bugün
- en iyi antidepresan7
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- kötü biri olduğunu bilmek4
- deli olduğunun farkına varmak6
- acıkmamak için öneriler5
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- true denilen yazar10
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- arkadaşlar nasılsınız6
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- diyanetin abd'deki villaları8
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- iç sesin sürekli konuşması3
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- ışınlanma2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- adalet duygusu2
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- gammazlar çetesi18
- gecenin şarkısı4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- cilgincapkin221
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- cibali sahil3
- otobüs muavini3
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- iyi geceler arkadaşlar2
- parası olduğu halde işe giden insan2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- ölümü merak edip ölmek2
- giden gider2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- en iyi türkçe klip3
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- can sıkıntısından kendine sarmak2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- sarı yeleli aslan trump8
- clydeless bonnie7
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
ntv sözlük admini. güntekin onay yağcısı gibi duruyor. kendisi de olabilir tabii.
bazı kimseler tarafından rıdvan dilmen olduğu iddaa edilen ntv sözlük kurucusu.
(bkz: rıdvan dilmen in sözlük yazarı olması)
(bkz: rıdvan dilmen in sözlük yazarı olması)
ntv sözlüğün admini. gerçekten diğer adminlere* göre çok farklı bir yapısı var. yazarlarına karşı hem mesafeli hem samimi. çok alçak gönüllü bir insan olduğu her halinden belli oluyor. sözlüğü yönetiş biçimi çok naif ve duyarlı. ilerde ünlü olacağa benziyor.
moderatörlüğü beceremeyen ntv sözlük moderatörü. tek işi yalakalık etmek.
kendi totosundan sözlük formatı üretmiş, bununla kalmamış ntv sözlük jargonu adı altında, diğer sözlüklerden gelme kültürleri çarpıtıp, onun demesine, kendine has üslubuyla bir sözlük türetmeye çalışıyor. ayrıca kendisine ayar verilmesine asla tahammül edemeyen bir insan. kendini beğenmişliği de cabası. kendi nick altında sürekli, "çok iyi biri", "aslanım moderatörüm", "kaplanım canım benim", "ckk shekerr yhaaa" gibi kendisine övgüler yağdıran entryler var. çünkü kendisi aleyhine herhangi bir entry görünce direk silip, yazarı siliyor yahut çaylak yapıyor.
en ayar olduğum özelliği ise, girdiğiniz entry de kendisine yahut ntv'de çalışan herhangi bir kimseye ayar vermişseniz, hemen entry yi silip sizi 1 hafta süreyle çaylak yapıyor. bazen girdiğiniz entry yi rotüşlüyor, kafasına göre şeyler yazıyor.
yukarıda yazılanların hepsi, moderatör olarak yazar üzerinde sağlam bir etki bırakmak için yapılıyor olabilir. nihayetinde yeni bir sözlük. fakat bu kişinin, moderatör olmasından ötürü kendi entry lerini eksi oylayan yazarları görebilme yetkisi olduğundan, bunlara bakıp bakıp kendisini eksi oylayan kişilere özel mesaj atıp "neden eksi oyladınız" diye sorabiliyor. işte bu derece tahammülsüz bir insan.
kendi totosundan sözlük formatı üretmiş, bununla kalmamış ntv sözlük jargonu adı altında, diğer sözlüklerden gelme kültürleri çarpıtıp, onun demesine, kendine has üslubuyla bir sözlük türetmeye çalışıyor. ayrıca kendisine ayar verilmesine asla tahammül edemeyen bir insan. kendini beğenmişliği de cabası. kendi nick altında sürekli, "çok iyi biri", "aslanım moderatörüm", "kaplanım canım benim", "ckk shekerr yhaaa" gibi kendisine övgüler yağdıran entryler var. çünkü kendisi aleyhine herhangi bir entry görünce direk silip, yazarı siliyor yahut çaylak yapıyor.
en ayar olduğum özelliği ise, girdiğiniz entry de kendisine yahut ntv'de çalışan herhangi bir kimseye ayar vermişseniz, hemen entry yi silip sizi 1 hafta süreyle çaylak yapıyor. bazen girdiğiniz entry yi rotüşlüyor, kafasına göre şeyler yazıyor.
yukarıda yazılanların hepsi, moderatör olarak yazar üzerinde sağlam bir etki bırakmak için yapılıyor olabilir. nihayetinde yeni bir sözlük. fakat bu kişinin, moderatör olmasından ötürü kendi entry lerini eksi oylayan yazarları görebilme yetkisi olduğundan, bunlara bakıp bakıp kendisini eksi oylayan kişilere özel mesaj atıp "neden eksi oyladınız" diye sorabiliyor. işte bu derece tahammülsüz bir insan.
ntv sözlükte kendisinin kıçını yalamadım diye üç hesabımı da kapatan adminimsi.
ben açtım o kapadı, ben açtım o kapadı*...öyle gitti işte.
ben açtım o kapadı, ben açtım o kapadı*...öyle gitti işte.
--spoiler--
arkadaşlar, bir bozulma görüyorum sözlük içi hal ve davranışlarınız da. çatışma ve kötüye doğru bir safha oluşturma uğraşı seziyorum. din, ırk ayırımı, inanç biçimlerini yargılamak ve hakaret etmek sözlüğümüzde yasak. bunlara uymayan yazarlara uygun yolu gösterir ve çıkışa doğru gitmelerini hızlandırırız. bizim amacımız bilgilendirmek. düzgün kişilikli, doğru ve saygılı yazarların paylaştığı bilgileri istiyoruz biz. umarım böyle devam etmez. devam ederse gerekeni yapacağımdan emin olabilirsiniz.
--spoiler--
--spoiler--
arkadaşlar, kalitenizi lütfen düşürmeyin. kadın-erkek çatışmasına yönelik başlık veya entry girmeyin. sadece polemik amaçlı, bir vasfı olmayan yazılar yazmayın.
böyle şeylerle uğraşmaktan, inanın hayatımızıda ki önemli detayları kaçırmaya başladık. bırakın diğer sözlükler kendi yollarından gitsinler, bizim yolumuz ve amacımız çok farklı. bizim gittiğimiz yolda, saygısızlığa ve seviyesizliğe yer yok.
bilinçli, kültürlü ve aktüel bilgiye fazlasıyla sahip yazarlar olmanız en büyük dileğim.
--spoiler--
gelişmeler kutucuğundan yazarlara selektör yapıp, "akıllı olun jupit burda" mesajı vermeye çalışıyor. yazık. kendisini lord zannediyor sanırım. ayrıca amaçları çok farklıymış, acaba sözlük kurarak dünyayı kurtarma planları mı yapıyorlar merak ediyorum.
arkadaşlar, bir bozulma görüyorum sözlük içi hal ve davranışlarınız da. çatışma ve kötüye doğru bir safha oluşturma uğraşı seziyorum. din, ırk ayırımı, inanç biçimlerini yargılamak ve hakaret etmek sözlüğümüzde yasak. bunlara uymayan yazarlara uygun yolu gösterir ve çıkışa doğru gitmelerini hızlandırırız. bizim amacımız bilgilendirmek. düzgün kişilikli, doğru ve saygılı yazarların paylaştığı bilgileri istiyoruz biz. umarım böyle devam etmez. devam ederse gerekeni yapacağımdan emin olabilirsiniz.
--spoiler--
--spoiler--
arkadaşlar, kalitenizi lütfen düşürmeyin. kadın-erkek çatışmasına yönelik başlık veya entry girmeyin. sadece polemik amaçlı, bir vasfı olmayan yazılar yazmayın.
böyle şeylerle uğraşmaktan, inanın hayatımızıda ki önemli detayları kaçırmaya başladık. bırakın diğer sözlükler kendi yollarından gitsinler, bizim yolumuz ve amacımız çok farklı. bizim gittiğimiz yolda, saygısızlığa ve seviyesizliğe yer yok.
bilinçli, kültürlü ve aktüel bilgiye fazlasıyla sahip yazarlar olmanız en büyük dileğim.
--spoiler--
gelişmeler kutucuğundan yazarlara selektör yapıp, "akıllı olun jupit burda" mesajı vermeye çalışıyor. yazık. kendisini lord zannediyor sanırım. ayrıca amaçları çok farklıymış, acaba sözlük kurarak dünyayı kurtarma planları mı yapıyorlar merak ediyorum.
güncel Önemli Başlıklar