bugün
- dansöz izleme keyfi12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- aziz yıldırım12
- enayimiknatisii36
- yarın kpssye girecek yazarlar8
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- şu an dinlediğiniz şarkı2
- online listesinden manita beğenmek7
- insan olmaya ceyrek kala26
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- serhat kılıç13
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- uzak durulası insan modelleri3
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması6
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- geceye bir söz bırak8
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- hangi renksiniz17
- ismail kartal8
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- evde dondurma yapmak5
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- anın görüntüsü24
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- limonlu dondurma4
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- milan skriniar5
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- sözlükteki şer çetesi12
- ragnarın memeleri5
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- flat white3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- s'i l v'e r m'i s t29
- seri eksici6
- beşiktaş8
- tolga sarıtaş2
- gocu50
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- sözlükte herkesin avcı olması12
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- sözlükteki zorbalar12
kamalizm dini denilerek küçümsenen mis gibi düşüncedir. mottosu akıl ve bilimdir.
eskiden girilmiş entariler ise rezalet. godumun dincileri yine mağduriyet kasmışlar. kamalizm diniymiş.. ne yapmış kemalizm? kemalistler terör örgütleri mi kurmuş? insanların kafalarını mı kesmiş? kadınlara recm cezasını mı uygulamış? erkeklere huri vaat edip kadınları aşağı varlıklar olarak mı addetmiş? cihat anlayışı ile her yeri kana mı bulamış? önüne gelen milleti asimile mi etmiş? tarikatlarda çocuklara mı tecavüz etmişler? insanları kamyonla mı ezmişler veya onları diri diri yakmışlar mı?
bir dk ya, bunların hepsini müslümanlar yaptı ve hala yapmaya devam ediyorlar. eğer ben müslüman olsaydım diğer müslümanlar adına utanırdım. bir ülke bu kadar kanı bozuk, soysuz yetiştiremez ya.
size sürekli baskı uygulanacak, kırbaçlanacaksınız, özgürlüğünüz tamamen elinizden alınacak. sizin gibi kölelere ancak böyle yaranılır. aşağılık kompleksine, tükenmişliğe bak. yazık lan sizin gibilere. bir insan kendini böyle bok ve bir hiç yerine koyamaz çünkü.
eskiden girilmiş entariler ise rezalet. godumun dincileri yine mağduriyet kasmışlar. kamalizm diniymiş.. ne yapmış kemalizm? kemalistler terör örgütleri mi kurmuş? insanların kafalarını mı kesmiş? kadınlara recm cezasını mı uygulamış? erkeklere huri vaat edip kadınları aşağı varlıklar olarak mı addetmiş? cihat anlayışı ile her yeri kana mı bulamış? önüne gelen milleti asimile mi etmiş? tarikatlarda çocuklara mı tecavüz etmişler? insanları kamyonla mı ezmişler veya onları diri diri yakmışlar mı?
bir dk ya, bunların hepsini müslümanlar yaptı ve hala yapmaya devam ediyorlar. eğer ben müslüman olsaydım diğer müslümanlar adına utanırdım. bir ülke bu kadar kanı bozuk, soysuz yetiştiremez ya.
size sürekli baskı uygulanacak, kırbaçlanacaksınız, özgürlüğünüz tamamen elinizden alınacak. sizin gibi kölelere ancak böyle yaranılır. aşağılık kompleksine, tükenmişliğe bak. yazık lan sizin gibilere. bir insan kendini böyle bok ve bir hiç yerine koyamaz çünkü.
Diyenin aklınca alay ettiğini zannettiği lakin 1936-1937 arası Kemalizm ideolojisinin resmi adıdır. Atatürkçülük tabiri Atatürk'ün vefatından sonra yaygınlaşmıştır.
Öncesinde Atatürk'ün takipçilerine Kemalist, Kemalci ve Kemalî gibi isimler verilirdi.
Öncesinde Atatürk'ün takipçilerine Kemalist, Kemalci ve Kemalî gibi isimler verilirdi.
biat kültürüdür.
Mustafa Kemal paşayı bir dinin merkezine yerleştirenler,
kendisine en büyük saygısızlığı yapıyorlar.
tabii ki bir istismar söz konusudur. her önüne gelen kripto ve Ermeni tohumu,
devlet kurucusu diye Atatürk adını öne sürüp,
her türlü devlet ve millet düşmanlığını savunma peşinde. Bunlar Atatürkçülüğü sadece rakı içmekten ibaret gösterenler, bunlar Atatürk’ün adını öne sürerek, bebek katili teröristlerle ittifak yapanlar, bunlar Müslüman Atatürk’ü kullanarak, siyasal kafirizmi ve fitneyi savunanlar.
Mustafa Kemal paşayı bir dinin merkezine yerleştirenler,
kendisine en büyük saygısızlığı yapıyorlar.
tabii ki bir istismar söz konusudur. her önüne gelen kripto ve Ermeni tohumu,
devlet kurucusu diye Atatürk adını öne sürüp,
her türlü devlet ve millet düşmanlığını savunma peşinde. Bunlar Atatürkçülüğü sadece rakı içmekten ibaret gösterenler, bunlar Atatürk’ün adını öne sürerek, bebek katili teröristlerle ittifak yapanlar, bunlar Müslüman Atatürk’ü kullanarak, siyasal kafirizmi ve fitneyi savunanlar.
Biat kültürü olmakla itham edenler Türk-islam "milliyetçileri" olan ideoloji. Dünyanın en trajikomik fıkrası.
Ne millet ve devlet düşmanlığı yapmışlar o da meçhul. Sınırları açıp ülkeye 10 milyon ne idüğü belirsiz mi doldurmuşlar? Kaynaklarını peşkeş mi çekmişler? Bunları yapanların ideolojisi "Kamalizm" değil halbukse.
Ne millet ve devlet düşmanlığı yapmışlar o da meçhul. Sınırları açıp ülkeye 10 milyon ne idüğü belirsiz mi doldurmuşlar? Kaynaklarını peşkeş mi çekmişler? Bunları yapanların ideolojisi "Kamalizm" değil halbukse.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar