bugün

memeleriyle ün yapan, erkekler -ve bazı kadınlar- tarafından fanteziler kurulan,

"ulan şu karının memeleri beni benden alıyor. bir gece şuna bi çaksam daha ne isterim"

gibi konuşmalarda adı geçen ve hatta sözlükte bile memelerine başlık ithaf edilen (bkz: kate upton un memeleri) kadın.

ancak gel gelelim amerikanların da dediği gibi what goes around comes around.

1500 farklı açıdan çekilen resimlerinin internete düşmesiyle artık herhangi bir şekilde cazibesi kalmayarak kendisinin de popularitesinin düşeceğini bildiğinden dolayı utançtan felan gem vurarak sıçmıştır. televizyonda veya resimlerde bikiniyle görüp iç geçirilen karının, üzerine boşalınmış görüntüsünü gördükten sonra gerçekten bir esprisi kalmıyor ama.
her gece kafamı koyduğum pofuduk elyaf yastığım kadar memesi olması dışında bi olayı olmayan karıya sırf meme uğruna tapanlar sayesinde göklere çıkmış vasat ve çirkin evet çirkin kadın.

ayrıca bu saaattten sonra bunu gelin diye alabilecek genişlikte birkadın olmayacağı için evde kalmış kız kurusu. oh be rahatladım.
Seksapalitesini aşırı kullanarak gozunde eksi kazanan manken.
bunun götüne göbeğine laf edenlerin nasıl kadınlarla birlikte olduğunu merak ediyorum şahsen.

sanki hepsi birer playboy. sanki bunu eleştiren kadınların hepsi birer manken.

bilgisayar başında otururken apış arasının ter kokusunu hissedemeyen tiplerin bu kadını eleştirmesi gerçekten ilginç.

verse bırak nefessizi, sikemezsiniz bile.
aynı burçtan olduğum kadın, neden benim burcumda normal bir ünlü evladı yok anlamış değilim.
medyaya sızan fotoğraflarından sonra sözde işi bozulan hatunmuş.

amına koduğumun salakları türk gibi mal mal düşünmekten vazgeçin, elin ecnebisi bunun için mikrofon uzattı, karı güldü geçti. yok işi bozulmuş, yok ortalık malı olmuş, bla bla bla.

geri zekalısınız lan hepiniz !

gamze özçelik'in de videosu çıktı, ne oldu, bak bir de türk bu karı, ali kırca, cüppeli ahmet...

bunlara bir şey olmadı da kate upton'a mı olacak, işi bozulacakmış, rezillikmiş de...

lan bi siktirin gidin be !
inanılmaz kadındır.beli yok, memeleri inek gibi diyenler acaba kısa boyunuz ve çirkin yüzünüzle ne kadar mutlusunuz?
memeleri gorduk 31 ceken cekti bitti. yine eldekine donelim biz.
memelerinin gölgesinde altı kişilik aile piknik yapabilir. türkiye'de yok böyleleri. mandalina gibi bizimkiler.
ülkemizdeki su kaynaklarını tüketen kadın.
Güzelliğini başta sırtına boşaltırmakla kazanan ünlü.
meme ucunu gördükten sonra yaşama amacımı tamamladım sanki sözlük. böyle bi hayatın anlamsız gelmesi falan filan. şu an hiçbir şey ilgimi çekmiyor. bir et parçasının insan üzerindeki psikolojik etkisi ne kadar büyükmüş meğer gerçekten çok ilginç.
gözüm de 1 kuruş luk değeri kalmayan 1 ünlü dür. bütün fotoğrafları nı video larını gördüm arşiv bile yaptım tiksiniyorum artık bi özelliği kalmadı.
Bir inekle süt verme oranı aynı olan kafamdan büyük memesi olan bir kadındır.
her kadın gibi belli uzuvlara sahip bir kadın.

hayır ne bekliyordunuz ki? altın kaplama meme ucu mu görecektiniz ki bu hayal kırıklığına kapıldınız anlamıyorum.
gerçek anlamda ruhsal bir rahatlama getirdi bu kadın. o memeleri ölmeden görmek de nasip olduğuna göre gözüm açık gitmeyeceğim diğer tarafa.
leş kezbanlara umut olmuş kadındır.
ahahah arkadaşlar. resmen ahahaha'lık bir olaydır hatta assdfjdjfnrngfkj bile desem yeridir. şimdiii bizim kezbanlara gün doğdu moğdu yazılmış. katılmıyorum desteklemiyorum. o asalet yoksunu karının neresini kıskanıcam amk. bi tık sevinmedim değil hani o kadar abarttığınız kızın bildiğiniz babaannemden daha pörsümüş bi vücuda sahip olmasına. darısı kim'ciğimin de başına diyorum. amk çingeneleri yaa başımıza ilahe ilan ettiniz. iyi oldu amk. çook güzel oldu bi de sırtına mırtına attırmışlar be. estetikten bi haber yaratık belsiz köpek. kalas belli. odun. yanındaki herifle aynı bel ve göt ölçülerine sahip adam ondan daha naif,ince yapılı hatta. burası nefret kusma yerim artık. heer gün buraya pisliycem çok eğlenceli öptüüm hepiniziii.
islamiyetten hızlı yayılan bir ünlü manken . insanların çoğu bu mankenin açık fotoğraflarını görmek için bir tarafını yırttığı güzel model.
fotoğraflarına bakmadığım hatun. lan hiç meme görmemiş gibi yok şöyle yok böyle demenin nesi zevkli?

merak ettim şimdi yeşillendirsenize.
milletin gözünde değeri kalmayan kadın. ulan sanki bunlar ortaya çıkmadan önce beş vakit namaz kılıyordu bu kadın.
hayır yani ne bekliyordunuz ?
meme ve ötesi.
memeden daha başka olarak yüzü, gülüşü güzeldir bu kadının.
gizli saklı bir şey kalmadığına göre brazzers ile sözleşme yapması pek de kötü bir fikir değildir. memeden başka bir özelliğin olmadan bu kadar ünlenirsen, yarın biri gelir içini dışını ortaya döker; aha böyle kalırsın.

ne yapacak şimdi? brazzers iyi fikir bence *
sözlük eski verilen linkler artık kullanılmamaktadır.

yeni yaratıcı linkleri bulup burda ahalimizle paylaşmalıyız.