bugün

(#25997211) kelime hatası ile fikir eleyen bir sivri zekâ. Kelimenin alternatif yazılışlarını bilmeden, akıl sahibi olmadan fikir sahibidir. Ayrıca kelime düzelir amma yavşaklık Baki kalır. Bilsin istedim.
Nick ine gurban yazarı.
bu sözlükte gördüğüm en sağlam yazardır.

zira istatistikleri sikmişliği var adamın.
nick kardeşi olan bir yazar. nasıl denk geldi bilmiyorum ama pek sıkıntı olmayan durumdur aslında. (bkz: ne diyorum lan ben)
neyse efendim beraber koşturalım sözlükte.
uludağ sözlük silik yazar tespit komisyonu üyesi yazarlardan.
Yazarın dibidir kendisi, iyi bir dostumdur aynı zamanda.
gece gece ingilizce deyimleri hatırlatan yazar. sanırım sözlüğe sınav üzerinden çalışıyor.
hazırlığa birinci kurdan başlamış sanırım sınava sözlük üzerinden çalışıyor.
mitralyoz hızıyla tematik entry giren yazar. sevdiğimiz, ailecek takip ettiğimiz, sayesinde yayın akışı hakkında bilgi aldığımız değerli yazar.
kafayı sabah programları ile bozmuş yazar.
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
yayın akışı ile ilgili bilgi veren yazar. teletex gibi.
beyaz tv ile bir bağı olduğunu düşündüğüm yazar.
(bkz: sözlükteki eşitsizlik/#15032710)

kendisinin istatistiklerden haberi olmamasına rağmen istatistikleri darma duman etmiş yazardır.

girdiği kalite kokan tanım içerikli entrylerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. mükemmel insan olduğunu söylemek istiyorum.
(bkz: divan ı adalet)

(bkz: düstur u hikmet)

bu enrtryleri beğenecek kadar oylayan sözlük yazarı tanımıyorum.
(bkz: sözlük benim eniştemin oğlum)
adam olayı çözmüş beyler, matrix bir nevi...
(bkz: istatistiklerin artık bokunun çıkması)
yatsıya kadar dayanabileceği merak konusu olan yazar.

formatı siktiret sistemi becermişsin dostum.
arkadaş çevresi geniştir sanırım diye düşünüyorum. kelimenin anlamını yazdığı için bu kadar çok tebrik alan bir yazarla ilk kez karşılaşıyorum. saygılar efendim.
şikeci yazar. (bkz: swh)
kültürlü, seviyeli... sözlüğümüzün aklı başında yazarlarından bir tanesidir efendim.
kültürlü, seviyeli, kesinlikle sözlük için önemli yazarlardan.
kültürlü, seviyeli, bilgi içerikli entrylere önem veren, sahip çıkılması gereken yazar. takdir ediyorum.
kültürlü, seviyeli, bilgi içerikli entrylere önem veren, sahip çıkılması gereken yazar. saygı duyuyorum.
eline osmanlıca sözlük alıp çatır çatır başlık açan yazardır.
© copyright 2005 - 2026