bugün

size bu ölü yaşamı hazırlayan sermaye sahibi egemen sınıftır. bu acımasız oyunun varlığı siz izin verdiğiniz sürece sürecektir.
(bkz: kurumsal kölelik)
modern kölelik değildir.

Hırs ge ihtiraslara kapılıp sevgiden vazgeçmek değildir.

benim için kariyer hayatimi kaliteli devam ettirmem için gereken maddi etkenlerden sadece biri. Kimse hayatinin sonuna kadar komik paralar kazanarak yasamak istemez diye dusunuyoruk. En azindan ben istemiyorum. Neden kariyer hedefleri sevgiyi bitirsin ki. çevrene daha faydali olabilirsin. Kolelige gelince, insanı özgürleştiren gerçektirm gerçek de sadece bir tanedir. Bu gerçeği bildikten sonra hayatina giren her şeyi daha çok seviyorsun fakat bir efsuna kapılıp gitmiyorsun. Çünkü gerçek bir tane. Seni özgur ve olumsuz kılan o Gerçek. Sadece tatminsizlikten gelen bir para hırsı insanin hayat kalitesini duşurur fakat manevi anlamda bir bebek olarak kalmayi birakip emeklemeye basladigimizda buyumek icin cabaladigimizda goruyoruz ki para, kadin, erkek, uyusturucu, şeytan hiçbir sey hayatimiza yon veremiyor cunku gercek bir tane Var. bir tane yol var. Bir tane yasam var. Bunu anlamak hayatin sirrini avuclarina almak demek. Işte bu mutluluk.
Hastalıktır.
çalışmaya bir taraflara yemeyen bazı zevatların bok attığı izmlerden biridir.

kariyer yapmak neden kötü olsun ki?

insanın yaşamını güzelleştirmesi, maddi gücünün arttırması, yaşam kalitesini yükseltmesi neden kötü olsun?

çocuğu bir oyuncak istediğinde alamamanın acısını yaşayan bir baba düşün. o eziklik adamın içine öyle bir oturuyor ki işte bu cinnetler, aile içi şiddetlerden buralardan çıkıyor.

paraya ulaşmayı istemek ayıp değildir.
anlamını bilmeyen yorum yapmasın aq. Anlamı para kazanmak istemek değildir. Kariyerin hayatındaki en öncelikli şey yapmak demek.
© copyright 2005 - 2026