bugün
- dansöz izleme keyfi12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- aziz yıldırım12
- enayimiknatisii36
- uzak durulası insan modelleri4
- yarın kpssye girecek yazarlar8
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- insan olmaya ceyrek kala26
- online listesinden manita beğenmek7
- şu an dinlediğiniz şarkı2
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması6
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- geceye bir söz bırak8
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- hangi renksiniz17
- ismail kartal8
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- evde dondurma yapmak5
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- anın görüntüsü24
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- limonlu dondurma4
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- milan skriniar5
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- sözlükteki şer çetesi12
- ragnarın memeleri5
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- flat white3
- s'i l v'e r m'i s t29
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- seri eksici6
- gocu50
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı5
- beşiktaş8
- sözlükte herkesin avcı olması12
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- tolga sarıtaş2
- sözlükteki zorbalar12
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
bağımsız hikayelerden oluşan bir ingiliz dizisidir. genellikle tek mekanda geçer hikayeler ve finalleri vurucudur.
görsel
görsel
ahım şahım bir dizi olmayabilir ama kesinlikle orijinal ve bana hitap eden bir yapım.
hiçbir bölüm yarım saati aşmıyor.
kendine has bir üslubu var. sizi her bölüm, neredeyse son dakikaya kadar artarak artan bir merakta bırakıyor ve bunu kendine has bir yöntemle gerçekleştiriyor. zira tüm bölüm tek mekanda geçtiğinden sanki kayda değer bir şey olmuyor ama aslında çok şey oluyor.
şu an 2. sezonun 2. bölümündeyim yorumlara bakılırsa en çok beğeneceğim bölüm bu olacak ama şimdiye kadar izlediklerimden en sevdiğim ilk sezon 3. bölüm ve ilk sezon finali.
birkaç bölüm izledikten son başrol iki demirbaşı ve yeteneklerini fark edeceksiniz. işin hakkını veren bu iki adam, birçok kişi diziyi bitirmesine rağmen farkına varmamış olsa da aynı zamanda senaryoyu kaleme alan kişiler.
steve pemberton ve reece shearsmith'ten bahsediyorum. bu ayrıntıyı da ayrı sevdim.
hiçbir bölüm yarım saati aşmıyor.
kendine has bir üslubu var. sizi her bölüm, neredeyse son dakikaya kadar artarak artan bir merakta bırakıyor ve bunu kendine has bir yöntemle gerçekleştiriyor. zira tüm bölüm tek mekanda geçtiğinden sanki kayda değer bir şey olmuyor ama aslında çok şey oluyor.
şu an 2. sezonun 2. bölümündeyim yorumlara bakılırsa en çok beğeneceğim bölüm bu olacak ama şimdiye kadar izlediklerimden en sevdiğim ilk sezon 3. bölüm ve ilk sezon finali.
birkaç bölüm izledikten son başrol iki demirbaşı ve yeteneklerini fark edeceksiniz. işin hakkını veren bu iki adam, birçok kişi diziyi bitirmesine rağmen farkına varmamış olsa da aynı zamanda senaryoyu kaleme alan kişiler.
steve pemberton ve reece shearsmith'ten bahsediyorum. bu ayrıntıyı da ayrı sevdim.
bir black mirror değildir. ilk bölümde bir dolapta saklanıyorlardı filan sıkıldım bıraktım.
(bkz: Barış Özcan) 'ın da bir videosunda bahsettiği, 9 rakamıyla ilgili bir yerde geçen, bütün bölümlerinde tavşan objesinin bulunduğu, bütün bölümlerini izlediğim ingiliz yapımı kısa kısa episodlardan oluşan dizidir.
2.sezon 2. bölümü fena şekilde duygusal olan hatta benim gibi duygu yoksunu bi insanı bile ağlatabilen bir dizi/kısa dizi.
Oyuncu sayısı az ve mekanları çok dardır ama etkilerler.
Oyuncu sayısı az ve mekanları çok dardır ama etkilerler.
yeri gelip güldüren, yeri gelip geren, yeri gelip korkutan, yeri gelip duygulandıran, yeri gelip iğrendiren, yeri gelip meraklandıran bir dizi.
izleyenlerin olması güzel.
spoilersız ilginç bir bilgi vereyim bu arada.
dizinin bir bölümü otelde geçiyor. eski bir dizi çekiyorlar bölümün içerisinde. işte o bölümde saray soyundan gelen, soyadı osmanoğlu olan ve şu anda ingiltere'nin tanınmış komedyenlerinden birisi var.
(bkz: naz osmanoğlu)
izleyenlerin olması güzel.
spoilersız ilginç bir bilgi vereyim bu arada.
dizinin bir bölümü otelde geçiyor. eski bir dizi çekiyorlar bölümün içerisinde. işte o bölümde saray soyundan gelen, soyadı osmanoğlu olan ve şu anda ingiltere'nin tanınmış komedyenlerinden birisi var.
(bkz: naz osmanoğlu)
daha ilk bölümde olumlu sinyaller vermiş, oldukça enteresan yapım. o iki esas oğlanı bulup, alınlarından öpmek lazım. ilk bölümdeki göndermeyi anlayanlar, el kaldırsın..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar