bugün
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar3
- hükümet değişse ülke düzelir mi2
- aşk acısı çekiyorum sözlük9
- nickten isim tahmini yapmak10
- orjinalinden iyi coverlar2
- the blair witch project2
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- zorunlu eğitim9
- sözlüğün boşalması3
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler2
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- guinness birası4
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- haramidere de haramilik yapmak5
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- batıl inançlar7
- sinem dedetaş11
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- muşlettin amca3
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi2
- büyük filmlerden büyük replikler3
- kilolu olmak5
- mason greenwood11
- çerçeve yasa7
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- yürüyen bok4
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- mazot fiyatlarının suçlusu2
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- kedin mi var derdin var4
- renault 9 broadway12
- ev ödevi2
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- velvet hanım ile kahve içmek8
- zall adlı yazar4
- 15 temmuz tiyatro mu7
- ispanya6
- erdogan'a suikast timi itirafı8
ilerde, inşallah yapmayı planladığım meslek.
Her yer buralar gibi degil ki. Millet kariyer pesinde. Bu gibi durumlarda cok bulunmadigi icin hizmet olmus avrupada artik.
erkek sex kölesi.
Niye var olduğunu asla anlayamadığım bir meslektir. Şimdi herkes Abaza. Kadınlar neden para karşılığı biriyle birlikte olur bir dolu Abazanın kaynadığı dünyada bilmiyorum.
Kendini jigolo olarak yansıtan yazarlar sözüm size. Yarın gelin kondom olarak ise başlayın.
Kadinlarin zorlugunu anlatan belgesel. En sonunda Adam pes eder ve onla iliskiye girmek isteyenleri tercih etmeye baslar.
ciguli?
yollu erkek olsa gerek.
yollu erkek olsa gerek.
hayatta yapamayacağım iş.
abi bir kere sağlam mide ister. daha sonra biraz ruhsuzluk, hissizlik ister. gözlerimi kaparım vazifemi yaparım insanı olmanız gerekebilir.
abi bir kere sağlam mide ister. daha sonra biraz ruhsuzluk, hissizlik ister. gözlerimi kaparım vazifemi yaparım insanı olmanız gerekebilir.
türkiye de tutmayacak bir meslek. meslek mi hobi mi artık belki istanbulda vardır yaygın olarak sadece. yani internetten arayıp çağırma muhabbeti yok kadınlardaki gibi.
para karşılığı yaşlı kadınlarla ilişkiye giren erkek. tez vakitte çükü kopar inşallah.
para karşılığında kadınlarla yatan erkek.
Parasıyla s..en adam. ilginç bir meslek. Talep edenler yaşlı ise işleri zor. Ama öbür türlü , güzel meslek lan. Evet.
bir meslek. bir iş. bir hayat tarzı.
Argoda seks işçiliği demektir.
Gigolo.
Fransızca'dan gelmistir.
Türkcesi tokmakçıdır.
Eşek siken toplumlarda anormal karşılanması tuhaftır.
Fransızca'dan gelmistir.
Türkcesi tokmakçıdır.
Eşek siken toplumlarda anormal karşılanması tuhaftır.
Erkeğin mezhebi geniş halidir.
paralı askerlik gibi bir şey.
anladığım kadarıyla böyle reklamlara da imza atabilen kişilerdir: *
https://www.youtube.com/watch?v=qWDEiXwXd28
https://www.youtube.com/watch?v=qWDEiXwXd28
(bkz: paralı tokmakçı)
tabiri caiz ise erkeğin paralı tokmakçısıdır. hele ki dul ve bayağıdır ilişkiye girmemiş kadınlar vardır resmen sömürürler iyi de para verirler dikkat edilmesi gereken en büyük husus temizliktir. çok temiz olsun.
Pek az bilinse de doktorluk, polislik, öğretmenlik gibi marşı olan bir mesleğin erbabı.
(bkz: Bas bas paraları leyla yaa)
(bkz: Bas bas paraları leyla yaa)
Bulsam hic kacirmayacagim, delisi olacagim işi yapana verilen addir.
buyrun benim.
boy: 183 / 18 cm
kilo: 83
vücut tipi: atletik
ten rengi: esmer
saç rengi: siyah ( uzun saçlı )
göz rengi: siyah
ayakkabı numarası: 43
barınma durumu: 3+1 doğalgazlı evde tek başına
maddi durum: iyi
eğitim: yüksek lisans
doğum yeri: ege
performans: 1. 10 / 2. 20 / 3. 20-30 / 4. 20-30 dk ortalama
sevişme süresi: ön sevişme de dahil her sevişme yaklaşık 1 saat
nasıl biri: sevişme, öpüşme, oynaşma, seks, oral, masaj vs herşeyi çok güzel yapar. sakin ve eğlencelidir. insana, doğaya, hayvana, bitkiye saygılı biridir. buradan çıkarım yapın hanzo biri çıkmayacak karşınıza buna emin olun.
alkol-sigara: alkol sosyal içici ( alkolü aramam ) - sigara bildiğin içici ( sigarasız olmuyor )
amaç: fuck + buddy. yani sadece yatak arkadaşlığı değil, yatak dışında geçirilen zamanlar da da keyifli bir birliktelik olsun isterim. karşımdakine bunu sağlamaya çalışırım. partnerimi yalar yutarım. oral yaparım, okşarım, masaj yaparım, sarar öper koklarım, severim, çok fena zikerim * biraz iyiyim seks ve alet boyutları konusunda. rocco olma yolunda ilerliyorum ama o tabiki daha iyi * sadece bedensel tatmin değil birlikte geçirilen sürelerde duygusal olarak da tatmin olmak gerekir diye düşünüyorum. yani iyi birer arkadaş olmak lazım. sana da uyarsa günlük hayatta araşır konuşur dertlerşiriz.
önemli notlar:
iyice tanışıp güvenini almadığı bir partnerim ile asla korunmasız ilişki yaşamam. işim gereği sık sık kan tahlili yaptırırım, kendimi iyi koruyorum sorunum yok. partnerim yakın tarihli kan tahlili yaptırıp getirirse o zaman korunmasız sevişebiliriz.
psikolojik sorunu olanlar lütfen uzak dursun.
bakımlı ve temiz olmak iyidir.
boy: 183 / 18 cm
kilo: 83
vücut tipi: atletik
ten rengi: esmer
saç rengi: siyah ( uzun saçlı )
göz rengi: siyah
ayakkabı numarası: 43
barınma durumu: 3+1 doğalgazlı evde tek başına
maddi durum: iyi
eğitim: yüksek lisans
doğum yeri: ege
performans: 1. 10 / 2. 20 / 3. 20-30 / 4. 20-30 dk ortalama
sevişme süresi: ön sevişme de dahil her sevişme yaklaşık 1 saat
nasıl biri: sevişme, öpüşme, oynaşma, seks, oral, masaj vs herşeyi çok güzel yapar. sakin ve eğlencelidir. insana, doğaya, hayvana, bitkiye saygılı biridir. buradan çıkarım yapın hanzo biri çıkmayacak karşınıza buna emin olun.
alkol-sigara: alkol sosyal içici ( alkolü aramam ) - sigara bildiğin içici ( sigarasız olmuyor )
amaç: fuck + buddy. yani sadece yatak arkadaşlığı değil, yatak dışında geçirilen zamanlar da da keyifli bir birliktelik olsun isterim. karşımdakine bunu sağlamaya çalışırım. partnerimi yalar yutarım. oral yaparım, okşarım, masaj yaparım, sarar öper koklarım, severim, çok fena zikerim * biraz iyiyim seks ve alet boyutları konusunda. rocco olma yolunda ilerliyorum ama o tabiki daha iyi * sadece bedensel tatmin değil birlikte geçirilen sürelerde duygusal olarak da tatmin olmak gerekir diye düşünüyorum. yani iyi birer arkadaş olmak lazım. sana da uyarsa günlük hayatta araşır konuşur dertlerşiriz.
önemli notlar:
iyice tanışıp güvenini almadığı bir partnerim ile asla korunmasız ilişki yaşamam. işim gereği sık sık kan tahlili yaptırırım, kendimi iyi koruyorum sorunum yok. partnerim yakın tarihli kan tahlili yaptırıp getirirse o zaman korunmasız sevişebiliriz.
psikolojik sorunu olanlar lütfen uzak dursun.
bakımlı ve temiz olmak iyidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar