kızlarının kekleri11
- yeni parti50
- kaldırım taşını yastık yapmak2
- iş yerinde sıkıntıdan patlamak2
- yine çok fena burnum kanadı5
- eren kaşıkçı2
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- 29 07 26 kusadasi dktt konseri2
- çin üretimi elektrikli arabalar2
- nissan silvia2
- mehdilik faaliyetleri2
- korkusuz korkak4
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı4
- ankara2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- muğla daki orman yangını2
- uzaylıların dünyayı işgal edip köleleştirmesi2
- bana onu sormayin5
- hikayeyi devam ettir54
- parcalandim toparlanamiyorum4
- ona bir şey söyle8
- kıyafet alışverişi6
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
4.nesil sözlük yazarı.*
dört günde insanlar hakkında baya bilgiye sahip olmuş yazar, hem de iyi yazar.
hayatın sozlukten ibaret olmadığını bilen, sözüm meclisten dışarı sürü içindeki eşşekleri şak diye tanıma özelliği ile kendisini öven narşist yazardır.
(#1903012)nolu entry siyle yarılmama sebebiyet veren, klavyesine sağlık yazarı....
çıtırland zirvelerinin başarılı ismidir. evi çıtırland * karşısında olmasına rağmen en geç kendisi gelmektedir. gecenin sabahın 4-5 gibi acıkma eğilimi gösteren şahıstır.
vehhabiyi bilmediği için cahil olduğuna inanılan ve buna inanlara bir tarafıyla gülmekten çekinmeyip sevgilerini gönderen yazardır.
çelişkiye düşmüş yazardır. kendisini ekşileyenlerin ne halt olduklarını kestirememiştir ki keza #2663626 nolu entrysine bile ekşi oy verilmiştir.
türkünün ne olduğunu, nasıl söylendiğini, nasıl bir ses gerektiğini bilmeyen mallara selam eden yazardır.
#3495448 nolu entrysinin sozluk yazarları tarafından anlaşılmadığına kanaat getiren yazardır ayrıca.
kendi ismi altına yazı yuazarak, kendisinin nasıl bir duygunun eseri oldugu anlaşılan yazardır. özelden küfür edecek kadar kansız dır kendisi, bende isminin altına yazacak kadar aşikar etmeyi severim efenim.
konseptle biraz daha barışık olmasını dilediğim yazar arkadaşımız. biraz dikkat.
bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır. *
hiçbir şey değil de güldürdü yahu bu saatte.
ulan eskiden bir karşıtlık çıkardı sözlükte de insanlar "bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır." gibisinden şeyler yazarlardı eşlerinin-dostlarının başlıkları altına. söz konusu taraflar da kendi kavgalarını-davalarını "adam gibi" anlatırlardı kendi rumuzlarının altında.
öyle bir halde ki kendi rumuzuna "bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır." yazmış elaman. açıklasana yahu, nedir derdin; nesin sen?
ulan eskiden bir karşıtlık çıkardı sözlükte de insanlar "bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır." gibisinden şeyler yazarlardı eşlerinin-dostlarının başlıkları altına. söz konusu taraflar da kendi kavgalarını-davalarını "adam gibi" anlatırlardı kendi rumuzlarının altında.
öyle bir halde ki kendi rumuzuna "bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır." yazmış elaman. açıklasana yahu, nedir derdin; nesin sen?
ergen hezeyanları içerisinde bocalayan yazar.
sakin ol, otur bir ayranımızı iç yiğidim. sözlükte yazmak, orta asya bayırlarında at koşturmaya benzemez.
ucuz milliyetçilik pek para etmez burada, edeceği de 3-5 karma puanı bir şey.
sakin ol, otur bir ayranımızı iç yiğidim. sözlükte yazmak, orta asya bayırlarında at koşturmaya benzemez.
ucuz milliyetçilik pek para etmez burada, edeceği de 3-5 karma puanı bir şey.
değil dördüncü nesil, moderatör olsa bu format bilgisi, bu insan saygısıyla zerre önemsenmeyecek elma kurdu.
nesil nesil dediğin nedir be arkadaşım, ben 6 yaşından beri sözlük okuyorum.
kompleks yapacak bir durum yok senin anlayacağın.
nesil nesil dediğin nedir be arkadaşım, ben 6 yaşından beri sözlük okuyorum.
kompleks yapacak bir durum yok senin anlayacağın.
dörtte dört tutturmaya çalışırken üçün birini tutabilecek tutankamon.
sözlük dahilinde vatan kutararak popülaritesini arttırmıs ve kendini kanıtlamıs bir yiğidimiz. gözlerinden öpüyoruz.
populariteni yiyeyim sana bişey olmasın yazarıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar