bugün

/273
istanbul dan asla daha guzel olamayacak şehir. O ne lan öyle bi giriyon sahilden bi saatte çikiyon hepsi bitiyo bu kadar yani (bkz: swh).
Gavadiye.
güzel şehirdir izmirliler izmiri çok sever fakat şundan haberdar değiller izmir istanbulun bir yakasının yarısı falan anca eder anlıyor musunuz yani fanatikleşmeye gerek yok.
Kendisini değil ama kendisinin içinde geçirdiğim yılları anıları özlediğim şehir. Yoksa abartılacak birşeyi yok. Evet yok.. Belki biraz olabilir. Neyse ne özledim seni izmir.
7 yıl izmir'de yaşadıktan sonra şırnak'a gelmek.... kimin günahını aldım acaba bu kadar. çok özlenen şehir, kavuşacağım günü sabırsızlıkla beklemekteyim.
özellikle baharin bu zamanlarinda pek bi güzel olan , kendi yağında ve yazında kavrulan şehir .
çocukluğun envai çeşit doyasiya yaşandığı , karşıyaka boStanlı sahiline sıcak zamanlarda yapılan oturma akınlarının artık klasik bi hâl aldığı , ama tuhaf şekilde bu alışılmışlığin bile insanı evinde hissettirecek güzellikte oluşu . taşlara oturup yakamozu seyre dalmak .
kaynamış darı süt darılardan kendini alamamak .
've güzel ilçesi karşıyaka sız da olmaz tabi bi izmir .'
Herkesin isinde gucunde oldugu cogu ilden daha modern ve az yobazlasmis nacizane kentimiz.

Havasimidir denizimidir bilmem ama allahin agir yobazi bile medeniyet kokabiliyor.
hakkında bu kadar entry girilince sel olduğunu sandığım şehir.
Şeytanın kendi gibi melun tohumlarıyla ikamet ettiği şehir.
Rus yok arkadaş koca şehirde rus bulamıyorum.
nefes aldığım sürece yaşayacağım şehrim. nereye gidersen git bu şehir seni içine çekecektir.
izmirde öylece bir başıma herzaman ki gibi kaldım baksana şu işe hazorlan giyin kuşan herifin biri siktiri çeksin otur göt üstüne.
Kullanılmak kötüdür.
yazarlarına ulaşılması gerekilen şehir. kırmızı alarm arkadaşlar, bir ses verin.
artık yaz mevsimi'nin geldiği herkesin sokaklara,parklara döküldüğü doğup,yaşadığım şehir.
Şuan olmak istediğim yer.
kızlarının güzel olduğu idda edilen şehir.
2009 yılının haziran ayında gittiğim, 3 gün kaldığım, şehrin güzel olduğu fakat insanının anlayışsız olduğu kanısana vardığım 35 plakaya sahip il.

kordon boyu denen yerde balık tutan birine selamün aleyküm dedim, aleykümselam demedi bana. galiba yabancı bir şeyler söylediğimi sandı..
bende sallamadım tabi.

işte bu denli nasipsizlerin bulunduğu bir şehirdir ayrıca.

doğal açıdan güzel ama, insanı biraz kontak gibi.

afedersiniz ama öyle.

kızları da kendilerini güzel sana tiplerden oluşuyor. hasta mısınız nesiniz?
(bkz: mhp izmir mv ad senem kılıç ile buluşma)
Modern, demokrat, kibar vs. denmekte.. öyle değil aslında. Çıkın Alsancak'a chp lehine tezahürat yapın. aninda destek gelir kalabaliklardan. En kötü ihtimal kendi başınıza bağırmis olursunuz. AKP ya da HDP lehine aynı şeyi yapın ve görün demokrarikligi, modernligi ve nezaketi..
2 senedir yaşadığım muhteşem şehir
(bkz: deü)
havasıyla, kızıyla, erkeğiyle sadece egenin değil avrupanın da incisi niteliğinde türkiye de yaşanılabilecek tek şehir.
Dışardan gelen üniversite ögrencileri için cennet'tir, burda hayat hiç durmaz sürekli aktif sosyal bi şehir.
inşallah seneye orada olacağım dediğim şehir.
kanında ak troll trombosit kan taşımaanların şehri.y
Dönüp baktığımda gözüme büyük bir köy olarak görünen memleketim.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026