bugün
- true'nin acile kaldırılması8
- türk vatandaşları türktür7
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci7
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- ilk öpüştüğüm kız6
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler3
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- rus milfi3
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- burası instagram değil sözlük4
- rusya'dan ingiltere'ye iha tehdidi2
- muadil ilaç2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- haftanın gammazları listesi26
- dünya asla vazgeçme günü4
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- ince memed3
- uzaylılara açıklamakta zorlanacağımız şeyler2
- adana kebap10
- osuruktan şiirler41
- günün tweeti2
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı3
- game of thrones taki kerhaneci2
- tulumba tatlısı6
- zeynep bastık'ın beyaz külodu2
- bebek katili3
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu2
- içimi dostuma döktüm umarım başkalarına anlatmaz2
- arkadaşlar sizce bu balık mı rihanna mı3
- dünyanın sonunun fon müziği2
- bir şeyler söyle6
- her şeyi hatırlayan insan2
- eyvah karakollara düştük2
- insanın ilkel olduğunu kanıtlayan hede2
- kimi yahudiler2
- başa dönüp aynı hataları yine ama daha iyi yapmak2
- türk kızı2
- irfan can kahveci4
- kanal ayarlama 1500 lira11
- okul kıyafeti zorunluluğu4
- ben geldim kerkenezler18
- sözlükten soğuma nedenleri17
- claudian clouds22
- gece sokaklarda dolaşıp kedi ve köpekleri sevmek3
- devletin temeli adalettir9
- erdoğan ve trump'ın kritik görüşmesi2
Şu an 2015 teyiz dün türkiye saatiyle akşam 8 de 9. Sürümü tanıtılmış olan mobil işletim sisteminin 17. Sürümüdür basit bir matematik hesabıyla 8 yıl sonra tanıtilacak olan ios sürümüdür
(bkz: eski sürümler için entry girilmiş ne yapılayım)
(bkz: eski sürümler için entry girilmiş ne yapılayım)
görsel
valla helal olsun. saatine kadar bilmiş bu başlığı açan arkadaş..
Apple, bugün gerçekleştirdiği WWDC 2023 etkinliği kapsamında, iPhone’un kalbi olan iOS 17 sürümünü tanıttı. işte yeni işletim sisteminin öne çıkan özellikleri:
MESAJLAR BÖLÜMÜNDE YENiLiK
Kişiler uygulaması için, iletişim bilgilerini kayan yazı benzeri görüntülere dönüştüren posterler adlı yeni bir özellik geliyor. Sesli mesaj için, arayanın bırakmış olduğu sesli mesajı yazıya çevirebilmenizi sağlayan yeni bir canlı transkripsiyon özelliği bulunuyor. Dilerseniz aramayı cevaplayabiliyorsunuz.
Mesajlar uygulamasında da artık sesli mesajlar transkribe edilebilecek yani yazıya dönüştürülebilecek.
VERi PAYLAŞIMI KOLAYLAŞTI: NAMEDROP
NameDrop özelliğiyle yakındaki iPhone'ları birbirine yaklaştırarak telefon numarası ve e-posta adresleri paylaşılabilecek. Ayrıca AirDrop ile medya paylaşımı kolaylaştı, artık büyük boyutlu dosyaları internet bağlantısı yoluyla da paylaşılabilecek.
iPHONE'LAR GÜNLÜĞE ÇEVRiLECEK
iOS 17 ile birlikte iPhone'lara eklenen Journal uygulaması kullanıcılar için bir nevi günlük işlevi görecek. Günlük aktivitelerinizi burada listeleyebileceksiniz, ayrıca uygulama yazmak isteyebileceğiniz şeylere göre size önerilerde de bulunacak. Güvenlik amacıyla yazdığınız her şey uçtan uca şifreleme teknolojisiyle korunacak.
STANDBY MODU TANITILDI
StandBy, ekranı tarih ve saatle birlikte bir durum ekranına dönüştüren yeni bir şarj modudur. Canlı Etkinliklerden, widget'lardan ve diğer uygulamalardan gelen bilgileri bu modda gösterebilirsiniz. StandBy modu telefonunuz yata modda şarj olurken otomatik olarak açılır.
(bkz: https://www.odatv4.com/gu...umu-nasil-olacak-35843453)
valla helal olsun. saatine kadar bilmiş bu başlığı açan arkadaş..
Apple, bugün gerçekleştirdiği WWDC 2023 etkinliği kapsamında, iPhone’un kalbi olan iOS 17 sürümünü tanıttı. işte yeni işletim sisteminin öne çıkan özellikleri:
MESAJLAR BÖLÜMÜNDE YENiLiK
Kişiler uygulaması için, iletişim bilgilerini kayan yazı benzeri görüntülere dönüştüren posterler adlı yeni bir özellik geliyor. Sesli mesaj için, arayanın bırakmış olduğu sesli mesajı yazıya çevirebilmenizi sağlayan yeni bir canlı transkripsiyon özelliği bulunuyor. Dilerseniz aramayı cevaplayabiliyorsunuz.
Mesajlar uygulamasında da artık sesli mesajlar transkribe edilebilecek yani yazıya dönüştürülebilecek.
VERi PAYLAŞIMI KOLAYLAŞTI: NAMEDROP
NameDrop özelliğiyle yakındaki iPhone'ları birbirine yaklaştırarak telefon numarası ve e-posta adresleri paylaşılabilecek. Ayrıca AirDrop ile medya paylaşımı kolaylaştı, artık büyük boyutlu dosyaları internet bağlantısı yoluyla da paylaşılabilecek.
iPHONE'LAR GÜNLÜĞE ÇEVRiLECEK
iOS 17 ile birlikte iPhone'lara eklenen Journal uygulaması kullanıcılar için bir nevi günlük işlevi görecek. Günlük aktivitelerinizi burada listeleyebileceksiniz, ayrıca uygulama yazmak isteyebileceğiniz şeylere göre size önerilerde de bulunacak. Güvenlik amacıyla yazdığınız her şey uçtan uca şifreleme teknolojisiyle korunacak.
STANDBY MODU TANITILDI
StandBy, ekranı tarih ve saatle birlikte bir durum ekranına dönüştüren yeni bir şarj modudur. Canlı Etkinliklerden, widget'lardan ve diğer uygulamalardan gelen bilgileri bu modda gösterebilirsiniz. StandBy modu telefonunuz yata modda şarj olurken otomatik olarak açılır.
(bkz: https://www.odatv4.com/gu...umu-nasil-olacak-35843453)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar