öğlenleri okeye aranan 4.
bu adamı tutuyorum ben. ve saygı duyuyorum. sadece limonsözlüğe kattıkları, çabası ve özverisinden ötürü saygıyı hakediyor bence. sabahlara kadar entry girdiğimizi hatırladım da şimdi. güzeldi be abi. o gece hoşuma gittiydi baya. saygılar.
yandan yemiş miyagi usta.
şafak vakti uzun eşekte yastık olur derler eskiler..
ac milan' a sabri sarıoğlu' nu götürmek için gece 01: 30' da istanbul' a gelen futbolun ve futbolcunun dostu, değerli yazar.
arap şeyhi olduğu söylentileri ayyuka çıktı.
huzur evlerinde ihtiyarlara;

POTEMA Dünya'da Tek
YATAGI Temizliyoruz enfeksiyon karş hijyen şart, arayın
tel no: 0900 900 49 50

yazılı brosurleri dağitan kişi.
afrikalı bir mülteci olduğu dedikoduları yayılmaya başladı.
mozambik göçmeni olduğu iddiaları var.
kız olsam ilk ona verirdim.
ibne olsam ilk ona verirdim.
erkek olsam ilk ona verirdim.
bakkal olsam veresiye vermezdim.
iskocya'nin mülayimshare beldesinde bulunan şatomun ısıtma sistemlerini kuracak olan sahıs.
bir dibidik cinsi.
(#4117318) bunu yazacak kadar delikanli, adam gibi adam bir yazar. kardesimdir. bosuna sevmedigim.
tanımam etmem,
iyi bir yazar. sözlüğün en komiklerinden. verdiği tepkiler özellikle yarıyor.
bana girdiği (bkz: anket lan bu) entrysi eksilenmiş adam..
mal mısınız birader, herif tanım yapmış gül gibi.. anketim ben.. benden daha mı iyi bileceksiniz?

bana girdiği derken.. oha..
kendisinin duyuru bölümünde şöyle bir haykırışı var;
--s--
sözlük bayanları
çok çok önemli (acayip hem de), bir araştırma için; sözlükteki bayanların; yaş, kilo, boy, yaşadıkları yer gibi bilgilerine ihtiyacımız var. ilgilenenlerin ben, rapper ninja ya da trixx ile iletişime geçmesi rica olunur, arzulanır. valla çok önemli..
--s--

ben arkadaşlık sitelerinde tanıştığım iyi kızların msn'lerini attım mesajla.
sözlükte tanıdığım bayan arkadaşların da kilolarını gönderdim.
yerel seçimler için heralde bu ihtiyaç.
test sonuçlarını bekliyoruz.
lan ne adamlarsınız!
(#4536305) istinaden.

kendisine teşekkür ettiğim. en kısa zamanda bir yolunu bulup geleceğim yer. adamların tabi suratı kızarır aynı yatakta benimle yatmak kolay değil derim. * tanışıp kaynaşmak kaynaşırken yakışlamak diyorum.
karşıt görüşü görünce salyalar saçmayıp düşünen, düzgün tartışma kültürüne sahip, akıllı bir yazardır kendisi.
yanlış okumadıysam üçüz doğurmuş yazar.. allah analı babalı büyütsün.. amin..
iskocya'nın mulayimshare beldesinde bulunan şatoma ısınma sistemini döseyen kişidir kendisi. ama bu işlemi yaparken benden tablo istemiş ben vermem hatiradir o demiştim. konuyla ilgili tablo budur;

http://www.latifm.com/art...rec-henri-la-toilette.jpg

iş bu suretle öperim.
uludağ moderne 134564181681. CIA screenshot'ını koydu diye saipsiz kişilere saldıran utanmaz yazar kişisi.

(bkz: sen tut ben vurayım)
(bkz: terbiyesiz ahlaksız)
(bkz: bana pezevenk dedi)
© copyright 2005 - 2026