bugün
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- kadınların güçlü erkek tercihi20
- anın fotoğrafı20
- para tip fizik olmadan bir kız nasıl etkilenir11
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- sarapci koala hatayi13
- sözlükte eğlence arayan yazarlar10
- sözlük erkeklerinin kol kasları8
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız9
- telegram kullanan erkek8
- üzülünce halıya uzanmak10
- uludağ itiraf10
- kolları damarlı erkek6
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek5
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem7
- ortak2
- yazarların en sevdiği şeyler15
- aşk nedir8
- iremga7
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar7
- islamda namaz yoktur21
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz40
- aragorn'un düğününde damatlık giyen cüce4
- haydi yorgun mermi okula6
- fantastik sinemanın sıkıcılığı4
- aragornun düğününde havaya ok sıkan terbiyesiz elf4
- partiden partiye giden erkekle evlenir misiniz5
- jalapeno6
- çok zeki olup belli etmemek4
- akçomarların beynini açıp incelemek4
- yarın okulların açılacak olması5
- whatsapp grubu kuralım5
- zorbalanmaya alışkın insan6
- galatasaray12
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- reddit kullanan erkek4
- futbol8
- s'i l v'e r m'i s t21
- fenerbahçe14
- özgür özel9
- başı kapalı ama her şeyi torpilli tipler6
- kuş pisliği diye soyada sahip olmak3
- galatasaray 1 kocaelispor 02
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- elf gözlerim ebeminkini görüyor yakup3
- aşkım uruk hai olsam beni sever miydin3
- yol arkadaşım3
- elfler kadir kıymet bilmiyor anne3
Filtre kahve sevenlerin kotu gun dostu.
Türkiye'de dağıtımı yapılan hazır kahvelerin en iyisi.
benden onayı almıştır fakat 70 gr mını kipadan 12.5 tl ye almam biraz koymuştur.
düz monarchını alıcam bu bitince indirimde yakaladığımda talep edebilirim ancak millicanoyu.
düz monarchını alıcam bu bitince indirimde yakaladığımda talep edebilirim ancak millicanoyu.
Öküz gibi pahalı olmasına rağmen içimi gayet güzel kahve. Fitre kahve ihtiva ediyor diye bu kahveyi seçenler bence guatamala kahvesini beğenebilirler.
Ben dün 250 gr öğütülmüş kahveye 14.90 verdim. Bence gayet de makul bir fiyat.
(bkz: tschibo)
Ben dün 250 gr öğütülmüş kahveye 14.90 verdim. Bence gayet de makul bir fiyat.
(bkz: tschibo)
filtre kahvenin yerini tam olarak tutmasa da idareten içimi yumuşak,aroması hoş olan kahvedir.
sabah sade kahve içme alışkanlığına yeni başlayana tavsiye edilir, zira bir gold kadar sert değildir.
sabah sade kahve içme alışkanlığına yeni başlayana tavsiye edilir, zira bir gold kadar sert değildir.
Piyasayı geriden takip eden birisi olarak henüz bugün edindiğim kahve. Günde 10 kupanın üzerinde kahve tüketen bir kafein-perest olarak neredeyse - biraz gereksiz bir iddia olacak- ilk yudumunda tat ve kalite tespiti yapacak düzeye geldiğimi söyleyebilirim. Hemen hemen her sertlikte ve her tür kahveyi içerim. Elbette bazıları öncelikli ve seçkindir.
Bugün bu kahveyi alıp şekersiz olarak test ettiğimde hafif içimini, ağızda içim sonrasında acı bir tat bırakmayışını ve lezzetini beğendiğimi ifade etmem gerek. Bana göre tek menfi yanı bardağın dibinde kalan telvemsi kalıntılar. Evet, öğütülmüş ve kavrulmuş kahveden oluşmasından kaynaklandığını biliyorum, aslına bakılırsa bu telvemsi şey "monarch" formuna ters. Yine de tavsiye ederim. Nasıl bir etki yaptığını ise sabah imtihan ettikten sonra edit olarak yazarım.
Ah, ayrıca sizin için bir ölçüt müdür bilemem ama sigara ile içimi gayet keyifli.
Bugün bu kahveyi alıp şekersiz olarak test ettiğimde hafif içimini, ağızda içim sonrasında acı bir tat bırakmayışını ve lezzetini beğendiğimi ifade etmem gerek. Bana göre tek menfi yanı bardağın dibinde kalan telvemsi kalıntılar. Evet, öğütülmüş ve kavrulmuş kahveden oluşmasından kaynaklandığını biliyorum, aslına bakılırsa bu telvemsi şey "monarch" formuna ters. Yine de tavsiye ederim. Nasıl bir etki yaptığını ise sabah imtihan ettikten sonra edit olarak yazarım.
Ah, ayrıca sizin için bir ölçüt müdür bilemem ama sigara ile içimi gayet keyifli.
Hazır granul kahveden guatamala kahvesine geçmeden önce bir dönem tükettiğim kahve. Pahalı olduğunu düşünüyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar