bugün
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- muhtar gocu7
- gocu34
- benimle çok uğraşılması7
- sözlükte kendine cevap veren deli5
- okeyde taş çalma yöntemleri8
- sözlükte takıla takıla hayata adapte olamamak4
- sarapci koala hatayi20
- karınız için yeni yıkanmış perdeleri asar mısınız6
- ak partililerin apoya villa yaptırması15
- nasuh mahruki7
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem13
- sabahları nefret edilen şeyler15
- 20 ilde yeni nesil suç örgütü 155 gözaltı8
- kibarhergele7
- günün sorusu8
- menemene soğan koyup ülkeyi ikiye bölmek9
- karıncayı sikeceksin belini incitmeyeceksin3
- dönerciye gidip beni şaşırt demek8
- çeçenistan danışmanının cübbeli ahmet'i ziyareti8
- arkadaşlar oha gammaz olmuşum4
- iremga11
- hangi renk sizce kızlar3
- kendi cenazene erken gelmek6
- kolları damarlı erkek10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- kalitesiz insan3
- eksi almak icin girdi yazmak6
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz3
- sözlükte fake kız hesabı neden yok3
- günün şarkısı7
- hamferdi yazarlar6
- elissa4
- bademli yeşil zeytin3
- huzurluyken birden iş ortamını hatırlamak2
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- bu işin içinde bir iş var4
- deniz gül3
- yalın dinleyen erkek3
- yılbaşı gecesinin diğer gecelerden farkı olmaması7
- kinci sözlük2
- kadınların güçlü erkek tercihi19
- lotus esprit3
- gazze de enkazdan 17 yeni ceset çıkarılması4
- perde asmak4
- sol frame de entry girebilecek başlık bulamamak4
- suriye de mahsur kalmış yobaz bacılar4
- akepenin statü konusunu bilinçli ezdirmiş olması2
- anın fotoğrafı20
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek6
Filtre kahve sevenlerin kotu gun dostu.
Türkiye'de dağıtımı yapılan hazır kahvelerin en iyisi.
benden onayı almıştır fakat 70 gr mını kipadan 12.5 tl ye almam biraz koymuştur.
düz monarchını alıcam bu bitince indirimde yakaladığımda talep edebilirim ancak millicanoyu.
düz monarchını alıcam bu bitince indirimde yakaladığımda talep edebilirim ancak millicanoyu.
Öküz gibi pahalı olmasına rağmen içimi gayet güzel kahve. Fitre kahve ihtiva ediyor diye bu kahveyi seçenler bence guatamala kahvesini beğenebilirler.
Ben dün 250 gr öğütülmüş kahveye 14.90 verdim. Bence gayet de makul bir fiyat.
(bkz: tschibo)
Ben dün 250 gr öğütülmüş kahveye 14.90 verdim. Bence gayet de makul bir fiyat.
(bkz: tschibo)
filtre kahvenin yerini tam olarak tutmasa da idareten içimi yumuşak,aroması hoş olan kahvedir.
sabah sade kahve içme alışkanlığına yeni başlayana tavsiye edilir, zira bir gold kadar sert değildir.
sabah sade kahve içme alışkanlığına yeni başlayana tavsiye edilir, zira bir gold kadar sert değildir.
Piyasayı geriden takip eden birisi olarak henüz bugün edindiğim kahve. Günde 10 kupanın üzerinde kahve tüketen bir kafein-perest olarak neredeyse - biraz gereksiz bir iddia olacak- ilk yudumunda tat ve kalite tespiti yapacak düzeye geldiğimi söyleyebilirim. Hemen hemen her sertlikte ve her tür kahveyi içerim. Elbette bazıları öncelikli ve seçkindir.
Bugün bu kahveyi alıp şekersiz olarak test ettiğimde hafif içimini, ağızda içim sonrasında acı bir tat bırakmayışını ve lezzetini beğendiğimi ifade etmem gerek. Bana göre tek menfi yanı bardağın dibinde kalan telvemsi kalıntılar. Evet, öğütülmüş ve kavrulmuş kahveden oluşmasından kaynaklandığını biliyorum, aslına bakılırsa bu telvemsi şey "monarch" formuna ters. Yine de tavsiye ederim. Nasıl bir etki yaptığını ise sabah imtihan ettikten sonra edit olarak yazarım.
Ah, ayrıca sizin için bir ölçüt müdür bilemem ama sigara ile içimi gayet keyifli.
Bugün bu kahveyi alıp şekersiz olarak test ettiğimde hafif içimini, ağızda içim sonrasında acı bir tat bırakmayışını ve lezzetini beğendiğimi ifade etmem gerek. Bana göre tek menfi yanı bardağın dibinde kalan telvemsi kalıntılar. Evet, öğütülmüş ve kavrulmuş kahveden oluşmasından kaynaklandığını biliyorum, aslına bakılırsa bu telvemsi şey "monarch" formuna ters. Yine de tavsiye ederim. Nasıl bir etki yaptığını ise sabah imtihan ettikten sonra edit olarak yazarım.
Ah, ayrıca sizin için bir ölçüt müdür bilemem ama sigara ile içimi gayet keyifli.
Hazır granul kahveden guatamala kahvesine geçmeden önce bir dönem tükettiğim kahve. Pahalı olduğunu düşünüyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar