bugün

isveçli bilim adamlarının yapmış olduğu araştırmaya göre erkeklerin pek hoşuna gitmeyecek etki ortaya çıkmış ilişkidir. *
bu araştırma sonucuna göre düzenli olarak kahve tüketen kadınların memelerinde küçülme oluyormuş.

sadece kahve değil müsebbip, kafein içeren tüm içecekler.

bu durumda kola dahil tüm kafeinlere dikkat ediyoruz ve günde 1 fincandan fazla kahve içmiyoruz.

kola için bir şey deme gereği duymuyorum, zira güzel kadın kola içmez ki zaten.
çok önemli bir olay. kahveye karşıyız.

hatta linkte vericeğim ülkelerin acilen yerle bir edilmesi gerekir ki kadınlarımız içecek kahve bulamasın. memeler büyüsün.*
http://www.kahvecini.com/...kahve-ureten-ulkeler.html
önce ne alaka 2li dediğim ve okduktan sonra görüp geçirdiklerimden yola çıkarak yanlış olduğunu düşündüğüm araştırmadır. koca memeli olupta hergün 3-4 kahve tüketen en az 3 hatun tanıyorum. onlarda benim gibi kahve keşi. *
için efendim için, isveçli bilim adamları halt etmiş. *
bir kız arkadaşım vardı uzun zaman önce, abartmıyorum günü 2 litre kola içmeden geçirmezdi. kız su yerine kola içerdi hatta ve memeleri de gayet güzel, dolgundu. şimdi uzun zaman sonra aklımı kurcalayan ise eğer bu araştırma doğruysa o kadar kola tüketmeseydi başımı yasladığım o tombik memeler, kimbilir nasıl memeler olurdu? düşünmeden edemiyorum sözlük.
© copyright 2005 - 2026