bugün
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı16
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- kilolu olmak2
- abant su3
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- evli kadına kocan çok şanslı demek2
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- the whirl cold brew3
- çerçeve yasa7
- sinem dedetaş9
- kahveye naber lan avradını siktiklerim diye girmek2
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği13
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- 5 kişiyi tek yumrukla yere serme hikayem2
- allah 1 metin 2 rte 32
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı11
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı3
- sözlükte umursanmayan yazar3
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- hapisteki pkklıları affedilmesi3
- yoran insanların ortak özellikleri5
- ülke gündemini umursamamak3
- kısa boylu olmak6
- türkiye ve 7 ülkeden israil'e ortak tepki5
- ciddi düşünülen kızın dünya düz demesi6
- arkadaşlar çabuk buraya bakın3
- emret komutanım albayın kızı suzi6
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- en sevdiğiniz çiçek3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- renault 9 broadway12
- scream maskesi takıp beyzbolsopasıyla dolaşmak2
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- arkadaşlar çok acıktım3
- sozlüğün en yakışıklı erkeği olmam5
- sevgiliye hitap şekilleri6
- mason greenwood10
- batıl inançlar5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- vatan hainliğinden sıyrılmaya çalışmak2
- yeni parti'ye bağış yapanların yüzde 50'yi geçmesi4
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı4
- öğretmenlerin nöbeti5
- kırmızı kaka6
(bkz: mustafa bayram)
yıllar önce popstar kültürünün patlama yaptığı bir zamandı. oturmuş ailecek izliyoruz. bi kızcağız geldi hafif toplu, güler yüzlü vs. jüriye kendi şarkımı söylicem ama biraz müstahcen dedi. neyse efendim söylemeye başladı; hayatımın en zor anlarıydı, zira koltukta durmakta zorlandım. sözlerini eksiksizce yazıyorum, yeni nesil örnek alsın.
hey kameramanım
at kameranı gel kalmadı sabrım
hey kameramanım
sana doya doya sarılayım
çek beni sağdan soldan
zumla beni koynumdan
sana bir frikik verdim çaktırma canlı yayından...
hey kameramanım
at kameranı gel kalmadı sabrım
hey kameramanım
sana doya doya sarılayım
çek beni sağdan soldan
zumla beni koynumdan
sana bir frikik verdim çaktırma canlı yayından...
bu tayfanın içindeyim. ancak kameraman, sadece kamerayı kullanan kişi değildir. Kamerayı kullanmak başka, kameramanlık başkadır. bir kameramanın öngörüleri gelişmiştir. onlarca ihtimal arasından kombinasyon hesabı yaparak, gerçekleşmesi en yüksek olasılığı tespit ederler. çok sabırlı varlıklardır. 10 saniyelik bir görüntüyü çekmek için 10 saat beklerler. tehlikenin farkına önceden varıp gardlarını alırlar. mesleğin vermiş olduğu kusursuz refleksle gelen ani bir saldırıya daha ani bir karşılık verirler. çekim yaptıkları esnada yedikleri küfürlere sadece tebessüm ederek karşılık verirler ancak kameraya saldırıp zarar verdiğiniz zaman, hiç düşünmeden 5 kg lık anton bataryayı söküp kafanıza indirme ihtimalleri yüksektir. onlar için yer ve zaman kavramı yoktur. uyku halindeyken telsizi yanı başlarına koyarlar. uykudayken vuku bulan olayı nasıl duyacaklar demeyin zira onların bilinç altları uykudayken bile anonslara sürekli duyarlıdır. telsizden haber değeri taşıyan bir anons geçtiğinde anında yataktan fırlar ve olay yerine gider. hatta bazen polisten önce bir olay yerinde olurlar. acemi muhabirlere haberin nasıl toplanacağını ve nasıl sunum yapacağını öğretirler. meslek gereği, her türlü ortam ve şartlarda çalıştıklarından vücutları her türlü mikrobu önceden tanımıştır. bu nedenle bağışıklık sistemleri çok güçlüdür.
Ancak ne yazık ki magazin kameramanları yüzünden itibarımız yerlerde sürünmektedir. lütfen bizleri onlarla karıştırmayın. haber kameramanları (hangi kanal veya ajansta çalışıyor olursa olsun, hangi siyasi görüşü taşırsa taşısın) ekmek parası için tek amaçları o görüntüyü çekip kurumlarına ulaştırmaktır. Kameraman fikirlere karşı çıkmaz, art niyetli ve taraflı sorular sormaz. sadece emekçidir. ne varsa bu kanallarda var. vesselam...
Ancak ne yazık ki magazin kameramanları yüzünden itibarımız yerlerde sürünmektedir. lütfen bizleri onlarla karıştırmayın. haber kameramanları (hangi kanal veya ajansta çalışıyor olursa olsun, hangi siyasi görüşü taşırsa taşısın) ekmek parası için tek amaçları o görüntüyü çekip kurumlarına ulaştırmaktır. Kameraman fikirlere karşı çıkmaz, art niyetli ve taraflı sorular sormaz. sadece emekçidir. ne varsa bu kanallarda var. vesselam...
izlediğimiz her videoda, filmde, hatta fotoğraf karelerinde bile orada olmasına rağmen çoğunlukla unutulan hiç görülmeyen adamdır.
Gündemdeki Haberler