bugün
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler9
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı4
- sözluk kız ayarlama yeri değildir9
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bir gün ölecek olmak6
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi8
- en iyi terapi6
- uludağ sözlük ai3
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- kaos show2
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması4
- alternatif sözlük arayışı2
- kızları etkileme taktiklerini başaramayan erkek3
- ismail kartal9
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- bugün ne yedin10
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- müzik dinlemenin felsefesi5
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- güne bir şarkı bırak14
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- futbol13
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- anın görüntüsü20
- chp'nin marka değeri düştü3
- şu anda ne yapıyorsun19
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- hayatın anlamsız olduğu anlar3
- arda güler egosu6
- hayvan barınağında bok temizleme cezası alan kürt2
- sözlükte kendini kadın yapan erkekler3
- çözüm süreci2
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak4
- beren saat2
- utangaç hatun2
- yanlış mesleği seçtim denilen an2
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
- 30 lu yaşlar14
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- evlenmek için gereken minimum para5
- sıla gençoğlu2
- kızların evlenmek için 150 gram altın istemesi2
- 17 haziran 2026 gökyüzünde ay yıldız olması3
- intihar etmek10
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- 18 haziran 2026 gana panama maçı2
Şu günlerde reklamları dönen 35 çeşit tadı barındıran ilginç şekerleme.
Bildiğin Harry Potter serilerinde bahsediler "Bertie Bott's Every Flavor Beans" lan bu. Şerefsizim aklıma gelmişti zamanında sermaye bulup üretime geçemedim.
Bildiğin Harry Potter serilerinde bahsediler "Bertie Bott's Every Flavor Beans" lan bu. Şerefsizim aklıma gelmişti zamanında sermaye bulup üretime geçemedim.
android işletim sistemlerinde en sık sık karşılaşılan dokunmatik tepkinin gecikmesi problemini çözmüş yeni android sürümü.
google bu yeni android sürümünden çok ekmek yiyecek gibi durmaktadır. tüm insanlığa hayırlı olsun.
google bu yeni android sürümünden çok ekmek yiyecek gibi durmaktadır. tüm insanlığa hayırlı olsun.
(bkz: şimdi nokia düşünsün)
android'in 2.3.6 gingerbread sürümünden geliştiriciler sayesinde pat diye atlanabilecek sürümdür.
not: samsung galaxy i9000'e yükledim. deniyorum şu an bir rom'u ve gerçekten yapmış adamlar dedirtiyor insana. taktirlerimi super mario gibi topluyorlar vallahi.
not2: bilen bilir, galaxy i9000'in ram i 364 mb olarak görünüyor gingerbread'de. jb ye ait bir rom ile bu 400 mb ye kadar çıkıyor. stabilliğine de diyecek yok.
not: samsung galaxy i9000'e yükledim. deniyorum şu an bir rom'u ve gerçekten yapmış adamlar dedirtiyor insana. taktirlerimi super mario gibi topluyorlar vallahi.
not2: bilen bilir, galaxy i9000'in ram i 364 mb olarak görünüyor gingerbread'de. jb ye ait bir rom ile bu 400 mb ye kadar çıkıyor. stabilliğine de diyecek yok.
haftalardır beklediğim ancak Galaxy Wonder'a güncellemenin gelmeyeceği haberi yüzünden hayal kırıklığına uğradığım android sürümü. Galaxy Chat, Ace 2, Beam, Ace Plus ve Mini 2'ye gelen güncelleme nasıl gelmez anlamıyorum. neyse ki custom romlar var.
2012 xperia serisinin aldığı ve almaya devam edeceği android sürümü.
sony xperia s, sony xperia sl ve sony xperia acro s için mayıs sonu itibariyle resmi sürümleri piyasaya çıkmış olan güncellemedir.
http://forum.shiftdelete....guncellemesi-basladi.html
http://forum.shiftdelete....guncellemesi-basladi.html
portakal, yaban mersini, greyfurt, tatlı elma, balonlu sakız, muz, limon, ananas, türk kahvesi, kivi, şeftali, ahududu, çarkıfelek meyvesi, çilekli cheescake, mandalina, kayısı, gül, mango, böğürtlen, kola olmak üzere içinde yirmi farklı tat bulunduran karışık aromalı jelibonumsu şekerleme.
hollanda'dan ithal edilmektedir. 40 gr. paket fiyatı bakkallarda, marketlerde 0,50 tl dir.
(bkz: jelly beans)
çok önemli not: koyu sarı ve turkuvaz olanları sakın yemeyin tatları leş gibi. ayırın onları. hatta yanınızda bilmeyen bir arkadaşınız varsa ona verin hemen. zaten o "ıyyyy bunların tadı da leş gibiymiş diğerlerinden versene biraz" diyene kadar siz kalanları bitirmiş olursunuz*.
hollanda'dan ithal edilmektedir. 40 gr. paket fiyatı bakkallarda, marketlerde 0,50 tl dir.
(bkz: jelly beans)
çok önemli not: koyu sarı ve turkuvaz olanları sakın yemeyin tatları leş gibi. ayırın onları. hatta yanınızda bilmeyen bir arkadaşınız varsa ona verin hemen. zaten o "ıyyyy bunların tadı da leş gibiymiş diğerlerinden versene biraz" diyene kadar siz kalanları bitirmiş olursunuz*.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar