bugün
- uyudun mu yazan kız13
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri14
- gerçeği aramak10
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması16
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu9
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü15
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- true nun çaylak olması8
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- uludağ sözlük zirvesi32
- otizmliye cennet garanti mi8

entry'ler (258)
kız adımı bilmiyor. ben kızı kıskanıyorum yardım edin dostlar.
güvenliğinizi tehdit eden güvenliktir. gece gece evinize girer, sizi soyar sonrada hiç bir resmi makamda kaydı olmadığı için sikini sallay sallaya inine(suriyeye) geri döner.
edit: geri dönmek ne la?
edit: geri dönmek ne la?
konya. çok büyük lan. orada deniz olsa ülkeye katkısı daha faza olur.
not:konyalıyım.
not:konyalıyım.
yok lan nerden bilsin? tanrıda kim? dedirten sorunsaldır. bilsede umurunda olacağını sanmıyorum ama kendi rızası için yapılanları görüp içi acıyormudur? belki. bu da bizi tanrının içi olur mu? diye daha felsefik bir soruya götürür içinden, çıkılmaz
uzak durulması gereken kadındır. 1 şişe domestos içse gitmez o koku. domestes suyu değil lan domestos. belkide domatezdir? yoksa domatesmi?
seversin de açılamassın ya. işte o andan şu ana kadar olan anlar bütünüdür ve uzamaktadır. tabiki açılmadım, kolaysa git sen açıl. açılma lan niye açılıyorsun? neyse benim kafa yine gitti. gerçi onu gördüğüm andan beri kayıp ama... ne uzattırdınız be kavaşeler. içim acıyor lan işte, her aklıma geldiğinde göğüsümde bir tıkanıklık, bak işte o an da baya bir kötü. yine oldu. nefes alamıyorum lan.
ama viskiler masum değildi, göğüslerinin arasına akan terler ne kadar heyecanlandığını belirtiyordu. viskinin içindeki hap etkisini gösterdi.
--spoiler--
reserved.
--spoiler--
reserved.
--spoiler--
araba alacak parası olmayan, ama fakir de olmayan gururlu gençtir. tabi dönüş yolunda toplu taşımaya baş vuracaktır.
edit:nasılda unutmuşum, kendisi kadıköyde sevgilisi kartalda oturuyor ise sıçmıştır.
edit:nasılda unutmuşum, kendisi kadıköyde sevgilisi kartalda oturuyor ise sıçmıştır.
bu güzel insanla aynı hastalıktan ölme isteği uyandırır. ey arpa maltına etil alkol fermantasyonu yaptıran rabbim! içki içen pis avrupa ülkeleri ve abd ile içki içmeyen bizi aynı konuma getir.
amen
amen
atalarının maymun olduğunu idda etmezler. maymun ile ortak atadan geldiklerini(somut kanıtlara dayanark) savunurlar. bilimi severler falan filan.
yarrağınızla ilgili bir sorun varsa. sigortanın iptal olmasına kadar gidebilir.
bunlara inanan yazarlar hemen yaşlarını belli ederler. cin nedir? ey yüce bilim!!
riçhırd davkins
yanlış yazdım heralde.
yanlış yazdım heralde.
aslı kürt dili olmamasıdır,). farsça, arapça, türkçe ve az miktarda afrika dillerinden yapılan özel harmana kürtçe denmektedir. yani saf dil değildir, saf dil arayanlar için:
(bkz: güneş dil kuramı)
(bkz: güneş dil kuramı)
avatar(mavi yaratıkların olduğu)
kar canavarı(bu ney la?)
kar canavarı(bu ney la?)
internet sınırsız adı altında 100gb kotalı olduğu için vermeyen komşudur. teknoloji çağında 1 ayda 100gb ne la?
google osursa 1 milyon tb çıkar.
google osursa 1 milyon tb çıkar.