bugün
- 1948 arap israil savaşı6
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- acı acı osurmak3
- bira4
- üniversite okumanın gereksiz olması4
- tai lung26
- su bardağı ile çay içmek7
- sözlük erkeklerinin yaptığı yemekler2
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- cinlerden yardım alan platformlar3
- fenerbahçe18
- muskadan medet uman müslümanlar3
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı7
- bütün dinlere inanmamak3
- askerden sonra dikkat çekmek4
- osuruktan şiirler89
- anderson talisca6
- nervio varıdı nerede o8
- çıplaklıktan tahrik olanlar sapıktır2
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- türkiye de emeklilik2
- kadının kalbine giden yol4
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- sözlük dayısı dövmek6
- ismet gurbuz 202411
- günün şarkısı2
- anın görüntüsü20
- victor osimhen19
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi3
- kıyamet2
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- commodore 642
- corpus hermeticus4
- muslettin amca10
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- ben hiç ak partiye oy vermedim2
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- içki şişeleri3
- yemeksepeti4
- steam arkadaşı aranıyor5
- arkadaşlar selam4
- balkanlar da sarışın olmaması4
Diyete girmek isteyen kız beyanıdır evet.
Savcılığa bildirildi.
Burası eksi olmadığını söyledim yine söyleyeyim.
Tanım
Bir anarşist sloganı.
Burası eksi olmadığını söyledim yine söyleyeyim.
Tanım
Bir anarşist sloganı.
(bkz: hain düşman al sana bonbe)
öhöm.
bilişim suçları büro amirliğindeki tüm polislerimize hürmetlerimi sunarım.
öhöm.
bilişim suçları büro amirliğindeki tüm polislerimize hürmetlerimi sunarım.
bizler bu memleketin sevdalılarıyız .
bu memlekette rahat ve huzur içinde yaşamamız için hayatlarını feda eden polis ve askerlerimiz başımızın tacıdır .
onlara beş vakit namazlarımızda dua ederiz .
hainler varsın sevmesin biz onları seviyoruz
bu can bu tende oldukça sevmeye devam edeceğiz .
bu memlekette rahat ve huzur içinde yaşamamız için hayatlarını feda eden polis ve askerlerimiz başımızın tacıdır .
onlara beş vakit namazlarımızda dua ederiz .
hainler varsın sevmesin biz onları seviyoruz
bu can bu tende oldukça sevmeye devam edeceğiz .
Adam olmayan yazar beyanidir.
Arkadaş sunu anlamıyorum bir insan nasıl olurda polise laf eder düşünün şöyle bi ya polisler 1 saat is bıraksa ülkenin halini düşünsene sen sokakta rahat yuruyebiliyosan benim alinterim sayesinde yuruyosun yatağında rahat yatiyosan benim sayemde ailenle güvenli bir şekilde geziyosan benim sayemde. Anlayin artik bunu basın sıkışınca aramasını biliyosun evine hırsız girince arama dayak yediğinde arama kaza yaptığında arama gasp edilince arama o zaman da seni göreyim ben...
Arkadaş sunu anlamıyorum bir insan nasıl olurda polise laf eder düşünün şöyle bi ya polisler 1 saat is bıraksa ülkenin halini düşünsene sen sokakta rahat yuruyebiliyosan benim alinterim sayesinde yuruyosun yatağında rahat yatiyosan benim sayemde ailenle güvenli bir şekilde geziyosan benim sayemde. Anlayin artik bunu basın sıkışınca aramasını biliyosun evine hırsız girince arama dayak yediğinde arama kaza yaptığında arama gasp edilince arama o zaman da seni göreyim ben...
yarın öbür gün evine hırsız girdiğinde ağlaya ağlaya 155 arayacak insan söylemi. bu ülke için şehit olan polislere haksızlıktır bu.
Bir eylemci sözü.
Adaletsizliğin, hukuksuzluğun sembolü polis demişsin ama hak ve hukuk noktasında polisin karar noktası olmadığını öğrenememişsin.
Ilk cümlende hak he adaletten bahsederken, ikinci cümlede; hiçbiriniz ve herbiriniz diye başladığın genellemelerde senin düşündüğün gibi olmayan polislerin hakkını ihlal etmişsin.polise taş atın diyerek de hukuku çiğnemişsin.
Ikiyüzlüğüne hiç aldırmadan hemen bir otobüse bin( sakın kart basma ), tuzluçayıra git ve senin gibi ne kadar aklı kıt varsa gaza getir.belki kafana bir tip1 olsun, bir zet olsun, bir fn olsun isabet eder de, kahraman olursun.
Adaletsizliğin, hukuksuzluğun sembolü polis demişsin ama hak ve hukuk noktasında polisin karar noktası olmadığını öğrenememişsin.
Ilk cümlende hak he adaletten bahsederken, ikinci cümlede; hiçbiriniz ve herbiriniz diye başladığın genellemelerde senin düşündüğün gibi olmayan polislerin hakkını ihlal etmişsin.polise taş atın diyerek de hukuku çiğnemişsin.
Ikiyüzlüğüne hiç aldırmadan hemen bir otobüse bin( sakın kart basma ), tuzluçayıra git ve senin gibi ne kadar aklı kıt varsa gaza getir.belki kafana bir tip1 olsun, bir zet olsun, bir fn olsun isabet eder de, kahraman olursun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar