bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- yorgun mermi26
- gammazlama yapmamak13
- sözlükte erkekleri istemiyoruz7
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- aziz yıldırım11
- kızının düğününde oynayan baba5
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- kabalcı3
- aşık olmak8
- ölüm4
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- haysenin1212
- satranç haram yasaklansın7
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- rte tanrı değildir2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- çağrı isimli yazar5
- sözlükteki deliler2
- hallelujah2
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- bu köyden olsam ne olacak8
- gina carano13
- sözlükteki vatan hainleri4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- yapay zeka moderatörü15
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- beyazpenisliyabancı2
- yaz geceleri4
- galatasaray sözlük2
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- en gey özelliğiniz15
- aylık 336 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- diamond bosphoruss denen yazar7
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- kemal kılıçdaroğlu ülkemizin sigortasıdır2
- anın görüntüsü21
- toplu taşıma3
- katatespizartmasi15
- sydney sweeney'in memeleri3
- avukata vermek2
- sözlüğün kırbacı8
akdeniz kanı olduğundan dolayı sıcak kanlı, yardımsever ve misafirperver bir topluluktur. eğlenceyi, kaynaşması çok severler. sanat tarihi bu insanlara çok şey borçludur. hayatı "hayat" olarak yaşamayı seçmiş, çalışmayı sevmeyen, varsın para olmasın ama rahat olayım düşüncesini benimsemiş, kendileri gibi güzel bir kara parçasına sahip olan insanlar topluluğu.
age of empires the conquerors adlı oyunda şanslı olan ırk..
işçileri bir asker kadar güçlenebilir ve eğer çaylaksanız sizinle sürekli dalga geçmek isteyecek biri tarafından sadece işçilerle yenilip madara olabilirsiniz..
(bkz: şov yapmak)
(bkz: sen adam olmazsın)
işçileri bir asker kadar güçlenebilir ve eğer çaylaksanız sizinle sürekli dalga geçmek isteyecek biri tarafından sadece işçilerle yenilip madara olabilirsiniz..
(bkz: şov yapmak)
(bkz: sen adam olmazsın)
sıcakkanlılıkları, misafirperverlikleri, yardımseverlikleriyle insanı evinde hissettiren, gezmeyi, eğlenmeyi çok seven, rahat yaşayan, deniz ürünleriyle beslenen canayakın insanlar.
hayatın tadını onlardan daha güzel çıkaran başka bir millete mensup insan henüz görmedim.
ayrıca kızları rus kızlarına erkekleri italyan erkeklerine taş çıkarır.
ayrıca kızları rus kızlarına erkekleri italyan erkeklerine taş çıkarır.
erkeği de kızı da güzel olur. müzikleri ve dansları da ayrı bir güzel.
ispanyollar ben yollamam.
neden bilmem ama cok severim ispanyollari. sarkilari, danslari cok guzeldir. eglenceli gelirler bana.
türkiye'de yaşayan insanlar olarak belki de en uzak olduğumuz insanlardır. hem ispanya'dakiler hem de güney amerika'da yaşayanlar.
ispanyolların tarihi ve kültürüyle ilgili şeyleri çoğumuz bilmeyiz. sahi bu ispanyollar ne yapar ne eder ?
ispanyolların tarihi ve kültürüyle ilgili şeyleri çoğumuz bilmeyiz. sahi bu ispanyollar ne yapar ne eder ?
boğa güreşi ve futbol dışında dünyaya herhangi bir katkısı olmayan millet.
çalıştığım firmadırlar. iş arkadaşlarım dırlar. biz gibiler merak etme.
Adamlar ne 1. Ne 2. Dünya savaşında rol aldı. Hiç dünya gündeminde değiller. Ayrıca türkleri pek sevmezler.
Ama ben anlamını bilmediğim bi sempati duymuşumdur ıspanyollara.
Ama ben anlamını bilmediğim bi sempati duymuşumdur ıspanyollara.
clublarda twerk eşliğinde çalan ıptıs ıptıs şarkıların yaratıcalırıdır.
mesela bu şarkı yarı ingilizce yarı ispanyolca olmasına rağmen müzik ve tarz kesinlikle ispanyol tarzıdır.
http://www.youtube.com/watch?v=DUT5rEU6pqM
mesela bu şarkı yarı ingilizce yarı ispanyolca olmasına rağmen müzik ve tarz kesinlikle ispanyol tarzıdır.
http://www.youtube.com/watch?v=DUT5rEU6pqM
bayanları koca kalçalarıyla ünlüdür. hatta bazı ispanyol kadınlar sadece götten oluşmaktadır.
Dünya tatlısı, komik insanlar.henüz depresif, asık suratlısına rastlamadım.
ağzı kalabalık insanlar. bizim karadenizliler, italyanlar ve ispanyollar ciddi şekilde hızlı konuşuyorlar. ama ırkları dünyanın en güzel ırklarından, slavlarla yarışır latin ırkı.
ispanyol denildiğinde aklıma ilk antonio banderas gelir.
eskilerin fatihleri, cortezler'in* torunları şimdi 3-5 kat*lan piçine boyun eğiyor yahu. kepazelik resmen.
o güzel conquistadorlar santa maria'ya binip gittiler. geminin kalyonuna, insanın kat*lan'ına kaldık...
o güzel conquistadorlar santa maria'ya binip gittiler. geminin kalyonuna, insanın kat*lan'ına kaldık...
reis'in yaptırmadığı tek yollardır.
anca güçlerinin yettiği kuzey afrikadaki araplar ve afrika halklarıdır. öyle korkaktırlar bunlar.
mağribileri yendim diye zevkten dört köşe olan bir millettir.
mağribileri yendim diye zevkten dört köşe olan bir millettir.
latinlerin çingenelerle karışmış olan topluluğu. roma imparatorluğu zamanında iber yarımadasında yoğun bir çingene nüfusu vardı.
Latinlerin hintliler(çingene) ile karışmış koludur.
Çok koyu tenlilerdir. Güney iberyalıları kuzey Afrikalılardan ayıramazsınız tip olarak. O derece.
görsel
Biraz saftırlar. Evet
Biraz saftırlar. Evet
Boğaların analarıyla bir ilişkisi olduğundan şüphelendiğim millet.
Yoksa bir hayvanla sistematik olarak bu kadar uğraşmalarının başka bir açıklaması yok.
Boğanın boynuzlarını yakarak saatlerce korku içinde sağa sola koşturmasından ne zevk alıyorsunuz amını ırzını siktiklerim?
Yoksa bir hayvanla sistematik olarak bu kadar uğraşmalarının başka bir açıklaması yok.
Boğanın boynuzlarını yakarak saatlerce korku içinde sağa sola koşturmasından ne zevk alıyorsunuz amını ırzını siktiklerim?
ateşli, eğlenceli, hayatı keyif için yaşayan insanlardır. tek bir sorun var. herkesin ispanyolca bildiklerini zannederler. herkesle ispanyolca iletişim kurmaya çalışırlar. hem ispanyollar hemde dünyada ispanyolca konuşan her ülke için geçerli. yahu bilmiyoruz işte. neden hala zorluyorsunuz. kesinlikle ingilizce bilmezler. ingilizce konuşun dediğimizde sanki bir hakaret etmişiz gibi algılarlar. ısrarla ispanyolcaya devam ederler.
güncel Önemli Başlıklar